Prešetrenie striedavej starostlivosti

standab
6. apr 2019

Žienky chcem sa poradit. Pred 8rokmi nam sud dal striedavu starostlivist. No syn mi je uz na 2stupni a vidim ze je stym problem. Da sa poziadat kolizneho opatrovnika na presetrenie? Lebo od sudu nik nebol skontrolovat maleho ako sa ma.

11mirka22
6. apr 2019

@standab môžeš podať návrh na zmenu, môžeš zájsť aj na upsvar za koliznym a poradiť sa. Priprav si dostatočné dôvody, ktoré máš na zmenu a príprav sa na to, že sa budú pýtať aj dieťaťa na jeho názor. Bezdôvodne k vám socialka na kontrolu chodiť nebude, musia mať nejaký podnet, napr ten návrh na súd, alebo písomný podnet z tvojej strany....

pribinak
6. apr 2019

Ak je syn na 2. stupni, tak ma minimalne 10 rokov, cize musis počítať s tým, ze sud sa bude pytat na jeho nazor.

Nenapisala si nic konkretne, ake problémy mate? Ci su to naozaj problémy, alebo to tak vnímaš len ty.
Mozes poziadat kolíznu o prešetrenie, ale musis počítať, ze šetriť sa bude aj u teba.

Aby chodili len tak šetriť, na to nie su dovody a urad na to nema ani kapacity.

lenkavb
29. máj 2019

Ahoj. Tu striedačku vám dali keď išiel syn do 1.triedy?suhkasila si snou?

standab
autor
30. máj 2019

@lenkavb nie keď išiel do škôlky

anabela1234
26. feb 2024

@chvostik1 Ja nechcem nikoho urážať. Áno.mas pravdu nechala som sa zmanipulovať. To je fakt.chcela som sestre pomôcť bola na dne a ja som prijala rozhodnutie. Kým sa nepostaví na nohy. A teda potom každý sa postará o svoj život. Nie vždy poznáš toho druhého aký má skutočný zámer. Zvlášť ak je to najbližší. Ja som milovala starých rodičov veľa spomienok a viazaná na starú mamu. Nechcela som aby teta bola umiestnená v zariadení . Chápeš. Malo to byť dočasné. Riešenie len dá to vyvinulo úplne inak. Ale viem sa stoho dostať a ver že má. Bude bolieť keď ju dám preč. Ale budem musieť. Toto neunesiem . Všetko.

cacianka
26. feb 2024

@anabela1234 asi nejaký omyl, napísala si do inej témy