Možno detinská téma, riešenie blbostí ale pre mňa dosť dôležité.. S priateľom sme vyše 3 rokov spolu, obaja máme nad 20 rokov. Máme sa radi, plánujeme budúcnosť, podporujeme sa.. Môj priateľ bol od začiatku zaťažený na môj zadok. Páčil sa mu, vždy hovoril ako je so mnou len kvôli nemu (zo srandy pravdaže), proste celé tie 3 roky bol z môjho zadku uchvátený a to doslova. Lenže tento týždeň mi povedal, že by aj prijal keby je menší, vraj by chcel takýto aký mám ale na striedačku aj taký menší, vraj ako som mala v našich začiatoch.. Čo si o tom myslíte? Možno je to blbosť, ale keď mi ho denno denne chválil, a zrazu povie toto zaskočilo ma to.
Pripadám si ako keby sa mu už nepáčil, nevzrušovala ho, padlo mi sebavedomie.. Čo si o tom myslíte? Čo mám robiť?
Ďakujem za rady..
Ja by mu povedala, ze ty chces aby mal vacsieho vtaka.
Ako keby som o mojom manzelovi citala 😂 Tiez je zatazeny na moj zadok, kazdy den si ho pozera, chyta, no co ti budem hovorit. Ale aj ked som bola pribrata, nikdy mi nepovedal, ze by sa mu nepacil (a to som po vyske pribrala teda statocne!). Potom, ked som zacala sportovat a zredukovala sa na velkost 38, chodil stale okolo mna, aby som uz nechudla 😉 Teraz je cely stastny, som necely mesiac pred porodom a zadok je zas okruhly, tak je spokojny 😂 Ale chapem tvoj pocit, tiez by ma zneistilo, keby ho zo dna na den takto prestal obdivovat, hoci inokedy mi to skor lezie na nervy.. dolezite ale podla mna stale je to, ako sa citis vo svojom tele ty. Urcite s tebou nie je 3 roky iba kvoli zadku 💪
@alilka no veď aj nad týmto som rozmýšľaľa. Nikdy si nezakladal na zovňajšku, chodím pred ním nenamaľovaná, aj vonku s ním tak. Nie som extra chudá, necvičím, ale ani tučná. Nepísala by som sem takúto tému keby ma to až priveľmi neštve, je mi to ľúto, naozaj. Čo mu na to povedať?
@ennicitias
To som mu aj povedala..
@margaretka69 aky si mala v zaciatkoch, to znamena, ze si medzicasom pribrala? 🙂
@nesvadbovo presne! 😀 a to som si myslela že ma tu odsúdite, ale som rada že som našla podobný pár. Ten môj sa s ním aj rozpráva 😀 otoči si ma, povie mi že mňa nepotrebuje teraz a pýta sa zadku ako sa má 😀 títo chlapi..
Mám 158 cm a 61 kg. Cítim sa dobre, na začiatkoch som mala tak 55 kg.. Veľmi ma to zabolelo čo mi povedal, nečakala som to. Keď som sa ho na druhý deň bližšie na to pýtala, bol nervózny, vraj ho vytáčam, riešim blbosti.. Ale asi nechápe že ma to vnútri zožiera, hneď sa vytočí takže mu to nestihnem ani vysvetliť že ma to bolí..
😂😂 ze na striedacku.. Veru, je to detinske ale nie preto ze ta to trapi, ale preto lebo on take veci riesi.. Mna by to pekne nasr.dilo.. Ako si to predstavuje, ze co budes zadok menit sko gate? Nikto nie je dokonaly, uplne podla predstav toho druheho.. Ak je uz dospely, mal by sa s tym zmierit..
A kolko si pribrala oproti tomu kced ste sa dali dokopy?
Ja som od svadby vacsia o 6 kil. Ale moj drahy je na prsia nie zadok a je rad ze su vacsie 😊
@luzzia mám cca 158 cm a 61 kg. Vtedy som mala 55 kg. Viac som športovala lebo som mala na to čas, ale teraz je už povinností viac takže aj času je menej ..
@margaretka69 ja som za posledných 5 mesiacov pribrala asi 15kil..Áno dobre čítaš .Brala som kortikoidy a žiaľ toto mi spôsobili..A to som bola bacuľka aj bez toho..Ale ani raz sa moja polovička nevyjadril a k tomu že som pribrala. Vraj to áni nevidno 😂😂 nevidno?15kg???Vždy keď "skucim" pred zrkadlom mi povie,že načo stresujem že pre neho som "fajna" 😁 ja som za to rada ,že nerieši moje kg a chápe,že je to tak ako to je. Lieky som brala,lebo chceme bábätko,takže si asi uvedomuje,že to nerobím len pre seba 😉
@juliet86 mám 158 cm, 61 kg. Vtedy som mala 55 kg..
A ked vykysnes po dvoch deckach a ostanu ti kila kludne aj napr.20kg viac co ti potom povie? To potom budes asi zakladat inu temu co je ich tu takych dost, ako manzel ponizuje manzelku, ze nie je atraktivna lebo ma 70kg a viac. Ja som mala tiez 70kg a manzel mi nikdy nepovedal, ze som skareda alebo hnusne tucna. Ale po zhodeni 10kg ma velmi chvali a tesi sa so mnou dokonca aj on zacal zdravsie papkat. Myslim, ze kazdej zeny by sa to dotklo. Ked pridu deti zmeni sa zivotny styl, ale aj telo zeny tuky, strie, atd....
Len som tym chcela napisat, ze ked je uz teraz taky tak casom moze byt este horsie...Ale to uz nikto nevie...A neviem ani v com vlastne chces poradit. Bud zhodis kvoli nemu kila, alebo budes sama sebou. Mal by ta milovat taku aka si.
@margaretka69 tak to je dost.mozzno by si mohla zacat cvicit.lebo po porode to bude este horsie. Ja mam taku vahu ako ty a 10cm viac. Zadok maly rozhodne nemam ale odkedy cvicim ma iny tvar a hlavne uz nie je ako zele 🙂
@margaretka69 ano, je to blbost, mat tvoje problémy a Rotchildov plat...
Chvála Bohu mám manžela, ktorý ma miluje preto, aká som❤ a nie pre môj zadok.
Na druhej strane som dosť sebakritická, keďže pre chlapov je AJ vzhľad ženy dôležitý a snažím sa hmotnosť si udržiavať a starať sa o seba.
Ak sa cítiš ponížená a zneistená vo vzťahu kvôli väčšiemu zadku, silno by som rozmýšľala, či s takým chlapom chceš absolvovať materstvo, pôrody, nedajbože nejakú chorobu......
Ale ak to bola len blbá poznámka (čo podľa opisu nevyzerá, lebo je doň zaľúbený), tak trošku začni cvičiť, prípadne uprav stravu.
@margaretka69 no pozri sa, takto. nechcem tu rozprudit nejaky "hate" a burlivu debatu o tom, ze si snad tucna alebo co, lebo nie si, alebo ze co potom, ak budes mat dieta alebo casom priberies vekom atd atd. to su take tie bezne argumenty, plus ten, ze ta ma mat rad taku aka si, aj s kilami navyse, lebo casom a laska atd a o com je vztah - vsetky tie veci chapem, berem a suhlasim s nimi. ale takisto druha vec je, ze je prirodzene, ked ludia citia k sebe zivocisnu tuzbu a atraktivnost a pritazlivost aj na zaklade vyzoru, proste to tak je. aj ked niekto sa to hanbi povedat alebo nechce priznat a bude sa ohanat dobrym srdieckom atd, ale je tam aj ten vyzor, vsakze? 🙂 proste je. je strasne krasne mat dobre srdiecko a povahu a charakter a hodnoty, ale zdrave pekne udrziavane telo je krasny bonus. a ludia by to nemali robit len kvoli tomu, ze je to nejaky trend a chciet vyzerat ako supermodelka, ale v ramci svojich moznosti byt najlepsou verziou sameho seba. opakujem, nielen kvoli vyzoru, ktory je prijemnym bonusom, po psychickej stranke pridava na zdravom sebavedomi, istom prijemnom vyzarovani, nejake to cvicenie a sport a zdrava strava prospieva aj psychike a celkovej rovnovahe v zivote, plus je to tam velke a dolezite - zdravie. takze ten mensi zadok alebo faldiky na brusku niesu len otazkou toho, co frajer povedal, ale vsetkeho vyssie uvedeneho. ak si ty sama so sebou spokojna, tak je to uplne v poriadku a vedela by si na to aj patricne reagovat, ked to priatel povedal. ale zareagovala si zranene, dotklo sa ta to (co chapem), ale v tom pripade vies ako, bud mu povedat, ze ja som so sebou spokojna, alebo si pripustit, ze som co to pribrala, neurazit sa, ale adekvatne aj zareagovat. je on dokonaly? nema na sebe co zlepsit? urcite ma 🙂 tak mu povedat, ze vies co, ano, chcem si vytvarovat zadok, pome spolu cvicit, a ty si vystruhaj tehlicky zlatko, lebo to sa zase mne na chlapoch paci (alebo cokolvek ine) 🙂
@ennicitias ale na striedacku, raz takeho ako teraz a raz 2x vacsieho...
@margaretka69 nehovor mu nic, ty sa zariad tak aby si bola spokojna, ak nie si spokojna so svojim zadkom tak cvic, ak si, tak nie.. a nedaj sa zdebtat, sebavedomie je vec dolezita :D a pritazliva... a dam ti typ, cim skor zacnes cvicit tym lepsie pre teba.. lebo 61kg pri tvoje vahe je ok, ale lahsia casom sama od seba nebudes a bude to tazsie a tazsie si zvykat :D
toto fakt rozoberate??? Sem uz nechodia dospeli??? 🙂😉😅
v inotaji ti povedal že ti pribratá - že treba schudnúť. Nehnevaj sa že ti to takto píšem, ale ja by som to pochopila presne takto.....
@alilka 😝
Aj ja chcem mať takéto problémy....
@deti95060810 myslím si to isté,tá výška dosť nízka a váha k nej dost vysoká.
Tak aj môj priateľ je zaťažený na môj zadok, akurát, že jemu skôr vyhovovalo, keď som pribrala trošku (ale zase je pravda, že predtým som bola príliš chudá, ale to zo zdrav.dôvodov)
Ale napr. mi povedal, že predtým som mávala pevnejšie bruško, a že je to aj zdravšie neskôr pre tehotenstvo, cvičiť na tie panvové časti, spevniť ich atd...
Neviem, ja som sa na to neurazila. Lebo aj mne sa viac páči, keď trochu cvičím, hneď som spokojnejšia. Tak som aj začala cvičiť (nič prehnané, len tak pre spevnenie tela, chrbtice..)
Podľa mňa to ani tvoj priateľ nemyslel nejak extrémne. Ak si sama so sebou spokojná, nerieš. Kým má chuť sa ťa dotýkať, je to tok. Avšak počasie keď je vonku pekne, nie je na škodu dať si prechádzku do lesa 🙂 to máš ako zdravé cvičenie 🙂
@margaretka69 schudni pár kg, najmä kvôli sebe. Ja mám 164cm, 55kg. Som už po pôrode.
Pravda je niekde uprostred. Otazka je, ci nic ine nehovori a stale iba o vyzore a schudnuti, co je extrem a nie moc dobra perspektiva na vztah do buducnosti, ze musis byt povinne vychrtlina, inak Ta vymeni.
Alebo to raz za cas spomenie, co je normalne, ked su obaja mladi a on chce, aby sa ona hybala, zdravo stravovala (a nema ani ziadne zdravotne problemy, ani nie je po porode). Este bude vela casu, ked sa s vahou nebude dat nic robit (materska, priberanie po 40tke), tak sa ocakava, ze aspon za mlada bude baba ako prutik a nie ako mech. 😉
Zena od muza ocakava, aby bol najma vzdelany, zabezpeceny, mal dobru pracu, vedel sa postarat rodinu, kopec inych vlastnosti etc. On od nej necaka, aby uzivila rodinu, mala dva doktoraty,... ale caka, aby aspon ako tak vyzerala a starala sa o seba. 🙂 Kedze mas strednu postavu, kazde kilo na nej vidno viac ako na vyssej babe. Je to nespravodlive, ale taky je zivot. Niektori musia na sebe dret viac ako ini. 🙂
Takze: 1) sa na to vykasles a on sa s tym zmieri 2) zacnes cvicit 3) pojde za inou a najdes si takeho, co mu nevadi "oplacana", ako hovoria kamosi Cesi 🙂
@margaretka69 nikdy neodsudzuj ženu za kilogramy, lebo budeš odsúdený za centimetre...
a ešte na striedačku? tak ty si zaželaj na striedačku obrezaného a neobrezaného vtáka, čo s tým spraví...
určite by mal každý o seba aspoň trošku dbať a chcieť byť príťažlivý pre toho druhého, ale ten druhý by zas nemal striehnuť na každé kilo hore-dole... A platí to vzájomne...
@margaretka69 no zvláštne. A čo bude robiť keď časom priberies?Alebo počas tehotenstva keď priberies,?😁