Ahojte, potrebujem asi sa len vyrozpravať a počuť vaše názory. Obaja sme po tridsiatke, bývame spolu rok. Priateľ odišiel k rodičom na dva dni, hoci bývaju len 20 km. Vôbec sa mi to nepáči, neviem si predstaviť aby hocikedy išiel k rodičom na 2-3 dni keď budeme mať deti. Vraj to potrebuje a nemôžem mu to zakazať. To ani nechcem ale nestači navštiviť ich na zopár hodín? Nič extra tam nerobí, v lete niekdy pokosí. Rodičov má vitálnych. Strašne ma to zraňuje.
Tak zas nevidim nic zle na tom, ak za ten rok co byvate spolu, isiel raz prespat k rodicom, keby aj 5 km byvali?
Porozpravaju vecer dlhsie, mozno daju vinko, nemusi riesit odvozy taxiky a vecierku. Fakt na tom nic nevidim, keby aj raz za cas ich ide takto pozriet.
@colsami neni ro raz za rok, chodí pravidelne, 1-2 x za mesiac
Mozno tam chodi za kamaratmi, nie naozaj za rodicmi. Ak budete mat deti, mozes mu ich zbalit s nim, aspon si oddychnes 🙂 kazdopadne ako bezdetnej by mi to asi nevadilo, urobila by som si vtedy samostatny program.
Nechapem. Ak neni doslova mamickar a nechodi tam spat kazdy druhy den, ak ty niesi chora ani nepotrebujes starostlivost, inak ta nijak nezanedbava abi nemate male deti ze by ta s placucimi detmi nechal samu tak kde je problem ze semtam zajde k rodicom...Nevies dokedy ich bude este mat tak travi s nimi cas. Neprehanaj sprav si tiez program Taketo spravanie je strasne ubijajuce vo vztahu. Nepoviem keby chodil chlastat alebo sa flakal.
Za mna je to divne. Mohli ste ist spolu. Na druhej strane ste spolu len rok. Asi by som viac analyzovala dovody, ze preco to potrebuje. Ale nic mu nevycitaj. Sprav si svoj program a chod s kamoskami von.
No, mna by potesilo keby obcas manzel zobral syna a prespal u mojej svokry (bohuzial to nejde).Bud by som si doma porobila alebo relaxovala. Ja tiez idem so synom raz za cas k mojej mame a manzel to vyuzije. Pusti si filmy, venuje sa svojim konickom pri ktorych oceni ticho. Starka je spokojna, ze si uzije cas s vnukom ale aj so mnou.Manzelovi to len oznamim,nech viem ci nema s nami ine plany….Ale pokial sa to nerehana, nie je na tom nic zle.
@betulinka1 no neviem si predstaviť, že toto bude robiť neustále. Proste rozmyslí si, a ide...
@pehavcek my deti nemáme
@pehavcek raz za čas tiež pôjdem k svojim rodičom na deň, žiadne prespávačky...
Tak môj býva od mamy nie 20km ale doslova 200m ale keby išiel ku nej na noc tak sa asi usulam od smiechu že čo tam ide robiť 😂 veď tu je jeho domov a každý spi predsa najradswj doma, takze za mna je to veľmi zvlastne
@spanielka44 rovnaký názor mám 👌
A co sa nepoobliekas a nejdes s nim? Ty k svojim rodicom nechodis? Preco tam neprespis tiez? Ci mas pocit, ze uz teraz musite byt stale len spolu?
Aby to neskoncilo ako to tu jedna pred par mesiacmi pisala, ze nedovoli muzovi ani sa so zenami rozpravat, aby sa v robote s babami nevykecaval tak tam s nim pracuje jej stryko a po dedine chodia iba spolu.
Alebo to moze skoncit aj tak, ze bude mat pocit retaze priviazanej na nohe...
Čo mu hrabe? 2x do mesiaca chodí spať k rodičom? No dobre si ty žena rozmysli, či s týmto čudom chceš deti. Veď to je smiešne doslova.
@viestta skončiť to môže všelijak, veď denne tu čítame, že sa rozvádzajú po 15 r. Má voľnosť vo vzťahu, chodí na túry s kamošmi atď. Nič mu nezakazujem. Nepoznáte celý príbeh tak zbytočne komentujete, pýtala som sa niečo iné.
@viestta prečo tam nechodím spať? Bola som viackrát, doslova nuda. Nebudem dva dni niekomu na krku sedieť keď čas môžem využiť užitocnejšie. Všade dobre, doma najlepšie. Mám vlastnú domacnosť, prečo by som mala u nich spať?
Možno si ide od teba oddýchnuť...a vyspať sa poriadne, sám...vo veľkej posteli, alebo na gauči...nikto sa na neho v noci netlačí, nikto na neho nedýcha...😀
Asi mu lezieš na nervy a potrebuje mať svätý pokoj.
@earlgrey hm a takto bude stále? 🙂 trošku zvláštne ale verím, že ste ma len chceli rozosmiať
@1ryba keď po roku potrebuje pokoj, čo bude o 10 rokov? To je riešenie problému? Doslova utiecť? Predsa problémy sa tak neriešia. A nie, nie som hysterka, má kľud pri mne😉
Kým sme sa nevzali,aj my sme chodili samostatne k rodičov,ale to sme nemali po 30tke. Ak už ale bývate spolu,je to cudne,ved ste sa rozhodli spolu bývať nie? Tak bud spolu už ísť niekde alebo sa dohodnúť a nie,že idem a hotovo. Neviem si predstaviť, že chcem víkend s nim a on ide k rodičom,navyse,keď to ani nepotrebuju. Ak je dôvod,že to potrebuje,bude to tak vždy? No ďakujem pekne.
O 10 rokov možno nebude nič. No neznieš zrovna ako žena nad vecou.Píšeš, problémy sa tak neriešia. Takže uteká k rodičom, lebo máte problémy? Veď keď si napísala A napíš aj B.
Nechápem načo bývate v spoločnej domácnosti keď ma ako dospelý chlap potrebu dvakrát do mesiaca spať vo svojej detskej izbe …
@1ryba nemáme žiadne problémy. Pani hore písala, že asi mu leziem na nervy. Tak keď mu leziem na nervy, má to inak vyriešiť.
Tak sa ho opytaj a ries ten svoj/vas problem kt sa takto podla teba neriesi. Mozno si ozaj len potrebuje od teba oddychnut a vypnut..
Ked budes mat deti, to mozno budes vidiet inac. Predstav si, ze by tvoj syn mohol k tebe chodit najviac na par hodin, aj keby chcel na viac, lebo inac by to jeho partnerku strasne zranovalo.
Ako to má riešiť inak?
Nehnevaj sa, ale bez neho nevies co so sebou? Isiel k rodicom, nie k milenke