Prekonali ste neveru?

dollynkaa
20. nov 2016

Zeny prekonali ste vo vztahu neveru? Mame skoro 3rocne dieta a pomaly to bude rok od chlapovej nevery. Vsetko funguje ako ma..mozno aj lepsie ako predtym. Zacala som pracovat a on je teraz s malou doma. Mate aj vy za sebou uz neveru?ako to dopadlo? Obcas mam pocit akoby nas to posilnilo ale stale mam strach z opakovania sa nevery..

miushik765
20. nov 2016

@dollynkaa Napiš IP ak chceš verejne to nechcem rozoberať

timea7
20. nov 2016

@dollynkaa som prekvapená, že sa tu na takéto niečo pýtaš. Po tom, čo si písala v predchádzajúcich témach o svojom partnerovi by som veľmi neuvažovala o tom stále s ním zostávať. Chcel mať voľnosť, začal si s kolegyňou, netajil sa pred tebou s tým, že podvádzal aj predošlú partnerku, naozaj si myslíš, že ti bude navždy verný? Rada by som sa mýlila, ale veľmi ružovo to nevidím, prepáč 😒 😒 😒 😒 Je iné, ak sa muž potkne raz na nejakej firemnej akcii, vypije si, stane sa, ľutuje to, ale mám pocit, že u tvojho partnera je to životným štýlom, nie jednorazovou záležitosťou.

anatalia77
20. nov 2016

Neviem načo sa niektoré dookola pýtate to isté!! Už minule ti bolo poradene aby si sa mala na pozore...a ty nie,ty tocis dokola.
Tak s ním buď a hotovo.
Nechápem.

jeannna
20. nov 2016

@dollynkaa U kazdeho je pozadie za akej k nevere doslo ine. Neporovnavaj sa preto s inymi parmi. A kazdy sa s neverou vyrovnava inak. Niekto dokaze spravit hrubu ciaru zato druhy citi nedoveru voci partnerovi do konca zivota aj keby mal na ruziach ustlane.

Postoj k nevere je velmi individualna zalezitost.

sissy27
20. nov 2016

@dollynkaa tak očividne si sa cez to nepreniesla, keď je rok "po" a tebe to stále vŕta v hlave... ja ti poviem tak - buď chlapovi verím a nemám dôvod sa zaoberať takýmito myšlienkami, alebo mu neverím a potom nemám dôvod s ním zostávať... vybavené.

hors
20. nov 2016

Podla mna sa stym asi nevie vyrovnat ked zaklada temu stale tu istu nevera manzela .

jeennyv
20. nov 2016

@dollynkaa ak by ta to tzv. neskrelo nezakladas temu..ja si myslim, ze ocakavas nejake potvrdenie, ze ano prekonali sme to a je to ok uz nepodvadza...ale to nik nezaruci..uprimne v rodine bol taky nevernik ale tiez trpezlivost jeho zeny presla a uz su par rokov rozvedeni,ale zas poznam pripad kde su od nevery stale manzelia ale je tak, ze vzdy prijdu na pretras stare hity...za mna to nikdy nie je game over aj ten kto sa cez to akoze preniesol tak nepreniesol

dollynkaa
autor
20. nov 2016

@anatalia77 jeezis milujem take mudre zeny ako ty. Ocividne s tym nemas skusenost tak naco sem prispievas

lucinka511
20. nov 2016

@dollynkaa uprimne by som neveru nezniesla. Ak si nevies dat rady navstiv psychologa .

bodka13
21. nov 2016

@dollynkaa prešiel rok a nevysporiadala si sa s tym...neveríš a pochybuješ hoci píšeš, že všetko funguje ako má - na oko hej, no ty sa vnútorne trápiš a ničíš...takže si musíš zvážiť koľko rokov takto ešte vydržíš existovať

bratislavcankanm
21. nov 2016

@dollynkaa vies, pride mi to zvlastne - na jednej strane pises, ze ok, lepsie ako pred neverou, posilnilo vas to.... na druhej strane pocitujes obavy az take, ze pises o tom na MK, podla mna sa trapis... napada ma jedine poradit sa s niekym, s psychologom asi, aby si to zvladla, dokazala s nim zit aj po nevere relativne spokojne

My s ex sme neveru nezvladli, ale vlastne sme sa nedostali tam kde si ty - on sa sice k nam (ja a nas syn) vratil, ale rozmyslel si to zase po 3 mesiacoch a isiel za milenkou... ale on mal vtedy uplne popletene priority, az priam s prepacenim nasrate v hlave... oi. mal vycitky, ze ju nemoze opustit, ked uz aj jej deti s nim "rataju"... akoze menej zle opustit mna a nasho syna ako milenku (btw, aj aj pre nu to bol mimomanzelsky pomer, bola vydata, ked si s mojim manzelom zacala).

Rozmyslam, ci by som to vtedy zvladla, keby s nami ostal.... mozno by som sa zozierala rovnako ako ty, stale obavy, ze to urobi zas

slavomiraaa
21. nov 2016

Ja by som neveru neopustila. Ked niekoho milujes tak sa nevyspis s niekym. A ked su problemy v posteli napr. Tak sa treba porozpravat. Keby som bola ja niekedy neverna asi by som tiez opustila muza . Asi by som s tym nedokazala zit.

simca06022011
21. nov 2016

Presne tak ako to opisujes... "ten pocit" tam ostane, pre TOTO je dobre si rozmysliet ci sa cez to clovek prenesie. My sme sa, ale zeby to pomohlo nemozem povedat 🙂)) Nevera sa neopakuje, ale proste ten blby pocit ide celym vztahom, roky... su tu o tom uz aj ine diskusie... najhlupejsie je ze ked uz raz dame na cestu odpustenia a nevykopneme chlapa hned (alebo naopak), este sa to casto otoci proti podvedenej osobe, nakolko raz odpustila a teraz "vymysla" ze sa cez to nevie preniest :D

vilki
21. nov 2016

toto je strašné, pomaly v každej téme, ku každej otázke má niekto blbé reči....čo sa to tu deje? hociktorú tému otvorím a všade sa kritizuje a vypisujú sa blbé komenty....veď keď sa vám nepáčia témy tak nereagujte....mi to tu pripadá že sa každá chce len hádať a presadzovať len svoj názor.....otrasné.... 😒

dollynkaa
autor
21. nov 2016

@slavomiraaa vies toto som vzdy hovorila aj ja ze neodpustila no dokym sa ti to nestane tak hovoris inak.presne ako ja kedysi.

lubkavargova1
21. nov 2016

Nie, nakolko ja mam tvrde zasady len raz to skusil a dostal okamzite dovi-dopo-dopi.

dollynkaa
autor
21. nov 2016

@lubkavargova1 zalezi od okolnosti. Byt bezdetna vlastne byvanie atd toez ho poslem kade lahsie..

manqua
21. nov 2016

Tak to je super, ze ste sa cez to dostali. Ja osobne by som s tym mala asi velmi velky problem. Neviem ci som staromodna v tomto smere alebo co, ale neveru by som zrejme neodpustila. Preco by som mala odpustit niekomu kto sklamal?

dollynkaa
autor
21. nov 2016

@manqua hovorim dokym sa ti to nestane kazdy povie ze neodpusti.

sense
21. nov 2016

odpustit by som mozno odpustila a mozno ani nie ale nezabudla , stratena dovera sa buduje velmi tazko, ale neverim zeby bol vztah lepsi ako predtym... v takej situacii som ale nebola tazko povedat