Ahojte ženy 🙂
Mám priateľa, sme spolu krátko no všimla som si typ jeho správania a zaujíma ma, či ste sa s tým stretli resp. ako prijali.
Ja som odjakživa vcelku žiarlivá a akurát priateľ je typ , ktorý má potrebu vyhľadávať spoločnosť. Vždy chce byť stredobodom. Má v sebe to lichotenie ženám, bežne známe nazýva srdco, poklad atď. Posiela pusinky a podobné veci. Často sú poznámky typu “No poď len nech sa to priateľka nedozvie” - pritom som tam. Ono nie je natom nič vážne, nepodviedol by ma to viem. Aj otca má takého , on si “zaflirtoval” aj somnou. Proste typ chlapov, ktorý vždy budú lichotiť iným ženám a podobne. Problém je v tom, že kým jeho mama si z toho nič nerobí , ja to neviem brať vrámci srandy. Máte najaké rady ako si z toho nerobiť ťažkú hlavu?🙂
No draha moja na toto si musíš zvyknúť ak ho ľúbiš a len toto ti vadí tak je to proste neškodne on je raz taký kvázi pes ktorý steká a nehryzie . Je to družná ,dobrosrdečna ,spoločenská povaha a jednoducho ak toto nevieš prežiť tak s ním nebud . Lebo človek vie ovládnuť nejaké veci ale podstatu svojej povahy nie . Ja mam takého strýka a jeho manželka si z toho tiež nič nerobí . Je veľmi obľúbený a takto oslovuje všetky ženy v okoli… mne osobne by to nevadilo mám takých ľudí rada .
Buď si zvyknes, alebo sa scvoknes.
ak si toto dovolí v tvojej prítomnosti, nechci vedieť co si dovolí, keď tam nie si. Takých chlapov v okolí poznam, a nikdy tú svoju nebrali príliš vážne. ON to môže hovoriť akože zo srandy, ale vždy sa nájde naivná trúba ktorej pošle pusinky a rozklepu sa jej kolena a už bude nový románik.
No ked ti to teraz vadi, tak si na to nezvyknes... ani ja by som si nie... Ked mi takto cudzi chlap alebo aj kamos povie "poklad, srdco" automaticky mi je ho luto, ze co to za chudaka... iba ak by bol teply, vtedy by som to brala s rezervou :D
sú také typy mužov a vôbec nemusia podvádzať ženu, len im robí dobre, že sú stredobodom pozornosti, že sú zábavní., Mne osobne by to prekážalo, ty si musíš sama odpovedať na otázku, či si s tým ok, alebo nie
Keď to o ňom vieš, že je taký a má tento spôsob prejavu (zrejme odpozorovaný z domu od otca, čiže preňho niečo úplne prirodzené), tak je ti jasné, že to nič neznamená. Ak si žiarlivá, žiarlila by si, aj keby taký nebol. Skús nebyť žiarlivá, ináč budeš mať ťažký život.
Toto podla mna vy dvaja neustojite. K takymto dristom musis byt splachovacia, co ty nie si a skor ci neskor ti to bude stale vadit.
Je to typ priateľského ,družneho muža a ľudia ich majú radi .Je to jeho osobnosť ,takže zmenu nečakaj .Ja osobne tiež mam rada takých ľudí .Ak sa s tým nevieš zmierit a si žiarlivý typ ,odíď z kratšej cesty ale popracuj na sebe lebo zase ti na inom mužovi bude iné vadiť ….Sebavedomej žene by to určite neprekážalo keď vidí ,že to má odkukané z domu .Keď ťa raz chce chlap podviezsť ,podvedie i ťuťko čo nevie komunikovať so ženami .Na to nemusí byť chlap družnej povahy .
tak pre niekoho je toto normalne spravanie, viem toto podla seba, tiez som mala takeho priatela, ale nebola som ochotna to tolerovat, preto sme sa aj rozisli, na mna to proste bolo cez, aj take to flirtovanie
Nemám rada tento typ chlapov. Je mi to nepríjemné. Vyzeráš byť nohami na zemi. Ak by neprestal s týmito sedlačinami, kašľa by som na neho.
Nuz... ja som tiez povaha ktoru by to urazalo, a teda ja by som s takym nebola. A popravde poznam takych akoze len galantnikov, a neoztava u nich len pri reciach. Ale v kolektive su velmi oblubeni 🤣
Nie som ziarliva ale nemam rada takyto styl. Islo by mi to na nervy. Mne vyhovuje ze mm je na verejnosti chladnejsi k cudzim az hanblivy no doma v sukromi vasnivy. Ale to uz Musis vediet ty co tebe vyhovuje. Ci mà kvality ktore prevažia to co sa ti nepaci Lebo nikto nie je dokonaly.
Ako su vyzyvave zeny tak existuju aj vyzyvavi muzi. Chodenie po tenkom lade, raz sa na nich niekto vrhne lebo to zle pochopi a uz je problem, aj ked oni to tak nemysleli. Otazka ako sa potom zachovaju.
Mne by taketo spravanie vadilo, flirtovanie a vysielanie dvojzmyselnych signalov.
Tak za mna, je aj iný spôsob ako byt stredobodom v spoločnosti, a nie takto laškovať s inou zenou v prítomnosti tej svojej.mne to príde neúctivé a aj trápne.jemu by sa to páčilo?