Prestrelila som svojou reakciou??

2. jún 2020

Ach zienky, idem si od vas vypytat Vás nazor..rozhodli sme sa s manzelom ze zorganizujeme u nas taky mensi den deti..my mame jedno dieta, svagrovci dve a moja sestra jedno pozvali sme svokrovcov mojich rodicov sestru s muzom svagrovcov..ze urobime detom taky pekny zabavny den u nas..den predtym sme sa dohodli s muzom ze urobime generalny poriadok..komplet vsetko umyjeme popraceme..v ten den prisiel k nam svagor ( muzovej sestr y manzel) ze na pol hodku na kafe..tak sme mu urobili kafe ale kedze sme mali vela prace tak sme sa mu venovali popri pratani, umyvani, chystani..no a problem nastal taky ze svagor bol strasne mimo z toho ze my manzel doma pomaha..(umyl chladnicku, upratal spajzu a pod.)..ze to su zenske roboty a zena to ma stihat ked je na materskej..ze to u nich neexistuje ..muzovi sa vkuse vysmieval ze ešte nech si da zasteru a natacky a bude uplne jak zenska..proste vkuse sproste reci a narazky..ked muz bral do ruky handru ze ide umyt podlahu tak to uz svagor nezvladal a zacal hulakat: no ty si dobre pod papucou..na co su nam tie zenske a podobne..manzel sa mu pokusal vklude vysvetlit ze vsak na tom nie je nic zle ked doma zene pomoze ze vsak tu byva aj on..svagor hned odpovedal : tak to my chlapy do roboty chodit, ešte aj doma upratovat..to potom naco su tie zenske a podobne..ze on by to nezniesol aby musel ešte aj doma upratovat ze naco sa potom zenil..tak som mu odpovedala ze existuju aj muzi ktory nemaju problem zene doma pomoct s domacimi pracami a ze ked s tym ma on problem tak to je jeho vec..ale odvrkla som mu to uz nasratym tonom..tak sa zdvihol a odisiel urazeny..na druhy den ani neprisiel ku nam ako mal..teraz neviem ci som neprestrelila lebo evidentne je urazeny na mna za to..

maca1984
2. jún 2020

Svagor teraz vyliezol z jaskyne? moj muz hocikedy umyje riad,uvari,pusti pracku,posklada suche pradlo.Zijeme v jednej domacnosti,preco by nepomohol? Ja mu zasa pomozem na chalupe s drevom-nakladat,ukladat.Teraz som mu pomahala s plotom.Ci zena moze chlapovi pomahat ale chlap zene nie?Nic si neprestrelila,ja by som mu inak dala

malebiele
2. jún 2020

neprestrelila si, v domacnosti ste dvaja + deti, je normalne aby sem tam pomohol aj manzel, to ze chodi do prace je jedna vec, ty sa staras predsa doma o deti, ale domacnost mate spolocnu, nie si sluzka aby si vsetko robila ty, varila, pratala atd... evidentne ma tvoj svagor nazory hodne jaskynneho muza, a ked chce byt urazeny tak nech bude, dolezity je nazor tvojho muza, ak ti nema problem pomoct tak preco by nepomohol? bud rada ze sa ta zastal 🙂 skor lutujem svagrovu zenu, ked jej muz doma ani prstom nepohne

tenerifka
2. jún 2020

mala by si si sama popracovat na pozdvihnuti svojho sebavedomia, kedze co i len uvazujes o tom, ze si prestrelila. Vsetko co si napisala co sa vasho manzelstva tyka je tak ako ma byt, a svagor je jednoduch sedlak

autor
2. jún 2020

@malebiele nie...aj moj manzel tvrdí ze on ma názory jak zo stredoveku

lucinka1988
2. jún 2020

Vôbec si neprestrelila, pokial je to všetko tak, ako opisuješ, tvoj švagor musí byt riadny prípad a pokial sa urazil, je to len jeho problém. Po pravde, ja si zase neviem predstaviť žiť s niekym takým, ako je tvoj švagor. Mám v tomto rovnakého muža ako ty a denne som za to vďačná🙏Najmä som alergická na to, keď sa mi niekto mieša do výchovy, do rodiny, súkromia a pod. Tiež mám podobnú svagrinu a preto som s ňou max 2x za rok po 2 hodiny. Sto ľudí, sto chuti a názorov na život, no chlapom ako je tvoj švagor som sa od vždy vyhýbala.

malebiele
2. jún 2020

podla mna bud rada a vobec sa svagrom netrap, nech si mysli co chce, dolezite je ze tvoj muz stoji pri tebe a chvalabohu nema stredoveke nazory 🙂

cervenaruza123
2. jún 2020

Podla mna prestrelil on, aj keby bol tvoj muz pod papucou, je to vasa vec a vasa domacnost, jedna vec je mala poznamka, druha vec ze vam tam hucal vkuse o tom istom dokola. Svagor ma podla mna troch zvlastne nazory, ale ako to maju doma vyriesene je jeho vec, tak isto by sa nemal starat do toho, ako to mate vyriesene vy. A hej, ideal by bola kludna reakcia na to, ale nie sme stroje, ked vam hodiny hucal o tom istom dokola, nemal by sa divit, ze si nanho vyskocila. Malokto by sa dokazal ovladnut

ina009
2. jún 2020

nič si neprestrelila ja by som ho vyhodila v momente. To čo sú za urážky že na čo je potom žena a ty si čo nejaký tovar čo má nariadené robiť veci podľa nejakého plánu? Môj muž mi pomáha s domácimi prácami a ja jemu zas s mužskými prácami. Nehovoriac o tom že áno o domácnosť sa starám ja ale keď má byť takáto oslava tak mi deň pred tým vždy pomáha všetko porobiť tak ako si naplánujem aby som sa nestresovala. Veď už len keď utrie podlahu koľko času ti to prinesie a môžeš kopec vecí stihnúť. Chudera švagrova žena.

dskjhfdlkdjhl
2. jún 2020

Prestrelila? Keby si toto u nas niekto dovolil, tak by letel a hned za nim aj spinava handra. Nech sa stara pekne o seba a kavu nech mu navari zena.

sense
2. jún 2020

Neprestrwlila si.... ja by som.mi.este picas kavy povedala ak ma problem.ma.odist...

jovana9
2. jún 2020

Ahoj, podľa mňa je dobre, že si nečušala a obránila sa. Aký hrdý chlap, ale keď mu niekto povie pravdu do očí, urazí sa ako malé decko! :D Je normálne a správne, že Ti manžel doma pomáha, zvlášť, keď ide o veľké "generálne" upratovanie. To, že sa švagor z toho smial, je maskovanie jeho vlastnej neschopnosti. Mal by sa hanbiť.

pink_lady
2. jún 2020

moj muz umyva podlahu, zehli, aj okna uz umyval...

gram_lasky
2. jún 2020

Somaaaar. Kavu by dostal u nas naposledy, nabuduce si ju moze urobit sam.

autor
2. jún 2020

Ale dost hnusne som mu to povedala.. Proste mna celkovo jeho nazory irituju.. Toto bolo uz ceresnicka

simca06022011
2. jún 2020

nie neprestrelila, nechaj ho nech sa ukludni a nabuduce mu povedz nech si po sebe umyje salku ked dopije kavu :DDD ja keby mi tu niekto do chlapa hucal, ze nema pomahat, tak mu tiez nebudem milo dohovarat... keby raz povedal ok, ale aby tu stupnoval svoju nespokojnost.. nech sa rozdrapuje u seba doma :D

alberto1
2. jún 2020

Už aspoň viem, že aj ja som pod papučou😅

gabu_lienka
2. jún 2020

Prestrelila? Nie. Mala si mu tou handrou jednu plesknut nech sa spamata. Ked on ma zenu na to aby mu robila sluzku to neznamena ze to tak maju vsetci. Ake “pomahanie”? Ved muz tak isto zije v domacnosti ako zena, tak mi pride samozrejme ze sa na domacich pracach podielaju spolocne. I ked ja prirodzene toho doma stihnem porobit viac kedze chodim podstatne skor domov z prace.. ale to neznamena ze muz nic nerobi.

renatka1985
2. jún 2020

neprestrelila, to on prestrelil, ked sa vysmieval tvojmu manzelovi. absolutne neries, svagor je pekny idiot a tvoj manzel by mal skor dohovorit jemu v zaujme jeho sestry... sialene.

lintu
2. jún 2020

Za co konkretne je urazeny? Tiez ma reakcie ako male decko. Nepostazoval sa doma a neuzemnila ho svagrina, ze aj on by sa mohol pohnut? Och, tato delba prace. Ale hej, su domacnosti, kde zena stale caka, kym jej niekto zasrobuje ziarovku a chlap, kym mu niekto navari.... Kto si ako zariadi, tak ma.

lenuliatko84
2. jún 2020

Svagor sa asi zabudol v 15 stom storoci.vobec si neprestrelila ,bud rada ak raky debil ku vam chodit nebude.ty by si mala byt urazena zr ma vobec taky nazor na zeny a nie on aby bol urazeny

katkati
2. jún 2020

Neprestrelila si. Je mi naozaj ľúto jeho ženy, mať muža s takými názormi a ešte sa urazí,
namiesto toho, aby si zobral s normálneho chlapa príklad. Ty máš dobrého muža, super.

simca06022011
2. jún 2020

@lintu no napr. moj chlap mi nepomoze ani, ked sa rozlejem na kolomaz, delbu prace ma takto vstepenu od mamicky a proste mu to z gebule nevytlciem.. a tym padom, ked nieco chlapske treba urobit, tak sa mu na to vykaslem ;) ziarovku si vymenim, inak by sme boli po tme.. ale inak ani prstom nepohnem :D

simsalabim
2. jún 2020

@simca06022011 ak mas /budes mat syna, tak ho prosim takto nevychovaj.

simca06022011
2. jún 2020

@simsalabim nemam a nebudem, hadam nebudem neschopnemu chlapovi rodit deti? nie som otrok 😎

eliska13
2. jún 2020

Neprestrelila si a nech je urazený koľko chce.Je to buran a ľutujem jeho ženu.Nech Ta ani nenapadne mu písať a urovnavat.U mňa bola minule kamarátka a tiež mala reči, že aky je môj muž šikovný, že umýva mikrovlnku😊jej muž zase každý víkend vari nakupuje môj nie.Svagor je drzan prísť na kávu a ešte dávať kazania.

autor
2. jún 2020

a inak zeny moja sesterka co ma za chlapa..nechodi do prace, nepomaha jej s domacnostou ani s detmi ani okolo domu chlapske roboty..do prace nechodi lebo riadnu robotu nevie zohnat tam kde ziju, s domacnostou nepomoze lebo to je zenska robota, s detmi nepomoze lebo on to s nimi nevie a chlapske roboty nerobi lebo sice byvaju na dome ale podla neho tam ie je co robit..a take ako kosenie to zvladne i zena predsa..takze tak..a sesterka ho stale obhajuje ze on sa uz dost namakal ze potrebuje oddych ( a to ma 35 rokov).

lenka2710
2. jún 2020

Určite si neprestrelila!!!! Ja som tiež doma, mame 5 ročnú dcérku, plus som tehu teraz! Muz príde z prace a veľakrát sa stane, že ide napríklad umyť riad, aj keď ho sama vyháňam, že je unavený, nech si oddýchne a on sa na mňa pozrie a vidí, že aj ja mam toho dosť za celý deň! Cez víkend povysáva, keď máme službu na chodbe umyje, lebo nechce až vlacim ťažke vedro s vodou 😉 podľa mňa je to aj o tom, ako ich vedú rodičia! Ak videl doma, že otec nič nepomáhal mame, tak prečo by mal on! Môj muž je zo 4 bratov a tam neexistovalo, aby mama sa starala o 5 chlapov sama! Vedia aj ženské roboty spraviť! Tvoj švagor je fakt zo stredoveku a ľutujem jeho ženu, ak jej fakt nič nepomôže v domácnosti tak klobúk dole pred ňou!
A ja som toho názoru, že domácnosť slúži obom a aj obom patrí, takže by sa mali podieľať spolu aj napríklad na tom upratovaní! Môj muž minule z ničoho nič išiel čistiť okenné rámy 😂 ja si teda netrúfam už v 9.mesiaci na niečo také a ani som mu nič nenaznacila a sam od seba šiel, a potom sa len chválil aký je strašne šikovný a okná že sú ako nové 😂😂😍

lintu
2. jún 2020

@eliska13 hlavne, ze si vyhovuju 🙂 ved nech nerobi, ked jej to nevadi... Ak sa nahodou ale niekedy zacne nudit a a zhanat zabavku inde, nech sa ona necuduje...

@simca06022011 ano, vychova robi zial vela.... Co ta inak pri nom drzi? Deti nemate, doma nepomoze....snad aspon v posteli je dobry a vela zaraba :D

simca06022011
2. jún 2020

@lintu dieta mame (len nie syna a dalsie, kedze sa nakoniec ukazal v pravom svetle, uz nebudu) a aj kopec inych veci spolocnych, ktore sa bohuzial nedaju tak jednoducho rozdelit

larisalarisa
2. jún 2020

Ešte jednu po ústach by si zaslúžil