Presťahovali by ste sa?

14. máj 2023

Ahojte jedna rýchla otázka na vás … presťahovali by ste sa k partnerovi ak býva v dome na pozemku na ktorom bývajú aj jeho rodičia? Možno je tu nejaka žena ktorá mala podobnú skúsenosť a zaujimalo by má fungovanie. Osobne sa mi ta predstava nepáči, radšej by som bývala v byte osamote. Dodávam že že dom je osadený kamerami a výhľad naň je ako vo výklade takze mi tu opadá akékoľvek súkromie,ani žiaden trávnik naokolo na nejake vonkajšie sedenie tu nepripadá keďže sú domy tesne pri sebe. Je mi ta predstava nesympaticka …. Aký máte nato názor ? Vďaka

simsalabim
14. máj 2023

Nie, iba ak by som mala byvat pod mostom.

pribinak
14. máj 2023

Nie. Žiadne súkromie a to je pre mna dôležité. Navyše hneď vedla rodičia? Bez plotu?
Nie nie a ešte raz nie

jana0215
14. máj 2023

Záleží, aké mate vzťahy a aká je budúca svokra, či berie ohľad na vaše súkromie. Sú ženy, ktoré si nevedia vynachváliť pomoc svorky, hlavne keď prídu deti. Ja osobne by som pri svokre ale bývať nechcela.

Zo začiatku by som k nemu možno skúsila chodiť na víkendy, potom tomu dať mesiac na skúšku a uvidíte. Aspoň tak prejavíš ochotu skúsiť to. Svoj byt si ale určite nechaj.

Ak to nevyjde, budete hľadať iné riešenie.

Len chudák chlap takýto dom nikdy ani nepredá..

stanulienkat
14. máj 2023

Je tu popísaných asi tisíc tém o tomto.

marsmykkok
14. máj 2023

Nie, keby ešte spoločný pozemok so cudzím, tak to je lepšie riešenie, mohlo by ti byť fuk, že cudzí sused čumí a tak. Ale nemať žiadne súkromie pred jeho rodičmi to v žiadnom prípade.

mirkava
14. máj 2023

Tak to je patova situácia, lebo predpokladám, že partner bude chcieť žiť v jeho dome.

rebrambora
14. máj 2023

Minimalne 20km prec. Ale su ludia, kt to vyhovuje.

marca12
14. máj 2023

Nie,hlavne kvoli sukromiu a tomu,ze tam nemas ziadny "vybeh". Na co je dom,ked nemas ani kusok zelene a miesta na uzivanie vonkajsieho priestoru. A svokrovci to je dalsi bojus,ktory by mi velmi vadil.

mandzula
14. máj 2023

Nie. Som dieta, ktore ostalo byvat v dome hned vedla rodicov. O mesiac odchadzame byvat prec, lebo uz stacilo. Mozu sa obe strany snazit, ako najlepsie vedia, no malokedy to funguje. Generacne a nazorove rozdiely sa proste prejavia a hryzt si vecne do jazyka sa proste neda, je to napor na psychiku.

sasa1310
14. máj 2023

a teda čo chceš od neho? Aby predal dom a išiel niekde inde s tebou či ako? Lebo áno, ja by som takto žiť nechcela, ale keď už raz ten dom tak vlastní, tak je to trochu rozdiel ako keby ho nevlastnil a rozhodujete sa spolu či ísť tak bývať. To je dosť veľký podstatný rozdiel.

autor
14. máj 2023

@sasa1310 vlastnia ho rodičia ako aj cely ten pozemok aby bolo vo veci jasno ,čo je dosť rozdiel vo veci

obleckodogymu
14. máj 2023

Určite by som tam bývať nešla. Ani k jeho, ani k mojim a to máme veľmi dobré vzťahy s oboma. Každopádne nie, nie, nie😊

mandzula
14. máj 2023

@autor ak ho vlastnia rodicia, to uz vobec nie, budes cely cas ako na navsteve.

pribinak
14. máj 2023

Tak to už vôbec nie! Keď tam budeš bývať tak budeš musieť časom aj niečo investovať a investovať do cudzieho?

mircalla
14. máj 2023

Nie, nikdy. 99% zien tu potom narieka, ze svokrovci to ci ono.

sasa1310
14. máj 2023

tak nabudúce treba písať viac zrozumiteľne. Ja by som nebývala

maranta_leuconeura
14. máj 2023

Ved kazda tretia tema je to o tom ako svokrovci nedodrziavaju sukromie paru, ked byvaju hned vedla. Nesla by som ani keby mi zaplatili a to mam ok svokrovcov, ale jednoducho chceme zit zivot podla seba

mikadooo
14. máj 2023

To je jedno aký ja mám názor. Tvoj názor je jasný. Tak do toho nechoď, počúvni svoju intuíciu...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. máj 2023

Ďakujem za názory , ide o to že vždy pri tejto téme vyjdem ja ako ta neprisposobivá…neviem ako to vyzerá v zdravom vzťahu ale toto mi príde proti srsti keď mám ísť bývať mimo svojho mesta a prace a ešte takto k jeho rodine bez možnosti “voľného pohybu” okolo domu už len z tej predstavy mám úzkosti

sasa1310
14. máj 2023

v prvom rade bez možnosti vlastníckeho bývania

deginko
14. máj 2023

A ty terazas vlastný byt alebo,kde žiješ?ja keby som mala vlastný byt,tak by som to možno skúsila s tým,že byt si necháš,dáš do prenájmu napr a ak to proste nevyjde,vrátiš sa do svojho... aspoň skôr zistíte,či chcete byť spolu

autor
14. máj 2023

@deginko práveže potrebujem rok do skončenia univerzity popritom pracujem,bývam s našimi … ak sme sa aj bavili o spoločnom bývaní povedal mi že on bývanie má … čiže vždy som tu ja ta ktorá je “s holým zadkom” ale žiaľ potrebujem najprv doštudovať a finančne sa stabilizovať…. Preto neviem ako v tejto situácii figurovať

marsmykkok
14. máj 2023

@deginko a myslíš že neskôr jej vyjde v ústrety? Podľa mňa ak dá prst, zoberie celú ruku. Teraz vo fáze zamilovania skôr jej vyhovie ako neskôr keď bude súhlasiť a vzťah zovšednie. Len s ním stratí vzácne roky,.nebodaj bude mať aj dieťa a ostane sama na dieťa. Ja by som trvala na bývaní osamote. Práve možno neskôr ak budú deti, chodila by som tam na víkendy,.rodičia budú starší už by som možno na to pristúpila a vyskúšala. Ale na začiatku nie. A je možné, že je to ten chlap, kde rodičia sú viac ako žena a ak odmietne rozidu sa a bude hľadať takú, čo sa nasťahuje k jeho rodičom.

zuzanka.zuzu
14. máj 2023

"Možno je tu nejaka žena ktorá mala podobnú skúsenosť " plný kôň je takých žien, samé pozitívne skúsenosti, čo si budeme hovoriť 😂😂😂

deginko
14. máj 2023

Tak v tom prípade určite ostan u svojich rodičov.Vyjadril sa jasné,z jeho strany komorosim nepríde..nevidím už perspektívu vzťahu,keď nemá záujem ani len prehodnotiť spoločné bývanie mimo jeho rodiny

marsmykkok
14. máj 2023

A ak povedal že on bývanie má, je to jasné. Nie je pripravený odstúpiť. Tak je na tebe či budeš celý život žiť s ním na cudzom pri svokrovcoch alebo ho pošleš do kelu.

autor
14. máj 2023

@marsmykkok keď tak píšete , presne toho scenára sa bojím… niekedy mám naozaj ten pocit že je s rodinou až príliš naviazaný po všetkých stránkach ale brala som to že má teda “dobre vzťahy a im pomáha”

luccija
14. máj 2023

Nie v žiadnom prípade.Uz si ho poistili spoločným bývaním budú sa do vás starať, on medzi 2 kameňmi, žiadne súkromie a ty nebudeš mať nič po rokoch s ním.

barborachors
14. máj 2023

nie a radsej ten most