Pekný večer, chcela by som sa opýtať aký máte názor na to alebo či ste sa stretli s tým, že človek o ktorého máte záujem a tvrdí , že aj on o Vás často spomína bývalú . Je to už dlhší čas tomu , čo sa rozišli, aj mu písala či sa k sebe nevrátia, on tvrdí, že už nechce. Tak nerozumiem, aký je dôvod, keď ju spomína. Dakujem
Tiež som mala takého a časom tá jeho bývalá už tuším začínala chýbať aj mne 😂😂😂 každopádne odišla som, nemalo to význam, ale ostali sme kamoši a dokázali sme o tom pokecať, až sme zistili, že on si to vlastne vôbec neuvedomoval, len je čudné, že to stále tvrdil aj keď som ho na to upozornila ... Držím palce nech to prejde 😊
@zuzana2205 moj ospevoval svoju ex stale a to myslim naozaj stale.. az ked som to chcela ukoncit urobil hrubu ciaru a spomenulo sa jej meno uz minimalne ..
@zuzana2205 maju spolu dieta? Ja som mu zacala robit odraz, a zacala som mu spominat mojho ex. Uvedomil si to celkom rychlo.
@zuzana2205 mozno chce aby si bola ako ona? Co vie o nej spominat?
@zuzana2205 ahoj zalezi aj v akej veci ju spomína , koľko sú od rozchodu atd .. ale netráp sa nad tým určite to nič neznamená ani ju nemusí chcieť spat a jednoducho ju spomína zo zvyku , nevedomky .. tiež občas spomeniem môjho ex ani neviem prečo nechcem ho ale proste niekedy niečo poviem no nič ta tým neni 🙂 tak držím palce 😊
@zuzana2205 ja som mala byvaleho,ktory casto spominal byvalu,-bol to dlhodoby vztah,ktory ukoncil on,udajne preto,ze sa nikam neposunul,nechcela s nim ani zit ani dieta tak to ukoncil....potom stretol mna,boli sme spolu kratko,chcel uz strasne byvat spolu a kupovat dom a dobrezenie svadbu a nakoniec to skoncilo tak,ze mna nechal a vratil sa k nej...
Boli sme spolu kratko,takze mi ani nebolo velmi luto a hlavne som zistila,ze uz posledne dva tyzdne pred nasim rozchodom sa stretaval uz aj s nou....
On sa potom este chcel stretnut a velmi rozpravat, som uz povedala,ze to viem,ze sa stretaval aj s nou takze neni o com...
U nas to bolo tak,ze my sme boli spolu len cca 5 mesiacov tak som si povedala,ze vtedy ma byt este mega zalubeny...a ked bol schopny vratit sa k nej tak ma nemal rad tak ako tvrdil a nestoji mi za to......
Samozrejme nemusi to byt tvoj pripad nechcem plasit....
Dieťa spolu nemajú. Ona si našla iného a podviedla ho. Povedal , že sa veľmi dlho z toho dostával. Tvrdí, že je to za ním. Je to starší muž, tak dúfam, že to má v hlave upratane . A dakujem .
@zuzana2205 moj byvaly stale spominal ex. Ona ho nechsla kvoli inemu, ale on sa o nej vyjadrovsl neutralnr alebo pekne. Uplne v kazdej situacii ju dokazal spomenut, kde spolu chodili, co robili, ako sa zabavali, ako sa obliekala, ako vyzerala atd... doteraz nerozumiem, co tym chcel dosiahnut 😂 ale podarilo sa len to, ze som ju az nenavidela a to som ju nikdy ani nestretla, no teraz mi to je uz smiesne, ale ja som znnej mala nocne mory. S tym debilom som sa rozisla, mal aj ine vady ako byvalu😂 ale mne to dalo do dalsieho zivota to, ze hovorit o byvalych dobrotu nerobi
No ja ked si spominam, tak aj ja aj muz sme zo zaciatku dost casto spominali byvalu/byvaleho. Ale obaja sme pred tym boli dlho vo vztahu a bohuzial, vzdy, ked som chcela spomenut, ze som bola na koncerte, tak to bolo s nim, ze na tom filne som bola v kine a zase s nim. Alebo hej, to poznam, nosil to byvaly. A u neho podobne. Postupne uz mne samej vadilo, ze tak casto to spominam, tak som zacala klamat, ze som tam bola s naj kamoskou a podobne. No tazko, ked som s nim bola vlastne skoro cely dovtedajsi dospelacky zivot. Nie preto, ze by mi chybal, alebo podobne. Teraz ich mena padnu mozno raz za rok.
Podľa mna mu zlomila srdce, tým, že ho podviedla, ešte sa cez to nedostal a má ju rad. Ono zase nemá IQ 50, aby nevedel, že o nej casto rozprava, predpokladám, že je nejaký diplomat, čo vie selektovat, čo z ust vypustí a čo nie.. skus ho konfrontovať, pripadne ho upozorniť, že ty asi nevieš na ňu zabudnut, keď ju stále spomínaš, že? Možno sa uvedomi, že je to minulosť a ohrozuje di tým buducnost s tebou..
Ja si myslim že na začiatku vzťahu je to normálne sem tam si pripomenúť bývalých a porovnávať ich atď.Ale čo je moc to je moc 🤔.Treba ho asi trochu upozorniť že Ti to lezie na city a že nie si ma ňu už zvedavá a že ak mu chýba nech sa k nej vráti.To si musíš ty s ním vyriešiť
Lubi ju, ale hrdost mu nedovoli.
Tak na začiatku vzťahu sa to stávalo aj nám, tiež ho jeho ex podviedla, často sme ju aj stretávali, bolo mi to nepríjemné. Aj som mu to povedala. Tak s tým prestal, ona sa mu potom zase tlačila aj, prezvanala ho .. sme spolu už 10rokov a už ju nespomenie 😀😀 možno ho ešte srala ta zrada
Ja si myslím že je to za ním a je s tým zmierený. Nepríde mi to že by ťa chcel nejak dráždiť alebo ti robiť naschvály... veď ste dospelý ľudia, jeho ex bola súčasťou zrejme jeho dlhšieho životného obdobia a keď chce byť k tebe otvorený tak to by si práveže mala brat pozitívne. Aspoň vieš ako to berie. Či lepšie by ti bolo keby si nič o jeho predošlom vzťahu nevedela?
@gabika0825 len by mohol pochopit, ze pre toho druheho to nie je moc prijemne pocuvat o niekom inom z jeho zivota, o niekom koho mal rad, s kym zil. Mal by si to vziat aj z toho druheho garde :-ň
moj chlap parkrat spomenul byvalu. Jasne som mu dala najavo, ze mna nezaujima co ona ako robila a podobne vec, ze pre mna je ona cudzi clovek 🙂 A odvtedy uz som jej meno ani nepocula 🙂
@marylinmary Tak áno, ale týka sa to aj toho človeka... neviem mne to nejak nikdy nevadilo, keď chlap spomenul bývalú, ale samozrejme nie také že by ma išiel porovnávať, že ona zvykla robiť toto a ty to robíš inak a tak... to by som si ani ja nenehala, ale treba sa odosobniť trošku a naučiť sa vypočuť toho partnera. Ak má naozaj rád, tak určite to nebude hovoriť naschvál aby vám to bolo nepríjemné..
Bolo mi povedané , ze az ju niekedy spomenie tak to asi tak ako ked spomenie hocijakeho ineho cloveka a vie, ze existuje ,ale tym to pre neho hasne. A dakujem Vam krásne
@zuzana2205 no clovek co tak stale spomina svojho ex bud sa z rozchodom nezmieril...alebo verzia cislo dva. Rozprava o nej preto aby dal najavo ze to uz je zanim a nerobi mu problem o tom rozpravat.