Išli by ste takto bývať ?Oni majú dom, priateľ má takú pivnicku mimo domu prerobenu na izbu..v najbližšej dobe by tam bola možnosť aj samostatna kúpeľňa +wc čo ale nie je úplne isté že sa tak skoro dokončí. Problemom by bola spoločná kuchyňa a aj práčka. Neviem si to žiaľ predstavit a priatel žiaľ nechce ísť do podnajmu bývať (zbytočne vyhodené peniaze)a na nový teda nemáme.
nie
nie
@s1234 nie...ani vizualne
Chod do podnájmu sama a on nech si býva v pivničke
Ty by si sama dobrovolne sla do kutice bez WC, kde v zime v noci budes bud chodit cez dvor ku svokrovcom alebo curat do vedra? Mozno tomu tvojmu hrdinovi nevadi, ak vylezie von a "oprie to" za roh, ale uznaj si zena, zijes v 21. storoci a hygienu by si mala ako v davatnastom? Ten tvoj princ na bielom koni nema sudnost? (a ty asi rozum, ked o tomto vobec uvazujes) Spolocna kuchyna a pracka by mi v takom pripade vadili uplne najmenej
Ak chces bývať s mamičkinym tretím ceckom, tak tam choď.
Nevieme koľko máte rokov, prečo chcete bývať spolu, či máte a aký príjem, to všetko okolo, ale ver starým kofolam, že takéto spolubyvanie neveští nič dobré.
Nielen že jeho rodina a vy pod ich nosom, ale aj tie podmienky s hygienou a praním , ufff neprosím.
Nikdy, Radsej vo. Podnajme alebo u vlastnych rodicov … neviem, co za argument by ta mal presvedcit ist do to?… Svk sice nie je najluxusnejsia krajina ale doby byvanie v zemlanke s celou familiou bolo tradicióu ked este Lenin palil z Aurory vo vychodnejsich regiónoch … a to uz nejaky ten piatok odvtedy presiel
Pod jednou strechou- v jednej kuchyni jedna gazdina-stare prislovie. Ako pisu ostatne, inak je to peklo uz na zemi.No a nastastie toto nie je manzel, ale priatel, tak si hladaj manzela , ktory ta bude mat tak rad, ze ti poskytne byvanie na tvojej urovni. Nie na nizsej socialnej a materialnej urovni ako mas teraz. Ty si vyberaj ako zena a Nepredavaj sa pod cenu, lebo ho lubis a blablabla- z toho sa nenajes nezohrejes, nenakupis. Ak ta ON lubi tak nech on ti da tvoj standard, tvoj level a aj vyssi ako mas, alebo nech si ku piecke kde potrebuje sliepku, co bude celu noc podkladat drevo- dievca z osady- ta bude mat jeho smradlavy zivotny standard a aj ten hygienicky.
no mne blikajú majáky už len pri slove "pivnička" 🙉🙈🙊
@s1234 A ty bývaš teraz kde? Čoho sa viac bojíš? Že so "svokrovcami" to nebude ružové alebo nepohodlia, že tam možno nebudeš mať wc, kúpelňu? Ak iba toho druhého, tak sa dohodni s priateľom, že tam pôjdeš bývať, až keď to bude dokončené. Nevyzerá to vôbec lákavo, brala by som to možno len ako dočasné riešenie popri hľadaní normálneho bývania s tým, že ak sa niečo vyskytne, vrátiš sa tam, kde si teraz. Priateľ snáď nechce, aby ste tam žili dlhodobo aj s deťmi (ak budú).
@ana82 ale zase taka vinna pivnicka by nebola zla😁
@s1234 urcite nie. Este spolocna kuchyna, ked ste mladi ok. Ale bez wc a vlastnej kupelne, urcite nie. Keby ste boli na samostatnom poschodi, tak sa to da pochopit ale toto bude hrozne. To radsej garsónka.
@petronellla87 vidíš 😂 taký sklípek nikdy nie je zlý 😂
Ak nechceš prísť o priateľa alebo neskôr o muža tak nie nešla....
Teraz nechce odisť myslíš že potom bude chcieť nič nezabezpečene a TY máš ísť tam bývať. Nikdy a ešte raz nikdy by som nešla. Ak na to máš chod bývať sama ak príde za tebou OK ak nie je rozhodnuté. Nechod čosi wc a kúpeľňa tam nie je a čo v zime budeš sa chodiť kúpať do kúpeľne jeho rodičov a na wc čo každá žena potrebuje pravidelnú hygienu a nie umyť a prať k jeho matke. Ani o tom že sa prisťahuješ neuvažuj.
No a potom ti povie ze teda on nikam nejde lebo tam to ma prerobene a naco platit dalsie.
V prvom rade by som nechcela typ chlapa, ktoremu by stacila pivnicka a kuchyna a pracka u mamky a tatka.
Ani keby mi za to kazdy den platili. Nikdy!
NIKDY
chod do podnajmu, osamostatnis sa a uvidis. urcite nie to co pises. bez zachodu a samostatnej kuchyne? k tomu piecka! sorry kurit cele dni a noci, , vsetko zasmradene, nezakuris, vyhasne .... mne staci ked sme na chalupe v zime par dni a potom 2 tyzdne sa neviem z piecky dokaslat...... nie nikdy. nie neboli by to usetrene peniaze. ... zdravie je prednejsie, nezijeme v 19 st......
Nie nie nie 🙈
Mas kde byvat a sla by si do pivnice? To by si si velmi rychlo zacala hlavu o zarubnu buchat.
Nie! nikdy a za nic na svete. ani na pol dna.
@s1234 A aj sa snaží šetriť na nové bývanie? Na aký dlhý čas odhaduje takéto bývanie? V bojových podmienkach sa pár mesiacov dá prežiť, ak je to ozaj nutné a potom príde niečo dobré. Ale myslím, že vás dvoch do toho nič netlačí. Ak je tvoj priateľ normálny, tak musí pochopiť, že v takýchto podmienkach normálny človek viac ako pár mesiacov ozaj bývať nebude.
Nie nie a ešte milión krát nie.
To nikdy dobre nebude, ak by sa niečo stalo, ty pôjdeš s holou ritou.