Priateľ blokoval moje telefónne číslo

deina66
26. júl 2016

Ahojte,

neviem co mam robit. Zistila som, ze priatel isty cas blokoval moje telefonne cislo a povedala som mu, ze to viem. Zena nie je hlupa a ked sa jej po isty cas stale ozyva ten isty obsadzovaci ton, pochopi, ze tu nieco nehra.
Tak to bolo aj so mnou. Sice sa mi ozyval na sms-ky a volal mi ked som nieco potrebovala, pripadne zavolal neskor, ale ked som zmeskala jeho hovor, nedovolala som sa naspat.
Povedala som mu, ze o tom viem teraz, ked bol na dovolenke (s partiou motorkarov, nie so mnou). Napisal mi, ze sa ozve hned ako sa vrati domov. Povedala som mu ok, ale ze viem, ze toto blokovanie uz nie je prvykrat, ze ten obsadzovaci ton tam ma dlhsie.
Uz sa vratil z dovolenky a doteraz sa mi neozval.Vcera som mu napisala, ze ci si teda mozeme zavolat a on mi neodpisal.
Pozname sa uz 10 rokov, viem, ze ma svoje nalady, ale toto je uz na mna vela. Planovali sme spolocne byvanie,lebo zatial je to vztah na dialku, ale teraz som neista. Mam vsak coskoro 30 rokov a bojim sa co ak sa nieco stalo.
Chcem vediet len pravdu od neho. Preco to urobil..Je to pre mna dolezite, aby som sa niekam pohla.
Ale neviem ako s nim komunikovat. Mam pocit, ze sa urazil a teraz zaryto mlci, hoci viem, ze pravdu mam ja a mam pravo na vysvetlenie.
Co by ste robili v mojom pripade? Som z toho velmi smutna. Uz mam v zivote za sebou par negativnych skusenosti a bojim sa teraz, ze to pride opat :( ale nemozem sudit, kym neviem co je vo veci.

terezka1947
26. júl 2016

@deina66 chodite spolu 10r.,nooo je to dost na nejake pohnutie sa niekam...a ked ti neodpoveda na telefony,atd,atd....a nema potrebu ti volat sam od seba,zaujimat sa o teba sam-tym nemyslim,ze nemoze ist niekam s kamosmi...ale to,ze by sa ti mal sam od seba ozvat-malo by ho zaujimat,ci sa aj tebe nieco nestalo...nie ty mas stale riesit jeho...mozno ho tym uz unavujes,zvykol si na to,ze ty mas iniciativu,on iba na inciciativu odpoveda...neviem
porozpravajte sa a uvidis...ale mam pocit,aspon z posl.vety,ze ty vas vztah,nech je akykolvek uz skoncit nechces...preco???
ak ten vztah nie je ok,co sa za 10r.da zistit aj na specialnu dialku,preco v nom zotrvavas?
ak ma nieco skoncit,je lepsie,ked to skonci rychlo a teraz,kym spolu nebyvate,nemate deti...mas skoro 30r.no asi uz vies,co chces...alebo mala by si
ak je to toto-ok
ak nie...neda sa cely zivot cakat,ze nieco bude...

deina66
autor
26. júl 2016

ahoj terezka - dakujem za odpoved, len upresnim, za tych 10 rokov sme uz boli aj od seba, kazdy z nas mal aj niekoho ineho, cca pred 3/4 rokov sme sa dali na jeho iniciativu dokopy s tym , ze to skusime a ked tak on mi pomoze najst pracu v jeho meste, nakolko lepsie zaraba a chcel stavat dom. Ja mam tiez pomerne dobru pracu, ale nie som financne na tom ako on.
V poslednej dobe ma jeho spravanie vycerpava, ako vravis.
Chcela som sa s nim o tom porozpravat, hlavne teraz po jeho dovolenke, no ako vidis neda sa..Vcera som vyvinula iniciativu, no z jeho strany neprisla ani odpoved.
Uvedomujem si ako to pisem, ze moje slova ma aj samu zranuju.
Verila som mu,to je vsetko.
Teraz neviem co si mam mysliet a to mlcanie z jeho strany ma boli.
Som dobry clovek, nie som na nom zavisla, volnost ma, nerozumiem teda preco...
Mam za sebou nejake sklamania a uz mam coskoro 30, chcela som len verit, ze toto vyjde...

terezka1947
26. júl 2016

@deina66 ja som si tiez presla sklamanim...a nie jednym,no a tiez si poplakala...vydavala som sa az v 30tke,takze ta chapem
dokonca som mala aj vztah na dialku,kedy ten priatel vyvijal velku iniciativu,abz sme boli spolu
ale trapit sa vo vztahu nema vyznam...nema,nech je to akokolvek bolestive,ak citis,ze nieco nie je ok,nema to vyznam-utrapis seba,priatel spokojny nebude,ako par nebudte stastni...a deti?raz?
niekedz je lahsie zvariet dvere,hoci stare,dlhorocne,hoci ich zatvarat s placom....ale ver,ze clovek,ked hlada,najde...a niekedy je potrebne vsetko pozatvarat a pride necakane-aj cakane nieco krajsie
urcite so porozpravajte,dajte si priestor na viacere rozhovory...ale umelo nic nenatahuj-ublizis iba sebe

saurian
26. júl 2016

toto nie je normalny vztah. nezostavala by som v takom vztahu. pises, ze potrebujes vediet co sa stalo - na to ti odpoviem z vlastnej skusenosti, ze mozno sa to ani nedozvies. a mozno casom pochopis, ze to ani nie je dolezite - dolezite je ako sa sprava k tebe - nielenze s tebou cas netravi, neuprednostni teba, nechce byt prave s tebou (cim netvrdim ze musi byt s tebou non-stop), ale ani ti nezavola, a este blokne tvoje telefony..... a co bude ked budete mat spolocne byvanie? pravdepodobne bude pokracovat v tom co robi, ty budes sama doma, on bude ktovie kde, nepovie ti kde, budes cakat kedy pride, ked aj tak ti nepovie, ked uz teraz je schopny ta bloknut na mobile, .... a ak sa nerozhodnes z takeho vztahu odist, budes sa trapit, ale skor ci neskor to nevydrzis a aj tak odides. odid teraz, ak mu za to stojis pride, vysvetli.... hoci aj tak neverim ze ti uprimne odpovie na vsetko co ta zaujima....

deina66
autor
26. júl 2016

@terezka1947 - dakujem za uprimny nazor, vazim si to, som rada, ze ty si svoje stastie nakoniec nasla.
Ja som to s nim raz uz sekla, 2 roky som s nim nebola v kontakte. Ked sa so mnou teraz daval dokopy, vravel, ze bilancoval a prehodnocoval veci a ze som mala v mnohom pravdu. No opatovne robi to iste.

Ja si tiez zelam, aby som bola stastna. Ak si niekto nevazi, co pre neho robim, moja chyba to asi nebude.

Bohuzial okolie - hlavne moja klebetna kolegyna v praci sa ma kazdy tyzden vypytuje na to, kedy bude svadba, dieta a pod..citim strasny tlak. Vzdy som bola nezavisla od nazorov druhych, no citim, ze tie jej reci vo mne akurat vyvolavaju negativne reakcie a zbytocne sa potom ponahlam niekam, kde ani nevidim, co bude..Naozaj sa ma periodicky pyta stale na to iste, uz mi znechutila aj robotu ciastocne..

seahorse27
26. júl 2016

Takýto nezáujem neveští nič dobrého. Nedoliezaj, nezobri o možnosť zavolať mu, zachovaj si svoju hrdosť. Teraz je na rade on, nemá byt prečo urazený. Čakala by som na jeho inciatívu a vysvetlenie a rátala by som celkom reálne aj s rozchodom. Mna by vo vzťahu takéto správanie zo strany partnera dosť zraňovalo a urážalo. Je tam možnosť, ze ma niekoho iného alebo si sa v rebríčku jeho hodnôt posunula o niečo nižšie, ako by si asi chcela...

terezka1947
26. júl 2016

@deina66 hmm..velmi triezvo uvazujes...a myslim,ze urcite najdes,co hladas-resp.najde si ta to stastie aj same....
akurat tie konce su tazke
no a co sa kolegyne tyka...vies,ja tiez,kedze som sa vydavala pomerne"neskoro"...vzpocula som si kadeco 😀 .jasne...bolelo to,ved clovek nie je z kamena a este naviac,ked vidi,kto kazdy uz k nejakemu svpjmu stasticku prisiel,ze ma uz deti,atd
ale vies,co?snaz sa to nepocut-prip.jej rovno povedz,ze sa rozchadzate a hotovo...
mozno to zle nemysli,mozno je len zvedava...kto vie...
ale nie toto som chcela...kamosky,kt.do mna najviac rypali a na kazdej akcii-kde oni uz boli s manzelmi,ci priatelmi mi davali vyzrat,ze som sama...preco????a do kedy????
taaak su teraz rozvedene...a este naj je,ze opat som na vine,resp.ako mne je dobre...lebo,lebo,lebo...
nic neboj....laska a ten pravy a da najst a niekedy naozaj necakane...prajem ti to uprimne...a na vsetky taketo "lasky nelaskave"zabudnes

deina66
autor
26. júl 2016

@seahorse27 - som rada že mi to píšeš, lebo aspoň viem, že aj iné ženy by to zraňovalo rovnako ako mňa. Človeku sa vybaví všeličo - že má bokovku niekde, že predo mnou niečo tají a podobne. Môže to byť aj banálny dôvod, ale už len z toho, že sa ešte neozval cítim, že sa so mnou bojí hovoriť. Vie, že som naštvaná jak delo 😠 (aj keď ja po nikom nekričím, len veľmi chladne potom hovorím)
Najhoršie je nevedieť čo sa deje - nemať odpoveď, za toto by som chlapov "za gule vešala". Žena sa kvôli nim trápi a im je to jedno...

nyusika
26. júl 2016

tak ja to napisem n aplnu hubu...planovat po desiatoch rokoch spolocne byvanie a verit mu, ze to mysli vazbne, to moze snad len polodement.
sorry, ale ked tebe nedocvakne, ze ta mna v pazi a ozve sa len vtedy, ked ta chce posexovat, tak ja uz neviem.

doriti by som ho kopla a nie sa mu prosila.

DESAT!!!! rokov ste akoze spolu, ani spolu nezijete, ani nic neplanuje s tebou.

a nebala by som sa, ze ma bokovku, bala by som sa, ze ja som ta bokovka.
spamataj sa, dievca.

terezka1947
26. júl 2016

@deina66 nie...ak chlap nie je baba,tak vie aj na rovinu povedat veci
ale je dost mozne,ze ti aj "ticho"dava najavo,co a ako si to on planuje,vidi vasu buducnost a ty to nevidis ☹

deina66
autor
26. júl 2016

@terezka1947 - joj ďakujem za povzbudzujúcu odpoveď, haha no kamošky to je ďalšia vec, ale tie som už odnaučila gratulovať mi na narodeniny v zmysle, že mi želajú chlapa...ako 😀 😀 😀 😀 - idzte niekam s takou gratuláciou..

Celkom chápem, tie rozvody čoskoro prídu podľa mňa aj v mojom okolí, len teraz sú všetci múdri ako rádio..a len tlačiť tlačiť na človeka, aby niekoho mal a zapadol a potom, aby sa rozviedol a zapadol, alebo sa minimálne sťažoval..

deina66
autor
26. júl 2016

@nyusika - hore som pisala, ze sa pozname 10 rokov, ale nie sme spolu 10 rokov, boli sme aj kamarati predtym a kazdy z nas niekoho mal...
tym sa ho nechcem zastavat, len ozrejmujem, preco som mu este verila, nemala som odskusane, ake to s nim je..

deina66
autor
26. júl 2016

@terezka1947 - jj len škoda ak to tak je, že to nevedel už pred polrokom, keď mi motal hlavu... 😒 😠

nyusika
26. júl 2016

@deina66 sorry, dievca...zablokoval si ta v mobile, volny cas s tebou netravi.
nebyvate spolu, neplanujete nic.

predstav si, ze mas poradit kamoske, co by ti toto povedala, co jej poradis ??

terezka1947
26. júl 2016

@deina66 ver,ze otvoreny rozhovor vsetko vyriesi a ozrejm...aj tebe,aj jemu a budes vediet ako dalej...len si neklam...lebo sa utrapis
dajte si cas a porozpravajte sa

deina66
autor
26. júl 2016

@nyusika - planovali sme byvanie a prestahovanie v rozsahu cca polroka odteraz, este pred jeho dovolenkou sme sa o tom bavili..
Polroka preto, lebo chvilu trva kym si ja najdem pracu v cudzom meste a hocico zase robit nebudem, na to som sa uz trosku namakala...
Len ako som mu volala na dovolenku (myslela som, ze uz su s chalanmi prec) ozval sa ten tututkajuci ton tak som chytila nervy, proste uz som toho mala dost...a som mu napisala sms-ku, ze co to ma znamenat, na to sa mi mal ozvat po dovolenke..

deina66
autor
26. júl 2016

@terezka1947 - áno mám to v pláne, dávam mu istý čas na ozvanie sa a ak sa neozve, opustím stojaté vody - metaforicky povedané.

marietuska
26. júl 2016

proste nechce ťa. neprebilancoval nič v živote, to boli rečičky, aby ťa dostal späť. a sorry, ale váš vzťah je nenormálny, dva roky byť od seba a potom spolu znova ? to je čo? toto nie je normálne. Asi si na dovolenke našiel nejakú inú a nechcekl,aby si ho proste vyrušovala. Neviem síce ako sa dá bloknúť číslo a zároven odpisovať na sms, nejak sa v tom nevyznám, ale toto nespraví chlap, ktorému ide o babu. chlap by s babou, čo mu o nu ide- šiel na dovolenku aspon na týžden, požiadal ju tam o ruku, kedže ste spolu dlho, a začal by si robiť plány do budúcna. a Nie že ide na nejaký zraz s pochybnou partiou motorkárov bez teba a ešte sa ti ani neozýva. dievča, nebuď naivnááá, má ťa ako zálohu nič viac. a určite ťa nechce. toto správanie sa ničím nedá ospravedlniť.mala by si sa poobzerať po inom chlapovi. 10 rokov ním márniš čas..

womankc
26. júl 2016

@deina66 prepáč ale mám pocit , že si 10 rokov živila úplne zbytočný vzťah ľudia keď sa milujú tak hľadajú každú voľnú chvíľku, aby mohli byť spolu.... Prvé čo by ma zabolelo, že mi príde frajer domov z dovolenky , dlhšie sme sa nevideli a ani len sa neunúva ti zavolať aspoň. Pre mňa by to bol znak , že mu vôbec na vzťahu a tebe nezáleží .......

deina66
autor
26. júl 2016

@womankc, ja si to bohužiaľ uvedomujem, preto sem píšem, potrebovala som si vyliať srdce..
Ešte raz by som chcela napísať, že spolu nie sme 10 rokov, nemáme 10 ročný vzťah, poznáme sa 10 rokov, nakoľko máme chalupu v rovnakom meste. Predtým sme boli kamaráti, aj sme spolu niečo mali, potom sme to skončili, ale vždy nás to k sebe ťahalo..Viem, že mi to asi niektorá z vás bude chcieť vyčítať, že som sa vrátila, ale je na to jednoduchá odpoveď - mala som ho ešte niekde v hĺbke srdca rada a dúfala som, že by to snáď mohlo vyjsť.

jana_eyre
26. júl 2016

Asi by som to brala ako rozchod.. Ak vravis, že pred dovolenkou ste sa bavili o spolocnom byvani a teraz sa neozyva, tak to asi z jeho strany láska nebude.. Je to zbabelec co ani nedokaze povedat co si mysli, ani ľúto ti nemusí byt, aj keď viem že je.. A to že mas skoro tridsať? Možno budúci týždeň spoznas niekoho kto bude za to a o to stat.. A keby aj nie, lepšie si počkať ako zabíjať čas s niekym kto sa sprava horšie ako pubertak..

mandala77
26. júl 2016

@deina66 muža mužom robia činy. Rozišli ste sa viac krát, boli ste od seba a mali každý iný vzťah. Je motorkár (to síce nie je diagnóza .-) ale jemu je sloboda najviac). Zablokuje si Ťa na mobile keď mu to vyhovuje. Príde z dovolenky a neozve sa.

Proste ho prestaň Ty kontaktovať. Úplne. Nič mu nepíš a uvidíš - ozve sa.
Ale to je predvídateľné, že to urobí. V tom nebude nič veľké, ani to, že mu na Tebe záleží. Zrazu spozornie, lebo sa zachováš inak, ako Ťa pozná. Zrazu nebudeš tá, ktorá ho otravuje a naháňa a tak spozornie a bude Ťa kontaktovať on.

Ale načo Ti je taký chlap? Čo Ti ten vzťah dáva? Ale pozri sa tomu zoči voči. Neklam seba. Si myslíš, že sa niečo zmení, že on sa zmení? Že keby ste žili spolu, že sa zmení?

Toto sú o ničom vzťahy, také rozchádzajúce sa a opäť schádzajúce. Zbytočne strácaš čas a stále znova mu veríš. A čím skôr to pochopíš, tým lepšie pre Teba.

womankc
26. júl 2016

@deina66 to je v poriadku, ale evidentne to nie je ten pravý, nespráva sa tak a ty máš vek kedy už až zas toľko času na pokusy nie je . Už si zrelá, vieš čo hľadáš , nedáva ti to ... mne by to stačilo, ja som niečo takéto zažila , ale v omnoho mladšom veku od teba a pre mňa to bolo jednoznačné , opustila som obratom taký vzťah........

deina66
autor
26. júl 2016

@mandala77 ďakujem za reakciu, určite más pravdu, čítam si to tu, tie komentáre, je to síce bolestivé, ale uvedomujem si čím ďalej viac, že je to predzvesť toho o čom tu píšete. No nič mi v podstate nezostáva iné ako mlčať, nie som ten typ, že chlapovi napíše 12 sms aby sa ozval v priebehu 24 hodín.
Chcem vedieť odpoveď, ale hrdosť mi bráni už niečo preto robiť. Už len čakám čo z toho vykľuje.

mandala77
26. júl 2016

@deina66 odpoveď Ti dáva každú chvíľu tým ako sa správa k Tebe. Odpoveď sú jeho činy. Lebo rečami Ťa zas dostane kam on chce a necháš sa ním zmanipulovať.

Mne pomohli pri rozchode videá od Jeronýma Klimeše, je na youtube, je to český psychológ. Sú dlhé a ak ma niečo mrzí, je to, že som o ňom nepočula skôr. Mne doslova otvoril oči.

deina66
autor
26. júl 2016

@mandala77 ďakujem za tip, pozriem si 😉 🙂

myskahryzka
26. júl 2016

@deina66 Ahoj. Priklanam sa k nazoru vacsiny.. ☹ Ak by si mna nejaky moj frajer zablokoval a ja by som o tom vedela, asi by som uz len z cistej hrdosti kaslala nanho. Ked nad tym popremyslas a polozis si otazku.. Dokazala by si si blokovat hovory od cloveka, na ktorom ti zalezi? Je to hnusna pravda a potrebujes asi cas nad tym uvazovat. Ja na tvojom mieste, ak ti nerobi dobre predstava razneho rozchodu, tak to nerob, no neupinaj sa na ten vztah. Zacni si zit svoj zivot bez ohladu na dotycneho, skus si nenajst cas, ked on bude chciet a uvidis ako sa zachova. Ci mu to bude jedno, alebo bude mat namietky. Mozno zistis, ze ti az tak nechyba..

alaguema
26. júl 2016

@deina66 chalan to asi nemyslí vážne a nemá odvahu povedať to na rovinu.

operaphantom
26. júl 2016

Dva krat do tej istej rieky nevstupis. To plati aj na vsetky vztahy typu boli sme spolu, rozisli sme sa a potom sa dali zase dokopy. Pretoze sa rozidete ZNOVA.

misel0806
26. júl 2016

Tento vztah ,je strasne chladni.. A este k tomu na dialku... Ked ta blokol asi uz do buducna stebou nepocita.. Strucne jasne a vystizne😊