Priateľ chce, aby som išla bývať k jeho rodičom

s1234
18. nov 2023

Išli by ste takto bývať ?Oni majú dom, priateľ má takú pivnicku mimo domu prerobenu na izbu..v najbližšej dobe by tam bola možnosť aj samostatna kúpeľňa +wc čo ale nie je úplne isté že sa tak skoro dokončí. Problemom by bola spoločná kuchyňa a aj práčka. Neviem si to žiaľ predstavit a priatel žiaľ nechce ísť do podnajmu bývať (zbytočne vyhodené peniaze)a na nový teda nemáme.

pribinak
18. nov 2023

Nie nie a ešte milión krát nie.

To nikdy dobre nebude, ak by sa niečo stalo, ty pôjdeš s holou ritou.

dadis
18. nov 2023

nie

mondolina
18. nov 2023

nie

sweet20
18. nov 2023

@s1234 nikdy

petronellla87
18. nov 2023

@s1234 nie...ani vizualne

sweet20
18. nov 2023

@s1234 uz nielen svokrovci by ma odradili ci pracka , kupelna atd ale aj ta pivnicka

gabriela2952
18. nov 2023

Chod do podnájmu sama a on nech si býva v pivničke

s1234
autor
18. nov 2023

@sweet20 pivnica to až taký problém nerobí je to v podstate normálna izba je tam aj piecka..len súkromie žiadne no tak či tak..a on to nevie pochopiť

pribinak
18. nov 2023

@s1234 chod bývať sama, on buď sa pridá a pochopí, že ty žiť u jeho rodičov nechceš, alebo to bude pomaly ale isto koniec

viestta
18. nov 2023

Ty by si sama dobrovolne sla do kutice bez WC, kde v zime v noci budes bud chodit cez dvor ku svokrovcom alebo curat do vedra? Mozno tomu tvojmu hrdinovi nevadi, ak vylezie von a "oprie to" za roh, ale uznaj si zena, zijes v 21. storoci a hygienu by si mala ako v davatnastom? Ten tvoj princ na bielom koni nema sudnost? (a ty asi rozum, ked o tomto vobec uvazujes) Spolocna kuchyna a pracka by mi v takom pripade vadili uplne najmenej

cacianka
18. nov 2023

Ak chces bývať s mamičkinym tretím ceckom, tak tam choď.
Nevieme koľko máte rokov, prečo chcete bývať spolu, či máte a aký príjem, to všetko okolo, ale ver starým kofolam, že takéto spolubyvanie neveští nič dobré.
Nielen že jeho rodina a vy pod ich nosom, ale aj tie podmienky s hygienou a praním , ufff neprosím.

olimuc
18. nov 2023

Nikdy, Radsej vo. Podnajme alebo u vlastnych rodicov … neviem, co za argument by ta mal presvedcit ist do to?… Svk sice nie je najluxusnejsia krajina ale doby byvanie v zemlanke s celou familiou bolo tradicióu ked este Lenin palil z Aurory vo vychodnejsich regiónoch … a to uz nejaky ten piatok odvtedy presiel

majkabambulik
18. nov 2023

Pod jednou strechou- v jednej kuchyni jedna gazdina-stare prislovie. Ako pisu ostatne, inak je to peklo uz na zemi.No a nastastie toto nie je manzel, ale priatel, tak si hladaj manzela , ktory ta bude mat tak rad, ze ti poskytne byvanie na tvojej urovni. Nie na nizsej socialnej a materialnej urovni ako mas teraz. Ty si vyberaj ako zena a Nepredavaj sa pod cenu, lebo ho lubis a blablabla- z toho sa nenajes nezohrejes, nenakupis. Ak ta ON lubi tak nech on ti da tvoj standard, tvoj level a aj vyssi ako mas, alebo nech si ku piecke kde potrebuje sliepku, co bude celu noc podkladat drevo- dievca z osady- ta bude mat jeho smradlavy zivotny standard a aj ten hygienicky.

ana82
18. nov 2023

no mne blikajú majáky už len pri slove "pivnička" 🙉🙈🙊

minka201
18. nov 2023

@s1234 A ty bývaš teraz kde? Čoho sa viac bojíš? Že so "svokrovcami" to nebude ružové alebo nepohodlia, že tam možno nebudeš mať wc, kúpelňu? Ak iba toho druhého, tak sa dohodni s priateľom, že tam pôjdeš bývať, až keď to bude dokončené. Nevyzerá to vôbec lákavo, brala by som to možno len ako dočasné riešenie popri hľadaní normálneho bývania s tým, že ak sa niečo vyskytne, vrátiš sa tam, kde si teraz. Priateľ snáď nechce, aby ste tam žili dlhodobo aj s deťmi (ak budú).

petronellla87
18. nov 2023

@ana82 ale zase taka vinna pivnicka by nebola zla😁

betulinka1
18. nov 2023

@s1234 urcite nie. Este spolocna kuchyna, ked ste mladi ok. Ale bez wc a vlastnej kupelne, urcite nie. Keby ste boli na samostatnom poschodi, tak sa to da pochopit ale toto bude hrozne. To radsej garsónka.

ana82
18. nov 2023

@petronellla87 vidíš 😂 taký sklípek nikdy nie je zlý 😂

glorikarebeka
18. nov 2023

Ak nechceš prísť o priateľa alebo neskôr o muža tak nie nešla....

s1234
autor
18. nov 2023

@minka201 Bývam zatiaľ u mami..neviem si predstaviť tam variť..ani by som sa tam necítila ako doma žiaľ

alickapusinka
18. nov 2023

Teraz nechce odisť myslíš že potom bude chcieť nič nezabezpečene a TY máš ísť tam bývať. Nikdy a ešte raz nikdy by som nešla. Ak na to máš chod bývať sama ak príde za tebou OK ak nie je rozhodnuté. Nechod čosi wc a kúpeľňa tam nie je a čo v zime budeš sa chodiť kúpať do kúpeľne jeho rodičov a na wc čo každá žena potrebuje pravidelnú hygienu a nie umyť a prať k jeho matke. Ani o tom že sa prisťahuješ neuvažuj.

maryetta
18. nov 2023

No a potom ti povie ze teda on nikam nejde lebo tam to ma prerobene a naco platit dalsie.

mandzula
18. nov 2023

V prvom rade by som nechcela typ chlapa, ktoremu by stacila pivnicka a kuchyna a pracka u mamky a tatka.

beata_k
18. nov 2023

Ani keby mi za to kazdy den platili. Nikdy!

alexandraas
18. nov 2023

NIKDY

lucik194
18. nov 2023

chod do podnajmu, osamostatnis sa a uvidis. urcite nie to co pises. bez zachodu a samostatnej kuchyne? k tomu piecka! sorry kurit cele dni a noci, , vsetko zasmradene, nezakuris, vyhasne .... mne staci ked sme na chalupe v zime par dni a potom 2 tyzdne sa neviem z piecky dokaslat...... nie nikdy. nie neboli by to usetrene peniaze. ... zdravie je prednejsie, nezijeme v 19 st......

nikdenikto
18. nov 2023

Nie nie nie 🙈

dskjhfdlkdjhl
18. nov 2023

Mas kde byvat a sla by si do pivnice? To by si si velmi rychlo zacala hlavu o zarubnu buchat.

pralinka25
18. nov 2023

Nie! nikdy a za nic na svete. ani na pol dna.

minka201
18. nov 2023

@s1234 A aj sa snaží šetriť na nové bývanie? Na aký dlhý čas odhaduje takéto bývanie? V bojových podmienkach sa pár mesiacov dá prežiť, ak je to ozaj nutné a potom príde niečo dobré. Ale myslím, že vás dvoch do toho nič netlačí. Ak je tvoj priateľ normálny, tak musí pochopiť, že v takýchto podmienkach normálny človek viac ako pár mesiacov ozaj bývať nebude.