Neviem ako mám začať. Mám momentálne 34 rokov. Nesiem si zo sebou nepekný vzor od rodičov ako vzťah nemá fungovať, som introvert a nepatrím k tým čo sa v 20tke videli s kočíkom. Preto som nechala čas plynúť že ten pravý príde sám, ale nestalo sa tak. Ako prišla 30tka začalo ma to trápiť, že čas hrá proti mne. Posledné 2 roky som aj na zoznamkách, 2 mesiace po jednom vzťahu alebo kamarátstve kde sa mi zdal chlap dokonalý, ale vplyvom okolností som zistila že ma len využíval. A celkovo keď aj mám nejaké stretko, tak bud chalan čo sa neskôr v tv dozviem že zneužíval malé dievčatá, psychiatrický pacient na liekoch čo moc nezaberajú, chlapi čo len využijú ako posledná známosť. Mám pocit, že normálny chlapi sú už zadaní. Aké máte skúsenosti vy alebo z okolia? Dá sa aj po 30tke nájsť normálny chlap alebo je to pasé a mám pozornosť obrátiť na niečo iné? Som normálna baba, čo navari, poriadi, nevyzeram najhoršie a tipuju mi menej rokov, ale aj tak je to bez úspechu.
Jasne ze da ale na zoznamkach moc nie
Tak ja som bola na kresťanskej zoznamke a našla som.🌼
34 rokov je tak akurat, ale urcite nie neskoro. Hladaj podla zaujmov, to co si kladies na prve miesto a nepopustis. Napriklad ziadne rozvedene existencie ci muzi s detmi-lebo ci chces alebo nie, beries si do hlavy aj ich, ziadny alkoholik a ak nefajcis tak fajciarsky smrad ti bude urcite liezt na nervy aj keby sa dusoval, ze on si nikdy v dome nezapali-jednoducho fajciari su arogantni v tomto smere, ak si veriaca tak hladaj na stretnutiach slobodnych krestanov-tam je dost aktivit, Nehladaj na krestanskych zoznamkach, pokial nie si veriaca, pretoze casom sa urcite prejavi u teba rozdielnost v pohlade na zivot a rieseni problemov, takze mozes potom len ublizovat. Hlaven pamataj, ze internet znesie vsetko!
Určite to nie je neskoro. Nikdy nie je neskoro. Ale schválne skús si položiť otázku, čo ak by existovala veštica, ktorá by ti na 100% povedala, že nikoho nikdy nenájďeš. Čo by si spravila? Ako by si zareagovala? Čomu by si sa v živote venovala?
No ja mám 37 a podobne som na tom. Akurát, že mám už dieťa takže na jednej strane to už neberiem tak súrne, že musím mať muža na druhej to je s dieťaťom tazsie. 🙂
Poznám to, mala som 34 rokov a za sebou 9 rokov nefunkčných, krátkodobých vzťahov, posledný o ktorom som si myslela ze je ten pravý ma nechal pre inú. Zrútila som sa, už som nevládala začínať ďalší vzťah... Potom som ale natrafila na super doktora, paradoxne som k nemu išla s ukrutnou bolesťou krížov, ale zmenil mi celý život.
V skratke, začala som so sebalaskou, s vierou/ vizualizovanim si svojho životného partnera, deti, rodiny, začala som naozaj veriť ze ten pravý muž ku mne príde a ja si konečne založím rodinu.
Do pol roka som ho stretla, po 9 mesiacoch otehotnela, už máme aj druhé, o 2 mesiace sa konečne aj zoberieme (covid) a to mam teraz 39 - čiže ani nie za 5 rokov sa môj život totálne otočil a mam všetko čo som kedy chcela 🙂
Takze odporúčam, začni na sebe pracovať a naozaj úprimne ver, že stretneš lásku svojho života s ktorou si zalozis rodinu, veľmi ti držím palce 😉
Určite nie je neskoro. Moja kamoška si našla muža snov krátko pred 40-tkou a stihli aj dve krásne deti. A predstav si, že ho stretla na zoznamke. Rovnako ako ja môjho, hľadali sme spolu, aj sme sa nasmiali, lebo kadečo sme tam našli, ale nezufaj. Správni chlapi stále sú, len to nevzdávaj.
Ahoj, ja som našla v 38, obaja sme boli slobodní, bezdetní...v 39 sme sa vzali a po 40.tke sa nám narodili dve zdravé detičky a sme už pomaly 7 rokov manželmi.
A tiež to bolo cez zoznamku.
Netreba to vzdávať a hľadať, hľadať....tie som sa napísala, kým som natrafila na "normálneho" chlapa.
Tiež som svojho muža spoznala na zoznamke ... ja som mala 34, on 35 ... ale ja to beriem s odstupom času tak, že to bol Boh, osud, každý to vidí inak ... mala som dosť ťažké obdobie, na zoznamku som sa zaregistrovala len tak zo zvedavosti, v podstate som bola zmierená s tým, že zostanem single, stará dievka, každý tomu hovorí inak ... po 2 týždňoch mi, teraz už môj manžel, napísal, o ďalšie 2 týždne sme sa stretli, dnes máme dcéru ... je to solídny zodpovedný muž, pochádza z rozvedenej rodiny, kde otec-pre synov vzor bol ožran, kašlal na rodinu, muž bol, čo sa týka vzťahov, ako slon v porceláne, ale "vychovala" som si ho 🙂 ... takže nie na každej zoznamke sú len úchyláci ...
@messalina ďakujem, bodaj by áno, ja sa snažím neriešiť to a netrapit sa, ale niekedy to na mňa dolahne. Ja v podstate nemám ani celkovo moc vzťahov za sebou, práve preto že som myslela že ten pravý príde sám. Jeden na diaľku dávnejšie, teraz nedávno tento 6 mesačný, ale tam sa to tiež ďaleko neposunulo keďže nejaké kontrolky a intuícia mi nedovolila aby city prepukli naplno a jedna nečakaná udalosť ukázala rýchlo že to nemalo zmysel a vyfarbil sa. Teda nemala som takého partnera s ktorým by som bývala alebo trávila väčšinu voľného času.
@vilma7
@dzulli1980 to som rada že sa vám to podarilo
Musim si ta ukludnit. Ano, da sa to. Pozri na pripad takej Karin Majtanovej, svadba v nejakej 47 a zije, Eriky Judiniovej, svadba, dieta po 45, atd, Sklenarikova,..., je ich plno. Vzdy sa da zit. To, ze vyzeras dobre, si pestuj a ze mas rozne vylety a znamosti - niekedy sa mozes dobre zasmiat a ludi viacej uz skombinovat, kam kto patrí. Aspon nemas nudny zivot a raz sa urcite niekto natrafí, kto nebude len 1 mesiac. Pozri na Pariskovú, v akom veku a s 3 detmi sa az 3tí x vydala..., ty slobodná, bezdetná, po tebe vsetci zhrabnú len! Do cesty ti moze príst aj rovesník alebo o nieco mladsí. Vobec nepatris ku nejakým starým. Mozno do 2 rokov budes riesit svadbu, ani sa nenazdás.
Nikdy nieje neskoro. Zoznamky neodporúčam a radšej medzi ľudí chodiť treba. Držím palce. Aj tvoj princ behá niekde a ked budeš pripravená tak sa stretnete.
Da sa najst chlap,ale normalneho chlapa stretnes na miestach,ktore ti imponuju. V krcme ani na zoznamkach nenajdes pouzitelneho chlapa do zivota. Zameraj sa na okruhy,ktore ta zaujimaju a tam chod
Není neskoro ale ani skoro.
Prosím ťa, najlepši partner je keď ho niekto pozná už. Kamoškin kamoš/brat atď... Kašli na zoznamky. Každý človek má nezadaneho kamoša/kamošku ktorí sú smutní že sú sami
Sancu mas podla mna dost vysoku, ale tie zoznamky su fakt nic moc.
Záleží od zoznamky. Tiež som im neverila a v slabej chvíľke napísala. A sme manželia cez 10r. A úprimne,nevyrovná sa tým pred "zoznamkou'".
Človek musí vedieť,čo hľadá. A nesklamať od začiatku sám sebe,ani tomu druhému. Možno niekedy je vyšší vek výhodou v Tom,že už ľudia vedia,čo od života chcú.
@dadis
@brembo no len ako inak keď nie zo zoznamky? Mám záujmy, chodím medzi ľudí ale proste nemám šťastie na pravého, buď sú chlapi zadani, oveľa napríklad 20 rokov starší a tak. Proste nemám za tie roky šťastie stretnúť len tak toho pravého. Možno že raz nastane ten deň a možno nie. Ale preto že aj keď doteraz som roky verila na náhodné stretnutie niekde a nestalo sa nejako tomu prestávam veriť že to tak bude.
V mladosti som mala vztahy, potom sa to utlo. Sucasneho som nasla az v 42. Uz som ani nedufala. Bola to nahoda, stretli sme sa na pumpe. Cez zoznamky sa mi nedarilo
A nad speed dating si nerozmyslala? Byvaju vo väčších mestach, teraz ked sa uvolnili covid opatrenia, tak by sa to mohlo zase rozbehnut
Ja a 3 z mojich najblizsich kamosiek sme si nasli partnerov az v tomto veku alebo neskor. Dve z nas cez pracu, jedna cez konicek a jedna cez zoznamku.
Ja som HO stretla v 34....a stal za vsetko cakanie sveta. Drzim palce😉
@diamond007 takto som to mala aj ja. Sice to bolo nahodne stretnutie, ale bol to kamarat mojej netere a jej priatela. Referencie som teda mala, a takto to bolo fakt super
@oliviabb vravím z vlastnej skúsenosti 😀 mňa s mužom tiež dohodil kamos, proste vravel že sa k sebe hodíme a mal pravdu. Už máme dve detičky aj prsteň na ruke. Za mňa najlepšie zoznámenie, keď niekto toho človeka už pozná.
Ja som sa bála ukončiť predošlý vzťah, že zostanem sama.. po 30tke. Ale potom som si povedala, že nech... a rozchodom sa mi uľavilo a to až tak, že som si povedala, že na chlapa teraz nie je miesto, že si idem konečne trochu užiť život, pocestovať, poblbnúť, vyjašiť sa, kým som ešte mladá 😀 a dopadlo to asi tak, že mám vážny vzťah a o mesiac rodím... po 30tke... Pred 30tkou mi 30 pripadalo ozaj veľa... Teraz? Ani nie. Mentálne som zaseknutá niekde na cca 27 a tam asi aj ostanem 🙂 a je aj veľa chlapov, ktorí ešte nie sú ženatí a sú normálni, len tiež nemali šťastie. Takže za mňa no stres 🙂
@diamond007 parada 🙂. Tak fajn sa to cita. Co my sme postvarali, neterin priatel asi cca 2 mesiace na to vymyslel, ze ideme na pivo, mne schmatol bicykel, sadol nan a isiel mu zvonit domov, nech ide na pivo. Ale kedze stale len okukaval, proste hanblivy, musela som zacat ja a prva som mu napisala. Potom sa to uz rozbehlo
Ja kebyže som sama tak tak sa prihlásim na nejake kurzy kde mám možnosť stretnúť niekoho nového… keby to ani nebol hneď muž, aj nova ženská známosť môže mat slobodného brata. A určite sa venuj nejakému športu a stretavaj sa s ľudmi čo najviac.
Možno by som aj zmenila prácu. Neviem kde pracuješ ale išla by som medzi ľudí.
Ja som sa zoznamila s muzom na zoznamke. Nemala som sice este 30 rokov, ale klop, klop, myslim, ze mame super manzelstvo, 2 deti. Muz by nevahal aj dalsie dieta.
Kamaratka nasla tiez po 30tke muza na nejakej zoznamke.
S trochou nadhladu a zdraveho usudku su zoznamky v dnesnej dobe velmi frekventovany sposob najdenia si partnera.
Čím viac rokov, tým menšia šanca nájsť partnera. Chlapi primerane veku často zadaní...Máš vyššie nároky, lebo už máš rozum 😉
Nevzdávaj sa. Choď s otvorenými očami, dúfam, že tam niekde niekto vhodný pre teba bude.