Ahojte, ste tu nejake slobodne,bezdetne okolo 30,ktore ste sa kvoli praci,ktoru ste velmi chceli,prestahoval do ineho mesta,ked ste nepoznali fakt nikoho,ani mesto,proste vsetko uplne nove od zaciatku. Dakujem 🙂
Ano, v 31 z Oxfordu do Londyna. Bolo to vyborne rozhodnutie.
v 21 bez problémov, potom bola v 27 možnosť sa presunúť zase inam, ale nevyšlo to
Ja som sa tak nejako v 23 rokoch presťahoval úplne mimo. 😉
Ano stahovala som sa v 22 po skole, sama do cudzieho kvoli praci nepoznala som tam nikoho, nezname velkomesto, bolo to celkom fajn nic hrozne zachvilku som si zvykla 🙂 aj ked rodina chyba doteraz... kedze nemozem len tak prist hocikedy ich pozriet kedze byvam trosku dalej
Ja som sa tak prestahovala,sice nie sama ale s manzelom,do uplne ineho mesta,daleko od rodiny. Doteraz to povazujem za jedno z najlepsich rozhodnuti v zivote.
Tak ca v 30.tich som sa sťahovala z UK do Švajčiarska, kde som ozaj nepoznala ani nohu. A čo konkrétne potrebuješ vedieť?
Moji starší synovia, obaja po strednej išli študovať VŠ mimo SR a už sa nevrátili...už majú aj svoje rodiny,takže vramci Slovenska by som určite nevahala ak je lepšia príležitosť...
ano.. 🙂 A bolo to super rozhodnutie
Mladsia, s dietatom a kvoli skole 🙂 keby mozem idem zas niekam, do ineho statu.