Pri odpovedi sa dotyčná osoba nepozerá do očí. Čo to znamená?

20. dec 2022

Čo znamená, ak sa mi pri mojej otazke nepozre pri odpovedi dotycna do oci, ale odpoveda tak, ze sa na mna nepozerie. Stalo sa to za 1hodinu 3x 🤣🤣🤣

Poucenie: uz sa tej dotycnej osoby nebudem radsej nic pytat 😐
Podla mna ma nenavidi 🤣 Alebo ma vyvedte z omylu.
PS: Jedna sa o moju "milovanu" svagrinu.
Dakujem

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
beatrixx1525
20. dec 2022

U niektorých ľudí to napríklad znamená aj autizmus alebo ADHD a nemá to nič spoločné so vzťahmi medzi komunikujúcimi

autor
20. dec 2022

@beatrixx1525 Moja svagrina nema tieto diagnozy, ma 23 rokov a je svojpravna. Mne to pride ako neslusnost. Moje otazky boli s milym tonom - len tolko.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bloger
20. dec 2022

Tak možno sa cíti previnilo.

ckocka
20. dec 2022

Niekomu je priamy pohlad do očí nepríjemný, napr. mne. Dávam si pozor aby som sa na človeka pozerala častejšie, ak sa so mnou rozpráva, ale pozerať niekomu uprene do očí je pre mňa neprirodzené a je mi to nepríjemné.

autor
20. dec 2022

@bilberryday Chapem, ale ADHD alebo autizmus. To by sa hadam o nej vedelo!? Mna len zaujima, co to znamena, ak sa pri odpovedi nepozres na cloveka - nevenujes mu pohlad. Na inych clenov rodiny sa normalne pozre a slusne odpovie. Ci by sa tu nenasiel nejaky psycholog, co by mi vedel odpovedat. Mna to velmi uraza.

autor
20. dec 2022

@bloger Aha, dakujem. Ona je na mna drza. To ma nenapadlo.

andrejkap123
20. dec 2022

A inym sa pozera do oci?

lija22
20. dec 2022

hej proste jej nestojis za to, aby tivenovala pohlad. Ano je to neuctive

autor
20. dec 2022

@ckocka Nestojim o upreny pohlad do oci, ale o slusnu odpoved s ocnym kontaktom.

autor
20. dec 2022

@andrejkap123 ano ‼

danulicek
20. dec 2022

Mozno cíti, že je tvoja “milovaná” svagrina a tvoj pohľad jej nie je prijemny. Najmä ak pri ostatnych problém nemá a z tvojich riadkov je evidentne, že by ti vadilo aj keby na teba pozerala dlhsie, ako je podľa teba vhodne.

ckocka
20. dec 2022

To že ty o niečo stojíš neznamená že ti to musí dotyčný dopriať. A samozrejme možeš potom aj ty reagovať po svojom.

domka222
20. dec 2022

Jemine, tak nie všetkým ľuďom je príjemné pozerať sa do očí. Asi aj ty si u nej taká "milovaná"

beatrixx1525
20. dec 2022

Človek ktorý má autizmus alebo ADHD je tiež svojprávny

autor
20. dec 2022

@domka222 Asi je to vzajomne, ale JA som voci nej slusna z ucty voci mojmu manzelovi. Jej ucta nic nehovori, lebo je drza ako plostica. Ja som na nu este drza alebo neslusna nebola, som na nu priemerna kvoli rodine.

lindous
20. dec 2022

Asi cíti z teba tú faloš a vie, že to že sa k nej správaš "slušne a úctivo" je nie je z tvojej strany vôbec úprimné...

liloastitch
20. dec 2022

Tiež nepozerám ľuďom do očí. Nie je mi to príjemné. A úprimne na jej mieste by som ti tiež do očí nepozerala, z teba to, že ju nemáš rada cítiť ani vidieť ťa netreba, otázka milým tónom to nezachráni..

autor
20. dec 2022

@liloastitch Nemam ju mat preco rada. Ja ju mozem len tolerovat.

avicii18
20. dec 2022

Do očí sa pozerajú aj tí, čo chú vidieť ako dotyčný reaguje na ich lož. Ja sa málokedy pozerám ľuďom do očí. Mätie ma to.

nikaeli
20. dec 2022

podľa tvojich odpovedí a milom vyjadrovaní o švagrinej z teba vôbec nemám pocit, že si slušná a úctivá.. ani sa jej nečudujem, že sa nemá chuť na teba pozerať 🤦🏻‍♀️

kacena4
20. dec 2022

prepac ale sutizmus a adhd nie je o svojpravnosti. ja sa tie, ludom nepozer do oci. nemam to rada

syslik81
20. dec 2022

nema ta rada tak ako nemas rada ty ju .. alebo si jej priste nesympaticka,, alebo ti trcalo daco z nosa a jej sa hnusilo na teba pozriet 😝 moznosti je vela .. ale odpoved ti tu nedame .. spytaj sa jej .. alebo radsej sa jej na nic nepytaj a budes mat klud .. nie kazdy ta musi milovat a rad sa na teba pozerat

laurikagab
20. dec 2022

ja sa nepozeram, ked riesim nieco so sefom pozeram na vsetky steny v kancelarii🙈 necitim sa dobre, uhybam pohlad..aj ked mam ciste svedomie, pravdu, vysvetlujem nieco..uz to v kancli o mne vedia a neriesia, poznaju ma🤪

mpg
20. dec 2022

@lindous Môže to byť aj preto, že cíti, že aj keď je otázka povedaná milo, je to falošné a také veci nemá rada. Ja sa tiež vždy nepozerám do očí, aj teraz sa muž pýtal a ja si píšem, tak sa pozerám na klávesnicu.

diewcatqoo
20. dec 2022

Neznasam uprene pohlady do oci. Nerada sa ludom divam do oci a neznasam, ak sa na mna niekto takto pozera. A mozno si moja "milovana" svagrina, ktora sa hra na uctivu, ale tiez ma neznasa. Ver mi, vidno to, ked sa niekto sprava falosne.
Aha, teraz citam, ze tvoja svagrina ma 23 rokov, tak to nie sme rodina. Ale aj tak si svagrina na pohladanie 🙂

viestta
20. dec 2022

Ja tiež nepozerám do očí. Mam na to svoj dôvod.

larazivago
20. dec 2022

Dívať sa ľuďom do očí mňa osobne veľmi vyčerpáva, a tiež to dosť obmedzujem. A nemení to nič na mojom vzťahu ani úprimnosti k nim. Možno mám aj ja ADHD...

lavinis
20. dec 2022

Ved sa jej to opýtaj
My to mame odkiaľ vedieť