Pri nákupe sme presiahli náš rozpočet a museli sme jednu vec vrátiť. Je to hanba?

27. okt 2021

Dobrý večer, chcem sa vás spýtať na názor . Dnes sme boly v tescu a malý sme pôvodne kúpiť len za 30€ teda toľko sme malý pri sebe peniaze no prevýšili sme a malý sme platiť 35€ tak sme museli jednu vec vrátiť späť . No a partner bol stoho nervózny že sa zahanbil pri pokladni lebo za nami stály ďalší ľudia , no ja som stým bola ok a vravím že to hanba není a on stále tvrdil že to je hanba že si Treba po obchodoch brať viac peňazí lebo nigdy nevieš , stým súhlasím , ale že to bola hanba to neviem 🤷

nafka0483
27. okt 2021

Nepovazujem to za hanbu. Tvoj pravopis ale ano.

sslobodnamama777
27. okt 2021

Neni to hanba.Iba v tom momente je to trapné, ale hanba nie, v obchodoch je plno odpasu predtazeneho, mozu byt radi a asi aj su, ze to vobec kupujeme. Okrem toho, zijeme v neludskej dobe, kde hanba nema uz miesto.

lily14
27. okt 2021

Hanba by bola tam kradnúť a nie nemať toľko pri sebe

solange7
27. okt 2021

Vracat veci hanba nieje. Skor sa cudujem, ze ste si nalozili do kosika veci v hodnote prevysujucej vasu hotovost. Ak teda nemas platobnu kartu ty ani tvoj manzel, tak vezmes 4 veci, spocitas si kolko stoja a ides zaplatit. Jednoduche.

petamich
27. okt 2021

asi to nie je uplne, ze hanbila by som sa ale ja osobne by som sa citila neprijemne a nabuduce by som si lepsie vypocitala, za kolko uz mame v kosiku alebo si pre istotu zobrala viac penazi 🙂

deti95060810
27. okt 2021

daj sa mi svete - o nič predsa nešlo...😉

mikadooo
27. okt 2021

Nie je to hanba. Stane sa. Sú aj väčšie hanby na svete ako toto 😁. Napríklad keď pretečie vložka na bielych nohaviciach... A tak...😁

autor
27. okt 2021

@nafka0483 niesom zo Slovenska , bývam tu cca dva mesiace no snažím sa písať zrozumiteľne 😉

osky
27. okt 2021

Ked mam pri sebe iba isty obnos a neviem kolko budem platit,hned na zaciatku blokovania upozornim predavacku-inkasovat len do...ezr/poviem do kolko eur/,momentalne viac nemam.
Ona to vidi,a ked sa stane ze prevysi,upozorni ma a co sa nezmesti,ostava v obchode.
Uplne normalne..

tncka
27. okt 2021

A toto ho ako fakt trapi? No tak je tam toho,vratili ste a je to😅🙈 Ja fakt nechapem ako sa ludia mozu citit trapne🤣mne je to uplne jedno alebo som este trapnu situaciu nezazila? Hm neviem,ja toto nevnimam ako trapnost🤷‍♀️

tncka
27. okt 2021

Tak to ti ide celkom dobre,nato ze nie si zo SR

autor
27. okt 2021

@tncka ďakujem

nafka0483
27. okt 2021

Fiha a odkial si? Slovencinu sa ucis len tie 2 mesiace?

autor
27. okt 2021

Ja som sa teda necítila trápne no priateľ áno . Nabudúce už budeme vedieť a pre istotu zobrať so sebou viac peňazí .

liz_lemon
27. okt 2021

ja som videla aj take, ze chybali peniaze, a vratili nieco, co kupovali pre deti, ale alkohol a cigarety ostali, tak toto je hanba

autor
27. okt 2021

@nafka0483 Som z CZ , Áno 2 mesiace . Priateľ ma učí 🙂 aj on má chváli že mi to ide celkom dobre teda mám aj prekladač slov .

veronikaszabova
27. okt 2021

Tak za mna to nie je az taka hanba, ale pre taketo pripady mam pri sebe vzdy platobnu kartu... Asi by som sa citila nekonfortne, keby na mna civeli dalsi ludia, pretoze vraciam tovar... trapas... 🙂 A to ste inak sli na nakup, mali len 30€ a aspon cca ste si neratali, Za kolko mate nakup? Mali ste ist na samoobsluzne pokladne a sledovat si to.

limetka69
27. okt 2021

trapnejsie je .....musite si este vybrat nieco, lebo nemozem vam vydat, a hladas tam presne nieco za presnu sumu, toto neznasam....a hanba je trapit sa preto, ze co povedia ini....nasrat :D

lienka9
27. okt 2021

Vacsinou uz v tescu maju tie pipace co beries so sebou a rovno si odscenujes nakup,to ti aj zaroven ukazuje kolko si dokopy minula uz..celkom fajn vecicka , skuste sa pozriet najblizsie ci to nieje aj u vas a mas vystarane 🙂 ale hanba nieje vratit.aj mne sa obcas stalo, ze som sla a zabudla som kartu,mala len hotovost a musela som nieco vratit..nikto to vobec neriesi

autor
27. okt 2021

Ďakujem veľmi pekne holky za vaše názory 🙂

kassandra25
28. okt 2021

Velakrat sa stava, ze ludia si pri pokladni bud rozmyslia, co si ozaj zoberu alebo pridu nato, ze si toho vezmu jednoducho menej. To, ako to tvoj partner dokaze obratit proti tebe - je varovny signal pre teba. Aku atmosferu po malickosti dokaze vytvorit a co ti dokaze vstepit do hlavy a do duse. Zrejme to nebude to prave orechove, nemam taky pocit.

andreatytler
28. okt 2021

Su ludia ktorym velmi zalezi na to co si o nich mysli okolie... cely zivot sa snazia aby neurobili nic trapne a aby posobili na okolie dobrym dojmom. No a potom mas ludi, ktorym je uplne jedno co si o nich myslia cudzi ludia naokolo. Je mozne ze vy dvaja s priatelom ste na opacnej strane spektra v tejto oblasti. Nie je to nic hrozne, len to znamena ze podobne situacie sa vam budu stavat cely zivot. Staci si len povedat, ze kazdy clovek je ini a vysvetlit to aj priatelovi. Ze tebe taketo veci nevadia a ak jemu vadia, budes sa snazit tomu predchadzat, ale zase aj on musi prestat robit z toho tragediu.

dusankomoj
28. okt 2021

Vždy je lepšie nechať tovar pri pokladni,ako vopchať naváženú šunku medzi iný tovat🤮 to čo sa vám stalo je úplne bežné, ja napríklad málokedy mám viac ako pár eur v peňaženke a keď sa stalo,že nešiel terminál( výpadok) tak zostal celý nakup v obchode.

diewcatqoo
28. okt 2021

Pocas studia na vyske som brigadovala v pokladni. Denne sa mi x-krat stalo, ze som musela stornovat tovar kvoli tomu, ze si to clovek zle zratal a kupil viac veci, nez mal pri sebe penazi. Vobec to neries 🙂

ria133
28. okt 2021

Nerobila by som si z toho ťažkú hlavu. Už som viac krát zažila, že si ľudia po nablokovaní nejaký tovar nevzali, zistili, že cena bola iná, než na cenovke. Mne sa raz stalo, ako tehotnej keď som bola s mojom menšou sestrou v potravinách, že po nablokovaní som zistila, že nemám peňaženku 🤦🏻‍♀️. To som sa fakt cítila trápne. Našťastie sme bývali blízko tak sme utekali domov po peňaženku 😃.

tosomja
28. okt 2021

Tvoj pravopis je na hanbu. 😱

cacianka
28. okt 2021

@tosomja čítaj, je češka a učí sa

karolinakr
28. okt 2021

Kludne píš po česky, každý ti bude rozumieť

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. okt 2021

děkuji velmi pěkně příště si dame pozor. i já si myslím že se nic hrozného nestalo příteli jsem vysvětlila moje co si myslím, řekl že si da už na to pozor a prostě si vezme víc peněz.