Ahojte chcel by som poprosiť o váš názor mal som dlhší vzťah ktorý skončil,našiel som si novú priateľku ktorá je super rozumieme si predtým mala tiež dlhší vzťah. Keď sme sa spoznali povedala mi o svojej minulosti som skôr typ introverta a nemám rad tie párty dievčatá no keď sme sa spoznali bola presne taká istá silná extrovertka (chlapčenské partie,kamarati nie kamarátky, diskotéky ) povedala mi o svojej minulosti ako to mala v bývalom vzťahu a čo urobila po rozchode čo má dosť šokovalo no ako išiel čas zmenila sa a začali sme si rozumieť vznikol z toho vzťah ktorý bol zo začiatku dobrý no potom to nejako v sexe prestalo klapať výhovorky typu boli má toto boli má tamto som už prestal aj rátať, veľa sme sa o tom rozprávali spýtal som sa či sa jej to nepáči či jej niečo vadí no už aj s plačom na kolenách mi sľubovala že nie že je všetko v poriadku, vkuse vraví aký zlý vzťah mala s byvalim ako sex bol onicom aký bol ku nej hnusný ako si ju nevážil no fotky a historky z jej minulosti o tom vôbec nesvedčia rozprávali sme sa o riešení povedala že to skúsime vyriešiť , no prešlo pár týždňov a nič sa nezmenilo neviem sa vysporiadať s jej minulosťou proste vždy mi idu otázky typu prečo keď bol ku nej zlý snim bola ? Prečo keď ten sex snim bol tak onicom tak ho snim mala a somnou nie ? Preco po rozchode tiež mala sex s inými a somnou nie ? A prečo na začiatku nášho vzťahu to bolo dobre čo sa stalo ? Čo si o tom myslite ?
Áno poznám len jej verziu no nechápem to celé ona na mne vidí že keď spomenie niečo z minulosti hocičo proste blbosť ktorú ani tak nemysli ale spojím si niečo v hlave tak má to trápi a ona to vidí a štve ju to no neviem sa nad tým preniesť už mesiace nechcem ju tým trápiť ľúbim ju no je to ťažké a fakt ten sex nechápem
Skor by som riesila vas vztah. xD
Toto nie je veru dobré znamenie. Ak bol sex na začiatku dobry a teraz už nie, tak opadol záujem.
fuu, vy dvaja radsej chodte prec od seba, ved to mate strasne toxicky vztah aj ty, ze to riesis aj ona, ze ti vobec hovori take veci z minulosti. Ja by som teda taketo veci teda s mojim nechcela riesit.
@vmcompas Asi to nechces moc citát ale sex zrejme má inde. Ona je extrovertný typ človeka, sám to pises, ty si introvert. Ona sa s tebou ako s introvertom nudi. Možno chce s tebou byt lebo si k nej empaticky, chápavý a nechces sa s ňou hádať, rešpektuješ jej nálady a podobne. Je s tebou preto lebo vie že nič lepšie zrejme v okoli nemá a je rada že sa k nej chovas tak ako sa chovas. Ale laska tam podľa mna nie je. Je otázka času kedy ti to už bude liezť poriadne na nervy a všetko sa začne medzi vami kaziť, nebudete si nikdy rozumieť. Začiatky sú vždy krasne a vtedy si rozumejú všetci. Ale prejde pár rokov a uvidis že to nemá žiadny zmysel. Ona potrebuje k sebe takisto extrovertneho partnera ktorý bude stíhať jej “tempo” , to, že sa teraz zmenila alebo aspoň si myslíš že sa zmenila, to je pretvarovanie lebo tá nechce zraniť a stratiť ťa. Ona si uvedomuje že si k nej veľmi dobrý a vie že by neskôr možno natrafila na hajzla, vzhľadom na to že má zle skúsenosti s byvalym, bolo by to pre ňu nepríjemne. Preto si ta drzi, nie vždy platí že sa protiklady priťahujú. A ak máte úplne rozdielne povahy a štýly života, nikdy to nebude klapať
@vmcompas Pocuj, bud si chlap, alebo si handra.
Jej pribeh si si vypocul, polutoval si ju a dost.
Ziadne dalsie vyplackavanie o minulom vztahu, teraz je s tebou.
Bude to zniet hnusne, ale babu mas na co, aby si si ho honil???
Tak bud chlap a povedz jej nech uz prestane vyplackavat a odmietat ta, alebo nech si ide.
Proste sa na nu vykasli, naco ti taka baba?