Dobry den som s priatelom 2 mesiace ni vysimla som si ze ked som u neho alebo on u mna strasne moc prdí, a ked myslism ze strasne moc tak fakt strasne moc. Vsade je z toho smrad dokonca na posteli ten pach zostava….neviem co robit..
Nepije priateľ pivo ?
Fuj 🤢 on s tým nemieni nič robiť?
A ked prdne tak ty si potichu? Vsak sa ho opytaj vo to za atomovky vypusta
Popros ho nech chodí prdiet na záchod a nie tebe pod nosom 🤦♀️ ale to by mohol vedieť aj sam ...
mám kamaráta, ktorý má ulceroznu kolitidu a kvôli tomu vraví, že nemôže mať vzťah, lebo vkuse prdí smradľavé, niečo má s črevami, nech berie probiotiká, alebo ide k dr. povedz mu to
No ja neviem, ci vzdy tu kazda prdi fialkovu vonu alebo co...
Obcas mame s muzom take obdobia, ze je toho viac, ja mavam aj bolesti z toho naduvania, no nasadim probiotika a vacsinou sa to unormalni. Ja mam niekedy z toho az bolesti, staci, ze sa daka zla bakteria premnozi a je to.
Moze to byt takyto banalny problem alebo vaznejsi. Treba sa o tom porozpravat.
Urcite vysetrit… laktozova intolerancia, SIBO, zle stravivacie navyky… normalne to nie je.
Je to podľa toho koľko potravy a akej zje. Ci sú to potraviny, ktoré maju viacej vlakniny- ovocie, zelenina, alebo sladkosti.... Zdravo sa stravuje? Má normálnu hmotnosť?
to aj mimo bytu sa takto správa?
ja viem že doma je človek troška uvolnenejší ale zas odtiaľ - potiaľ...
K raňajkám mu servíruj Kefír, to mu prečistí črevá.
Buď nejaký zdravotný problém alebo ma v strave veľa veci ktoré nafúknu 🤷♀️
Tak asi by som sa spýtala. Skús čaj z rebríčka. Teda on.
@deti95060810 nuz, pre niekoho je prdenie pod nosom druhemu normalne. Ja to sice nechapem, ale v prdiacej teme kedysi tu na modrom koni je to pre mnohych uplna normalka.
@pluss nemá pytala som sa ho to nejak tak aby som mu neublížila, tak akože v dobrom, ale vravel ze ziadne problemy zdravotne nemá.Takže neviem, milujem ho veľmi, aj ked je to velmi kratka doba čo sme spolu tak to viem ale ten pach no, ked je u mna vzdy musim potom obliečky aj všetko prať lebo toho pachu sa neda vôbec zbaviť.
@mirka414 nie nepije vôbec žiadny alkohol
@kitycat tak je to podla mna prirodzena vec prdieť, len že to zostava ten puch to som este nezažila…a hovorila som mu to včera večer a nič nema žiadne problémy
@stanulienkat priateľ je športovec cyklistiku robí, strabuje sa podla nejakých treningových plánov čo má a podla toho je.
Moj to ma z cukrovky
A nepapa veľa proteínových somarín? Aj z toho to môže byt.
@3petka ano to praveže je dosť, každy den skoro.
@erickatt asi mu odporučim nejake vyšetrenie či je všetko okej…
Určite nech sa dá vyšetriť. Normálne to nie je keď tak moc prdi a ešte to aj zapácha. A nech si dá pauzu od somarín nachvilku. Možno má proteínu dosť z normálnej stravy a všetkého veľa škodí. Treba si dávkovač s mierou.
Radsej.. a chapem ako to je neprijemne.
To je ten proťák a bielkoviny ., ja keď som na proteíne tak tiež to tak mám . Plyny sú silnejšie aj viac zapáchajúce ale zas neostava to po mne v prádle 😂 ale je to z toho .
Jj presne ma napadlo,ze vela proteinov toto robi,ako este to berieš sportovo,kedze ste spolu krátko ,cakaj za rok jak ta to bude hnevať 😅ale mohol by byt sucinny ked si mu to uz povedala,mne by to bolo kua nepríjemné,a isto aj môjmu 😵💫
nebude to nejaky vegan? 😆
a nemá nejaké žalúdočné problémy? lebo zas v takej miere to nie je asi normálne a ešte keď to aj tak smrdí a ostáva to všade...vetry ako také predsa necítiť veľmi resp takmer vôbec