len vylev, Tak to citim, ze to nedám, viem, ze musim vydrzat, vsadebordel, prerabka, neprerobene, nedokoncene prace, chyby po robotnikoch, hola stena ktora sa dlho pripravuje na stierku, izba stoji, muz lezi, pozera telku, tak len mury, dlho, mesiace, caka to aj ostatne izby, to nedam, vyhadzujem dookola vrecia, tasky s nepotrebnym, davam do charity tasky z kiku tie najvacsie a stale nieco, davam do smetiaku a nema to konca a ked si pomyslim na ostatne priestory co vsetko treba vyhadzat a muz NIC a ja nevladzem ho prehovarat, vela veci ja neodnesiem, tak stoja, je to nenormlane skade sa tie veci beru, pat izeb plus velke pivnice a sklad, vsade preplnene, moja znama v jednoizbovom traja a v pohode a my traja sa nezmestime.
Sup aj muža do tašky z Kiku a na charitu s ním. Prečo leží, je chorý? A do tých kontajnerov nosíš oblečenie? Možno ho kupujete zbytočne veľa.. A prečo sa okrem lenivého muža prerabka nehýbe? Chýbajú financie? Ak nie, asi by som zaplatila iným, nech to dokončia. A ako dlho sa takto motate, že ťa to až tak frustruje?
@podmostom rok, ale aj viac su problemy vsetkej upravy bytu, konkretne tato prerabka jednej izby trva rok, kym sa vynosil nabytok trvalo aspon pol roka, tak sonieco som odmontovavala, snazim sa zas aj ja co viem, nieze nie su peniaze, na toto su vyclene, ale on to nechce, je mu to jedno, ako vsetko mu je jedno. Vie ze je to potrebne, aspon si myslim, ale pozera telku neni chory. A ja co som robila tiez zle, tmelila, lepila, ..asi to naozaj vyzera ze musi sa zaplatit niekto. Ano mame vela šiat to je fakt ako aj vela hraciek, kníh, vankusov, perin, diek, zaclon :D boze fakt ked si pomyslim este na pivnice, musim zohnat nejakeho ineho muza, tajne ja som uz volala aj hodinoveho manzela, ale nezdvihal. vsetko co robi ke krivo, navrtany vesiak, navrtana bateria, ked robi krici uz len ked zacne.
Tak ti poviem, že môj tiež nie je nejaký ukážkový kutil. Tak už som tu mala zo tri razy hodinového manžela. Príjemný mladý muž, za pár hodín mi v byte porobil to, čo by môjmu trvalo roky. Odporúčam. Aj môj muž 😄 Čo sa vecí týka, mňa tiež šľak triafa, keď sa to kopi a len to prekladám z 1 miesta na druhé. Celkom mi pomohla Mari Kondo kniha. Kopec oblečenia kabeliek hraciek kníh som darovala a snažím sa viac si rozmyslieť, čo nové naozaj potrebujem. A čím mam menej veci v byte, tým lepšie sa cítim. Strašne ma to vyčerpavalo keď toho bolo moc, treba všetko čo sa nepoužíva posunúť ďalej..
Toto nie je prekliaty byt, toto je priblbly lenivy hnup na gauci. Rok prerabat jednu izbu?? Boha jeho, co tam je na rok prerabky?? Okna su vymenene za jeden den, nova elektrika par dni, nove podlahy v zavislosti od typu 1-4dni, nove zarubne a dvere par hodin, stierka / malovka dva dni, poskladat a rozmiestnit nabytok jeden den… letel by z gauca ako spinava handra, vobec by som sa s nim nebabrala, bud to bude do tyzdna hotove alebo to pridu spravit profici, ktorych zaplatim z rodinneho rozpoctu a moze sa o zem hadzat. Neexist aby som zila v nedokoncenom byte.
🙂 muži sú muži. Sa nečudujem ze si nasrata. Môj sa tiež neide pretrhnut..... idem ho prizabit (vysávač videl 3 krát v živote, mop ani nehovorím, umytie wecka a kupelne by bol sen) keď dôjde z roboty a spusti ze aký je tu bordel a začne prekladať veci z jednej strany na druhú namiesto toho aby chytil do ruky vysávač, mop a handru a poupratoval 🙂 on tiež na mňa hodí vrazedny pohľad keď náhodou sedím alebo ležím a on nedajbože ide variť alebo žehliť 🤣 hold všetci to mame nejaké asi nikto úplne ideálne. Ale žeby lezal alebo nevynasal veci keď by sme prerabali ... tak toto nie ... to by som si s ním už vydiskutovala. PS: chlapa neprehovarat chlapovi sa povie co ma urobiť, kedy ako to ma urobiť. Keď môjmu pomáham lebo niečo robí tak mi tiež povie len čo a ako ...žeby sme sa prehovarali a diskutovali ved by sme sa pozabijali.
Nemáš prekliaty byt, ale lenivého chlapa. Rok prerábať jednu izbu? Celé poschodie sme prerobili za mesiac svojpomocne. Zober si voľno z roboty a vyhadz všetky nepotrebné veci. Na upratovanie a vŕtanie policiek zavolaj pani na upratovanie a hodinového manžela. Chlapa kopni do zadku, nech aspoň zábava dieťa, kým ty budeš vyhadzovať somariny. Keď nevie pracovať, nech sa aspoň nevala na gauči a nech nevyblakuje co je zle.
normalne zavolaj firmu, nech ti ostrierkuju a mas za dva dni hotovo. Ved rok byt v rozbitom bytej je o drzku. Ten moj tiez nie je kutil, maloval sam jednu izbu min ok a bola to katastrofa, tento rok som volala firmu na komplet malovanie bytu, prisli, pomerali, nacenili, za tyzden bolo hotove, sice to stalo dost penazi ale je to kvalitne urobene. Tiez na obrazy navrtat a garnize som volala chlapika, co si takto privyraba.
@podmostom mas aj kontakt na niekoho, kto si nezapyta pol kralovstva a aj skutocne cosi urobi? Dik💪✌️☺️
@autorka cakala som info o “paranormalnych” javoch, ale tu ide skor o vas, vy dvaja ste asi bez jednotneho konceptu, on lezi a ty mas vsetko preplnene - skuste sa rozpravat. Zatial vsetkych zaujal iba on, manzel, ktory nic nerobi, no mozno mu to skladovanie nerobi dobre. Co robis aktivne ty? Mate nejaky spolocny plan, co s tym? Existuju skupiny typu kolobeh, ale aj predajne skupiny, skus pozriet ci vsetko potrebujes a zacnite postupne. ✌️💪rozpravajte sa spolu a verim, ze s trochou volnejsieho priestoru sa aj jemu bude viac chciet, alebo si aj k hodinovemu manzelovi najmi/te pani, co ti pomoze s poriadkom v skriniach. Su take “ala Kondo”, naucia ta udrzat poriadok a volny priestor, nielen ho jednorazovo urobit. Obcas aj ta nemohucnost zbavit sa toho, odzbroji ludi zacat, teda zacnite rozhovorom, planom.
Zohnať si firmu a polovicu haraburd z domácnosti vyhodiť
Byt mas absolutne v poriadku, chyba sa stala pri vybere chlapa. Dasia chyba je zbytocne vela haraburd, ktore musis prekladat, skladovat. Zacala by som debordelizaciou zbytocnosti, a potom by som si zohnala niekoho, kto to spravi. Pan tvorstva okupujuci gauc by tiez potreboval "ocistnu kuru", najlepsie vodovahou po krizoch
Moj muž je cinzakovy chlapec, jeho otec ľavý do všetkého kutilovania, takže sa nemal kde naučiť tieto veci.. ale snaží sa.. môj ocino ho veľa naučil a tento rok sam vystierkoval celu chodbu.. takže je to mužom, nie bytom.
nesprávny nadpis. Nie prekliaty byt, ale neschopný chlap
My sme za rok a pol postavili dom
Pravdepodobne si muža poznáš, tak ste sa buď vôbec nemali do takej akcie púšťať alebo si mala rovno nájsť niekoho kto to teda urobí. Frustráciu chápem, ale treba sa prispôsobiť realite.
Ja som si kúpila starý dom a môj priateľ s 2 kolegami mi 6 izbový dom dali do poriadku za 2 mesiace už aj bývam.Nie byt je prekliaty ale tvoj muž neschopak.Som rada že ten môj je kutil a vie všetko opraviť aj elektriku vie natiahnuť.Aj okna osadiť , aj omaľovať.
To fakt? Jedna izba rok? My sme v jari začali prerábku celého bytu, jadro máme vymurovane ale obkladačky sanita všetko nove. Podlahy, dvere, maľby nove v celom byte, nejaké vstavané nabytky v dvoch izbách, jedna stena-benatsky štuk-deň po dni to trvalo asi 8 dní prác len štuk. 3mesiace toto všetko, všade bordel, prah, všade všetko, veci kade tade pozakryvane,popremiestňovane. Ja som cely bola s deťmi u rodičov...lietala denne-školka, dokupovačky, otvorenie robotníkom, do práce, deti zo školky, zatvorenie za robotnikom, s deťmi k lekárom, a večer rozbitá ľahala k deťom 🙅....masaker takáto veľká rekonštrukcia.
on nechce aby to robil niekto iny, aby k nam vstupil, to nesie velmi tazko ked davali plastove okna tak sa ho zlakli, ze pani a vas manzel nechce mat okna? a ja mam ela veci to hej, ale on kupuje z lidla ze stavbarsku taku ako kozu ze na tom bude montovat, nieco ako pre deti ale vo vacsom a pre chlapov, tam to ma zlozene, rozlozil to ale to aj zlozil, vypinace pri sebe su styri ale dve su naopak, teda zhasnute a vypnute naopak, mylime si to, tak on si nechce pripustit ze to nevie, vrtat rovno a pevno, susis sa otrhol z plafonu, bateria nakrivo namontovana v kupelni, setrit chce, povie, potom ked sa mi bude chciet.
Hmm, možno by som začala s psychológom pre muža....potom riešte byť.
A akože reálne ste pol roka vynášali nábytok z jednej izby? Prepáč, ale toto mi príde už ako komédia celé. 🤦🏻♀️
Tak mu daj termín do kedy sa to spraví, alebo zavoláš človeka čo vám pomôže.Tvoj muž je lenivy a ešte aj čo spraví je zle tak načo taká robota?Vymeniť opačne vypínač je záležitosť pár minut
Prepáč, ale ja som sa pri predstave všetkého nakrivo a opačne, že sušiak spadol z plafonu začala tak rehotať ...to ako vážne? To čo máš doma? Pata či Mata?
Môj brat nedávno robil obývačku rodičom. Stierka, sadrokartón, elektrika, vyhodenie starého nábytku , podlaha , maľovanie všetko sám ,otec mu len trochu pomáhal a mal to za TYZDEN!!! Ešte aj nový nábytok poskladal...
Toto tvojho asi vyhodim von oknom byť tebou.
Snáď aspoň do práce chodí .
V tom čase si pekne zavolaj majistra a nech to všetko dokončí a poopravuje.
Ak ten tvoj Adonis ani dobre nezarába tak načo ti je tak neschopný jedinec?
Problemom je muz a nie byt... ze ano... tak to tak pomenuj.