Priateľ chce test otcovstva, ako by ste reagovali vy ?

23. jan 2020

Boli sme na 4D ultrazvuku.. aj ked je to samozrejme velmi tazko vzdy rozoznat, tak na fotke sa zdá že malý sa podobá namna, ked som ukazala fotku jeho sestre aj mame hned povedali ze maly vyzera uplne ako ja..
Priatel sa tak zo srandy urazil najprv sme sa smiali natom celom vsetci, ze ved to sa uvidi po porode atd..ale poslala som mu dnes jeden obrazok tu z mk taky vtip o tom jak svokra hovori ,ze sa ten maly vobec nepodoba na jej syna a nevesta zdvihne suknu a hovori "toto je p**a ,nie kopirka" ....najprv sa smial a potom zase spomenul "ak sa nebude podobat aj namna tak hned testy" ja ho normalne nespoznavam, je mi ztoho zle, maximalne ma urazil.. za celu dobu co sme spolu mu stale sedim iba pri riti, ked niekam idem tak s jeho mamou alebo maximalne s kamoskou na obed .. dokonca som pracovala s jeho bratom, takze aj tam ma mal pod dozorom.. ani raz som nebola na ziadnej diskoteke, chcem tym povedat, ze nema najmensi dovod ma podozrievat z nejakej nevery a teda mam polku tehotenstva za sebou a za tu dobu tie trapne testy spomenul 10 krat urcite.. ked sa urazim alebo ma.to vytoci a urobim cirkus tak to hodí cele na to, ze sa mu stale sniva ze sa nam narodil černoch.. akoze mne je to na jednej strane smiesne ale na druhej sa mi chce plakat ztoho aky je blby.. ako by ste reagovali? Brali by ste to s nadhladom a ak by natom trval nadalej tak by ste pristupili na testy? Alebo by vas tu urazilo..

stela01
23. jan 2020

Asi podľa seba súdi 🤷🏼‍♀️

autor
23. jan 2020

@stela01 ja to tiez hovorim, ale len na svoju obranu... nemyslim si ze by to urobil , vie co by nasledovalo..

ivka185
23. jan 2020

Nechala by som ho nech si tie testy da spravit ,ale kym by mal vysledky za ten cas by mal zbalene aj kufre.To je potom o com aka dovera.

autor
23. jan 2020

@ivka185 to som mu povedala, pojde na testy a odchadzam , aby si to rozmyslel velmi.dobre ci mu to stoji zato ma takto ponizit.. a hned stihol dodat ze pre istotu uz chcem odchadzat lebo sa bojim vysledku..

00ivi00
23. jan 2020

a co je na tom aj keby sa to male podobalo na teba?? ved si jeho matka preboha..aj si sa s nim vazne rozpravala ze preco takto rozprava?? to mi je uz len podpora od chlapa, zena tehotna sa musi este aj vysporiadat s hormonmi a vsetkymi zmenami a chlap ti bude este usi pilit s takymi somarinami, ja by som ho, s prepacenim, z*ebala jak sirotu

zuzka194
23. jan 2020

Ja by som mu dovolila spraviť testy, aj napriek môjmu poníženiu.. Ale v tom momente, keď sa dočíta, že je to jeho dieťa by som sa s ním rozlúčila. A v rodnom liste by samozrejme nefiguroval. Tehotenstvo je najkrajšia vec, ktorá sa môže udiať medzi partnermi a nie ta takto trápiť. Nikdy, nikdy by som mu to neodpustila.

majarobo
23. jan 2020

úprimne a to s takýmto chceš žiť a vychovávať dieťa. teraz hľadá dôvody ako sa zbaviť zodpovednosti. to až do očí kričí. nech si dá spraviť testy ale ako žena a matka toto sa nedá ani odpustiť a ani zabudnúť.

autor
23. jan 2020

Ved toto..som rada ze ma chapete, on este zomna chcel debila urobit ze "sak to su normalne veci"... on podla mna vo svojom vnutri ajtak vie ze je jeho len proste potrebuje silou mocou robit zomna idiota

dopolbokaodrata
23. jan 2020

Veľmi zaujímavé, takže ti neverí, podozrieva ta, má sprosté reči, určite toho je viac ale radšej to nepovieš... Ale inak je všetko ok, on je super a miluješ ho a tak ďalej však.

marvin1234
23. jan 2020

Tak to vyzera ze tvoj priatel je pekny debil

hrajka
23. jan 2020

tvoj priatel je len prezieravy ved o nic take nejde

rybkoava
23. jan 2020

Asi by som ho niečím šľahla, ale to len na odľahčenie. Ja keď som čakala dieťa tak sa môj kolega smial, že ak bude chlapec a budem chcieť mať druhé dievča tak, není problém, urobí mi. Lebo on robí len dievčatá. S kľudom to môj muž prežil, keď som mu to povedala. Tvojho by asi porazilo. Nech sa uvedomí, si tehotná. Držím palce nech sa spamätá Užívaj si tehotenstvo.

evalin88
23. jan 2020

Nas maly sa tiez podoba na mna, povahu ma zasa akcnu po ockovi, uz od usg ma moj nos a celkovo, ale partner mi nikdy nepovedal ze by nebol jeho.. ani ho to nenapadlo, lebo ma pozna ....

jaskolka
23. jan 2020

@hrajka to aj reálne si myslíš, čo si písala? Ci len o iróniu ide?

vilma7
23. jan 2020

Ja si myslím že by nezaškodilo sa trošku vžiť do chlapa.. žena-matka je predsa vždy istá, ale chlap-otec môže akurát len veriť. V Nemecku je ca každé 10.dieťa "kukuksKind"- čiže nevlastné.
Ak by to môj muž potreboval potvrdiť testom, nemala by som námietky, pokiaľ by som nemala denne na tanieri, že som bola neverná. Lebo skôr odmietnutie testov môže byť podozrivé. A ak by mi neveril, tak snáď by po testoch konečne začal.

vilma7
23. jan 2020

Pred pár rokmi sa v Čechách vďaka testom odhalila zámena detí v pôrodnici.

catherine1989
23. jan 2020

Aj náš syn na 4D sone vyzeral úplne ako ja, aj keď sa narodil, vyzeral úplne ako ja, aj prvý polrok vyzeral úplne ako ja... A potom zrazu sa začal viac a viac podobať na muža a minule som skoro onemela keď mi svokra ukazovala mužove fotky z detstva a nás dvojročný vyzerá presne ako on, keď mal 2roky, ale úplne ako cez kopirák - takže deti sa môžu ako dospievajú meniť a podobať chvíľu na jedného a chvíľu na druhého. Mňa osobne by sa to tiež dotklo, suhlasila by som, keď to chce mať na papieri, ale asi by som mu už nikdy nedôverovala a zrejme by vzťah aj tak neskôr stroskotal - a ten prekliaty test potom použila proti nemu na súde o výživné

pininka1
23. jan 2020

To väčšinou tak býva keď si ideš robiť srandičky z niečoho čo až taká sranda nieje. Si to skús sama na sebe či by sa ti to páčilo, keby ti niekto otrcil fotku z ultrazvuku a tvrdil že dieťa sa na teba absolútne nepodoba. Môjmu mužovi to jeden znamy povedal rovno do očí, že či si je istý, že nás prostredný syn, je jeho, lebo že tam nieje žiadna podoba. Mne osobne to veľmi zle padlo, našťastie môj muž je nad vecou. Ale niekoho sa to môže dosť dotknúť a začne rozmýšľať nad vecami ktoré by mu možno ani nenapadli inokedy. Dieťa ešte ani nieje na svete a už sa budete hádať že či sa podobá alebo nepodobá, pričom sa to zmení asi tak 100krat.

hrajka
23. jan 2020

@jaskolka realne

miiceencoovaa
23. jan 2020

@vilma7 ale tu sme na slovensku po prvé 😀 a po druhé, ja by som testy nedala robiť len preto, že je to môj partner a má mi veriť!!! a ako píše zakladateľka témy, že mu stále bola pri riti, tak nemá dôvod si ani myslieť, že ho podviedla...toto iste sa stalo mne a nedovolila som testy, zbalila som mu veci a vyhodila ho! Teraz rieši testy cez súd 😂 ale mne to vyhovuje, maly je 100% jeho, takze sa nebojím, že by vyšlo niečo iné..a on zaplatí súd a ešte aj testy, čiže to bude mat take “poučenie”. A vlastne aj pomstu 👌

ivka185
23. jan 2020

Tu ide o doveru ,a nie ze ty sa bojis vysledku ,ja by som to tak brala ze mi neveri . A u mna by skoncil hned ako by o ten test poziadal, nie kvoli tomu ze by som sa bala vysledku ale o to ponizenie, moju doveru by tym stratil.

daga5
23. jan 2020

No to je pekný debil

gabrielaaaa
23. jan 2020

To mi pripomina mojho ex mamku maly je uplne cely ja a potom prišli reči typu a co ho sem doniesol poštar najskor som nechápala no ked som pochopila som mala dosť😏on mi veril ale ich primitívne reči ma doslova zhadzovali ja ze tak si dajte spravit testy ja nemám co tajit no tak sa podoba na mna co sa poserem z toho? 🙃och

gabrielaaaa
23. jan 2020

@jaskolka ta sa strašne nudi tak píše všade cely deň take bludy🙈

martina1201
23. jan 2020

Veľmi dobre viem ako sa cítiš. Keď som otehotnela neplánovane a povedala to môjmu vtedy ešte manzelovi, tak mi najskôr vykrical, že som to urobila naschvál ( pritom som mu povedala, že mám plodné dni a môžem otehotnieť, ale on to potreboval a chcel) a potom mi s kľudom angličana oznámil, že ak to bude chlapec kúpi mi umývačku riadu, ale ak to bude dievča kúpi mi jar, aby som mala s čím umývať riady. Mňa to vtedy tak urazilo, že až. A to bol prakticky začiatok konca nášho manželstva. Neporadim ti čo spraviť, ale ja by som mu asi povedala že ešte raz povie niečo o testoch otcovstva, tak ich podstúpis, ale nech ráta s tým ze v prípade že potvrdia jeho otcovstvo tak ho opustis kvôli tomu, že ti nedôveruje, pričom nemá na to najmenší dôvod. A vzťah bez dôvery nemá cenu.....

autor
23. jan 2020

@martina1201 ja normalne žasnem... že tym chlapom niekedy nieje ko*otno .. jak vobec mozu sami so sebou zit 🤦‍♀️

nika3136
24. jan 2020

Moj priatel ma kolegu. Naozaj divne vyzerajuci chlap a maju krasneho syna, ktory sa nanho ale ze voooobec nepodoba. Dali mu rovnake meno, ako ma moj priatel. Stale ked prideme sa vsetci smejeme, ze ma meno po ockovi (akoze moj bol za jeho zenou) a zase si opacne robime srandu, ze sa tu uz doobeda stavil 😃 uplne srandicky, nerealne, jeho zena ma viac kg ako moj priatel a on ma o 80kg viac ako ja 😂😂😂 Neviem si vsak predstavit, ze by niekomu z nas svihlo a chcel DNA testy. A mimochodom ked sme cakali malu, na 3D bola cela ja. Po porode tiez a teraz je cely tato.

tinatitti
24. jan 2020

Testy by som dala spraviť a výsledky by som mu obuchala o hlavu.

sonnenshein
24. jan 2020

Ja by som tie testy dala spravit. Nic zle na tom nevidim, teda samozrejme za predpokladu, ze to zaplati.

domikaaaaaa
24. jan 2020

@martina1201 toto je presne prototyp uplneho idiota, hlavne, ze pohlavie zavisi od chlapa. Ale on ti kupi jar.. paneboze, dufam, ze si ho poslala tak daleko, ze sa mu odtial velmi tazko vracia.