Priateľ chce, aby som zmenila prácu

27. okt 2022

Ahojte,
s partnerom sme spolu 2 roky pracoval v rovnakom zamestnaní ako ja no nepohodli sa so šéfom a tak pracovný pomer ukončili. Priateľ chce aby som tuto firmu opustila aj ja. Mne to príde trochu manipulatívne z jeho strany. Ako by ste sa zachovali ?

januska12323
27. okt 2022

Asi závisí od toho, aké tam boli dôvody na skončenie.

autor
27. okt 2022

@januska12323 priateľ nebol spokojný s platom tak mu vedúci zdvihol plat no on chcel stále viac a viac až to skončilo pri čiastke 2.500€ máš. no stále nebol spokojný tak šéf povedal že takto to nejde že buď sa s tým uspokojí alebo ukončia PP a tak sa aj stalo

koniarova
27. okt 2022

Urobila by som podľa svojho vedomia.

autor
27. okt 2022

@koniarova ja mám svoju prácu rada a mám perfektný plat

koniarova
27. okt 2022

Tak nevidím dôvod ju meniť.

janickacrazy
27. okt 2022

Pokiaľ si ty tam spokojná, tak tam ostaň. Priateľ ti nemá do toho čo rozprávať. Je to tvoja vec.

zmrzlinka2021
27. okt 2022

Nevidím dôvod meniť prácu kvôli odutemu frajerovi

komplikovana
27. okt 2022

Nemoze po tebe chciet aby si dala vypoved, lebo on sa nepohodol so sefom. Je to jeho problem, nie tvoj. A pracu by som nemenila ak si ty spokojna.

dskjhfdlkdjhl
27. okt 2022

neviem si predstavit, ze by mi niekto takto chcel organizovat zivot. Si dospela, svojpravna, Ty musis vediet, ci tam, kde pracujes, chces ostat, alebo nie. A ak tam Ty chces ostat, tak priatel ta nema manipulovat.

januska12323
27. okt 2022

No tak kvôli tomu určite nemeň ale vyzerá, že budeš meniť frajera ak bude aj od teba chcieť stále viac.

autor
27. okt 2022

@januska12323 No už som musela dať kocúra k rodičom lebo mu vadil v byte (v mojom byte) zmeniť fitko lebo mu vadilo že tam chodí bývali frajer ( o inom čase ale to som v podstate chápala) a teraz vyvádza že keby som bola dobrá partnerka tak by som sa postavila a s ním odišla že on by to na mojom mieste spravil, ale ja si v tej robote mesačne zarobím 2tis. som cely deň v teple v kancli a navyše ma robota baví :(

dskjhfdlkdjhl
27. okt 2022

Vymen priatela😉

klarolinne
27. okt 2022

Autorka, si nesvojprávna? Nie nemusela si dat kocúra preč zo svojho bytu. Predpokladám, že si ho mala skôr než chlapa. Nie nemusela si odísť z fitka, lebo ex. Keď ho stretneš v potravinách, tak už nikdy tam nepôjdeš nakúpiť? A rovnako nemusia odísť ani z práce. A keď sa mladému nepáči, rozlúčila by som sa. Inak čo on urobil pre teba, presťahoval sa minimálne do iného okresu aby ex nestretol?

vler
27. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl presne; autorka zbav sa tohto priatela a prines si naspat kocurika

autor
27. okt 2022

@klarolinne má 37 rokov nie je to mladý fagan, jeho ex býva o 2 bytovky ďalej 😂

viestta
27. okt 2022

Nemenila by som miesto, lebo chlap "chce". Obzvlášť ak by ta práca vyhovovala vo všetkom čo píšeš. Jeho urazene ego je jedna vec, ale nemôže si ho hojit cez teba. Alebo sa s tým priateľ vysporiada alebo nie, ale v prvom rade by mu malo záležať na tom aby si ty bola spokojná a nie na tom aby svojmu bývalému sefstvu "vytrel zrak" cez tvoj odchod.

viestta
27. okt 2022

Tak čítam ďalšie tvoje komentáre, tu sú iba dve možnosti. Priateľovi vymeniť piliny v hlave, čo nie je jednoduché. Alebo vymeniť zámok vo dverách. Pan nech sa zariadi ako vie.

zuzubb007
27. okt 2022

Skor ako zmenit zamestnanie, ti odporucam zmenu partnera, hlavne sa nedaj manipulovat, ked sa mu nepaci, nech si najde taku co moze terorizovat

januarova
27. okt 2022

Manipulátor. Nedaj sa

maranco
27. okt 2022

Priateľ už má novú prácu kde zarobí viac ako 2.500€?
Na kocúra bol alergik, že si ho dala preč? Pochopím iba ak je to zo zdravotných dôvodov.
Keď mu bude vadiť vrieskajúce malé dieťa, tiež ho odložíš k rodičom?

komplikovana
27. okt 2022

Daj na svoje pocity, ides spravnym smerom. Ved ti iba diktuje co mas a co nemas.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jaond19
27. okt 2022

A kolko veci za tie 2 roky si uz spravila tak, ako si on zelal? ono to moze zacinat nevinne a koncit dost zle...

autor
27. okt 2022

@maranco nie nie je alergik vadilo mu že v noci po ňom chodil, musel cez neho prejsť keď išiel ku mne bol navyknutý spávať vedľa mňa, a keď sme ráno vstali a spýtala som sa ako sa vyspal tak stále že nap*** lebo ho kocúr v noci budil a takto to bolo každé ráno tak som ho dala k mamine (tá sa aj potešila má kocúra rada)

Nie stále je bez práce robí si trochu v garáži tak čo to privyrobí ale stále mi vykrikuje žemu tá práca zničila život

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. okt 2022

@zoro9836 nepracuje nikde robí autá v garáži ale ledva uživí svoje splátky býva zadarmoumňa

autor
27. okt 2022

@jaond19 vyššie som sa vyjadrila k nejakým veciam

ropucha6
27. okt 2022

Citajuc komenty, vymen frajera, neznie to vobec dobre. Ze dat prec kocura, tak to by nehrozilo ani omylom. Co bude chciet nabuduce?

viestta
27. okt 2022

Spýtam sa este: Keď zarábal, tak prispieval na bývanie a fungovanie domácnosti?