Ahojte. Neviem čo robiť, som úplne zúfalá. Priateľ pije ja sama a tehotná nemám kam ísť
@zdenus35 Máš to ťažké, keď aj otec..asi je zronený zo straty manželky..
Úprimnú sústrasť príjmi.
Vieš, s nimi moc nezmôžeš, musia si sami uvedomiť, čo robia. Sú dospelí obidvaja.
Ty sa zariaď po svojom..hlavne kôli pokoju v tehotenstve, toto bábätku neprospieva. Odíď, iné ti nemôžem radiť..obráť sa na alexisporadňu.sk, funguje tu na Koníku. vraj je dobrá. Držím moc palce.
v prvom rade sa rozid s frajerom, ktory je alkoholik. Bud rada, ze si to zistila este teraz, kym nie ste manzelia.
v druhom rade snaz sa dotiahnut svojho otca na liecenie.
a v tretom rade vyhladaj inych rodinych prislusnikov, priatelov, urcite ti pomozu, treba len otvorene hovorit, co sa deje.
@zdenus35 no mozno pije od stastia, ze cakate babo....ved pocitam, ze keby pil tak aj predtym, tak by si s nim neotehotnela, ze?
@obsadenemeno ale ja som myslela že sa zmení úplne prestane piť ved vyše 2 roky sme plánovali bábo
@obsadenemeno práveže pil ale myslela som ze sa zmení
@zdenus35 no mozno si mala najprv pockat, kym sa zmeni a potom sa pokusat o babo.... uz si videla takeho, co sa koli tehotnej partnerke vzdal chlastu?
Boze, baby, kazdy den to iste, ostavate s debilami a este sa aj stazujete. Ako si ustelies, tak budes spat. Teraz uz tazko s tym nieco narobis. Bud budes lamentovat a dufat, ze pride zazrak a on zo dna na den prestane popijat, alebo sa na nich oboch vykasles a budes hladat ine cesty....sama....ked mas aspon troska ucty k sebe samej a k tomu nenarodenemu stvoreniu.
a len taka rada na zaver: zazraky sa deju vacsinou len v rozpravkach....v realite je to na tebe....tvoj zivot, tvoje rozhodnutia, tvoja buducnost.
@obsadenemeno ale on nepije často doopatroval mi mamičku. Bol aj sám na materskej zo svojimi deťmi, pomohol mi v živote veľmi len ten alkohol
@zdenus35 Kam, kam, kam len ísť????? Ty nechceš ísť nikam...čítam to medzi riadkami. Už ho obhajuješ. Teraz neviem, koho? Otca, či priateľa? A kto je agresívny? Ak priateľ, musí preč z rodič.domu. Otcovi na tebe nezáleží? Skús ho konfrontovať...zahrať na city. Ale asi si toho za svoj život pozažívala s ním- otcom- už dosť..až príliš.
Ahoj..ak nemôžeš k rodičom, tak do krízového centra... Ale to by som sa pozrela..najprv na muža a za triezva s ním rozprávala..otvorene. Ako si to ďalej predstavuje?...či vie, že týmto len rozbíja rodinu?..atď.. Prehovorila mu do duše.. Dá sa?