Ahojte dievčatá, idem sa tu vyrozprávať, lebo som fakt na dne zo svojho života ☹ Kde začať ?! ... mala som viacero vzťahov, ale len dva vážne. Od prvého muža som musela utiecť, pretože to bol chorobne žiarlivý , týral ma psychicky a občas ma silnejšie zdrapil za ruku, podotýkam, že ma nebil 😒 Myslela som, že keď toto všetko skončí, bude lepšie ... po čase, keď som od neho odišla som stretla muža, ktorý mi prišiel ako jeho pravý opak, vravel, ako neznáša násilie, nadávky a že takých chlapov by mlátil ako žito ... Rozprával len pekne ...verte, ja nie som žiadna puberťáčka, socka, som vzdelaná žena, možno len viac citlivá, ale ten chlap si ma dostal svojou charizmou a tak, keď som zostala tehotná, som sa veľmi tešila. Ešte počas môjho tehotenstva ma presvedčil, aby som si ho vzala, že chce, aby dieťa nieslo hneď po narodení jeho meno, všetko to vyzeralo ako z rozprávky .... žiaľ tá sa zmenila na peklo hneď ako som porodila. 😢 Už keď prišiel za mnou do nemocnice, nedoniesol kvet , nepoďakoval sa za syna, ale drzo ma začal poúčať a diktovať, čo mám robiť a čo nie. Pred pôrodom sme si u našich zariadili a dohodli sa na bývaní, hoci by malo byť iba dočasné. Lenže, karta sa obrátila, matka ho nahuckala, že budem bývať s nimi v malom dvojizbaku, takže nechcel urobiť to co bolo lepšie pre jeho dieťa, kde mal viac priestoru a súkromia, ale on sebecky išiel za svojim cieľom. Odmietla som, začal vojnu, ja som bývala u našich a on si zatiaľ žil svoj život, nechodil za malým, pritom pred pôrodom bolo všetko ok. s našimi si rozumel a odrazu mu vadili. Viem, že veľký podiel má na tom jeho matka, ktorá ho štve proti každemu, a pretože sú neustále spojený "pupočnou šnúrou" , nechce, aby sa jej vzdialil, čo i len na meter, kontroluje ho a denne mu volá stokrát ... Zatiaľ, čo to bolo v takomto štádiu obaja o mne šírili reči, že som sviňa, ktorá od neho ušla. Ja som však povedala, že ak budeme bývať sami, tak podvolím. Nakoniec po trištvrte roku sa rozhúpal a začali sme bývať sami .... lenže "rozprávke" nie je koniec , urobila som veľkú chybu, že som podvolila ... denne robím všetko, starám sa o domacnosť, malého a tisíc iných vecí, zatiaľ, co on si žije život ...nie som dobrá na nič, toto robím na hovno, tamto mu vadí, som neschopná, narušená, chorá krava, drbnutá ( iba citujem jeho) ... viete koľkokrát som si povedala, že pre jeho vystupy už nebudem plakať, ale to nejde ... už parkrát ma silnejšie chytil za ruku, ale dnes to vážne prehnal, zhodil ma zem a začal ma škrtiť ☹ ... ja sa cítim taká ponížená 😢 a plačem nad svojou hlúposťou, ako som mohla prehliadnuť jeho agresivitu, ked som nieco podobné už v zivote prezila. Neviem, či som prekliata, že sa mi do zivota dostali takýto muži, ale som strašne smutnááááá ... keď som povedala jeho matke, že ho dám na políciu, tak povedala, že daj... vidíte, vôbec si ma nezastala, nespravila nič, čo svedčí, že všetko zlo do neho vštepila ona ... pritom na verejnosti sa tvária ako najlepší a najludskejší , ochotní a falošní sú až hrôza. Dievčatá, nepotrebujem v podstate radu, pretože viem, čo je potrebné, chcela som to tu len povedať, lebo to považujem za svoje zlyhanie a je mi ľúto, že sa na to pozeral malý, ktorý tomu ešte nemôže chápať, ale ani len netušíte, ako mi je mizerne 😒
@tatiankamala okamzite utec kym to nebude este horsie, on uz iny nebude...aj tebe a hlavne malemu bude bez takeho otecka lepsie! 😔
@tatiankamala ako píšu ženy, utekaj preč, odíd od neho .. ale nehovor mu nič, proste ked nebude doma (naplánuj si to ) zober všetky veci (lebo ti ich isto nedá) a vypadni z tade, daj ho na súd na výživné ... ak je taký ako píšeš bude ti robiť peklo ..držím palce
čítam že nepotrebuješ radu tak asi už bývate s malým pri vašich alebo práve balíš veci. Nuž také veci sa stávajú, chlap sa pretvaroval a bol zaľúbený tak sa snažil chovať normálne a keď sa ťa už nabažil tak sa prestal pretvarovať a ukázal pravú tvár. Neboj sa bez neho vám bude obom lepšie a verím že po tom všetkom nájdeš niekoho kto si vás bude vážiť a milovať. Po všetkom zlom musí prísť niečo dobré len to chce čas. Prajem tebe a malému veľa šťastia a lásky v živote, nech je vám už len dobre.
a milujes ho? a preco si vlastne snim?
@tatiankamala
@tatiankamala pridavam sa k babam,ktore ti radia vyssie....prec od neho! chod k rodicom, urcite ta podporia a daj ziadost o rozvod.... myslim, ze rozhovor s manzelom by absolutne k nicomu neviedol...drzim palce!
teraz sa citis na h..., ale uvidis ze ked odides bude ti stokrat lepsie. mam podobnu skusenost.
@tatiankamala dúfam, že píšeš popri balení
hlavne hned podaj na sud ziadost o predbezne opatrenie aby bolo dieta zverene do tvojej starostlivosti a vyzivne, a bolo by najlepsie keby sa v predbezku hned urcil aj styk s otcom. lebo ked nemas ziadny papier, on moze kedykolvek prist a dieta ti zobrat a nebude to povazovane za unos.
@tatiankamala ....hmmm ☹ ...je mi tak smutno,ked som si toto vsetko precitala....mas to tazke....ale nesuhlasim s vetou,kt. si napisala na konci.....nezlyhala si-bola si zalubena,stastna...a mozno naozaj nic pred svadbou nenasvedcovalo aky je tvoj manzel(nikdy by som neverila,ze to napisem....ale...mam kamosku,kt.sa vydala po trojrocnej znamosti,poznala som ich oboch...ale kamos sa po porode tiez velmi divne zmenil-v skratke-kedze su obaja mladi,vsetko,co poradili jeho rodicia bola svata pravda a musela kamoska robit,co povedal,skusila nieco inak...momentalne zvada a truc z jeho strany 😠 ...a nakoniec o neho odisla-a on-hm,mam pocit,ze mu nejako odchadza psychika,mama vecne do neho huci a mozno toho ma uz aj dost,ale vzopriet sa nevie 😠)
takze este raz,nezlyhala si......zlyhala by si vtedy,keby si ostala a nechala seba a aj babatko tyranizovat.... 😉
a to sa zjavne nechystas...prajem ti vela sil...nemas too lahke...ale pokial mas kam ist-rodicia,chod radsej cim skor....mozno bude dobiedzat,mozno robit problemy....ale mozno aj nie....a po case sa snad podari zabudnut a zariadit stastnejsi zivot pre seba a aj synceka.
prečo by si ty mala byť prekliata? nie si jediná a ani posledná. Zbaľ veci, choď k rodičom, začni si žiť svoj život...
@tatiankamala neobvinuj sa, takí ľuda sa dokážu spočiatku veľmi pekne pretvarovať... možno ti pomože takto stranka
http://elyna.wz.cz/jak_zbavit.htm
prehodnoť to,čo od muža žiadaš.ak tak neurobíš,stále zakopneš o problemový typ..a hentoho pošli do čerta.čím skôr,tým lepšie pre teba aj syna.
ach, Tani, drz sa, posielam objatie a vela sily a odhodlania. to je to, co budes potrebovat. mas rodicov, co ti pomozu, vsetko bude dobre, neboj.
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/urazky-vo-vztahu/ PORADTE MI PROSIM!
Nie je spravne ostat pri takom muzovi. Hlavne koli dietatku, hovorim z vlastnej skusenosti z detstva, ze kazdý taký výstup si dieťa pamata - a to si myslim, ze nechces. Dieta si vychovas aj sama - bez stresu a obav co este moze prist. Drzim palce
Vsetko tu uz bolo napisane, mna by len zaujimalo ako sa tieto pribehy skoncia. Clovek tu v dobrej viere poradi, precita si nestastne pribehy a velmi zriedkavo sa docka spatnej vazby ako to dopadlo.
ja tu prosím o radu a dievča poviem Ti...poradila si mi Ty aj keď mi je ľúto čo sa ti deje. som vo vztahu tri mesiace a som p.., , k.....amoky hnevu. potom na druhy den place aby som mu odpustila ako strasne ma miluje. Prečo sme mi ženy také hlúpe. a ja uvažujem, či to skusim 5x alebo nie! Tiež som si prešla ťažkým obdobím a práve s týmto partnerom som chodila 5 rokov a prišiel rozchod pretože sa mu prišlo na nekale veci a teda ma klamal. Tak som bola stastna ked som sa po 3rokoch z rochodu dostala a našla si partnera ktorý bol ku mne nenormálny ale jednoducho sme sa z istých dovodov museli rozíst. Ani to tak nebolelo. a ja som sa vrátila k bývalému s tým že ma tak strašne miluje...mesiac bol úžasný a potom mi začal vyčítať že som spavala s druhým, že som po...celu dedinu...že bohvie čo teraz robím..pritom ja mam pred sexom naozaj rešpekt..nedokažem len tak..a prišlo na p.., k...bezdôvodne, lebo ho kontrolujem vraj, vsetko chcem vediet. nemame spoločné dieťa len prenajatý byt...a ja sa trápim či sa vrátiť...ešteže som to nespoznala až po svadbe a pri dietatku
@tatiankamala Uz vo vete: ".. takych by som mlatil ako zito.." bol jasny zavan agresivity.
Baby maju pravdu. Toto je rozchod.
@tatiankamala ... juj utekaj, pokial mas este silu, lebo tymto spravanim znici teba i maleho. Zbal maleho, nepozeraj doprava, dolava a rychlo prec k Tvojim rodicom.
Drz sa dievca, zvladnes to!
@kenya163 ...prosim Ta a Ty co riesis. Nic Ta s nim neviaze okrem prenajateho bytu. Jednoducho chod, zacni si verit a najdi si normalneho partnera a na minulost uz nepozeraj. Pouc sa z nej a hlad vpred. Alebo naozaj cakas az na tu svadbu a to dieta. Nestracaj cas pri takom chmulovi, zivot je kratky. Tak daruj svoje srdce niekomu, kto o to stoji a kto si to zasluzi a zi svoj zivot tak, aby ked sa obzries do minulosti nebol v nom len strach a smutok.
@tatiankamala ked chlap raz udrie ženu...v tom okamihu sa všetko mení...
@tatiankamala Ahoj, písala si, že nechceš radu, ale ja Ti predsa jednu dám. Navštív psychologičku, pomôže Ti rozobrať, prečo si vyberáš tento typ mužov a na čo si máš v budúcnosti dávať pozor. Môže Ti to veľmi pomôcť do budúcnosti pri výbere nového partnera.
@tatiankamala Zabudla som ešte dodať, že ty si nezlyhala, ten kto by sa mal hanbiť za svoje chovanie je tvoj manžel a kto zlyhal je tvoja svokra -vo výchove. Odvahu a veľa síl Ti prajem.
Nezlyhala si. Bola si zalubena a my zeny sme take ked sme zalubene. Opantal ta recami a aj dobrym spravanim (predtym) . Keby kazda zena hned vedela prekuknut chlapa, este skor akos a jej dostal pod kozu, neexistovali by tyrane zeny. Lenze to sa neda. Kazdy sa najskor pretvaruje a aj ten najvacsi hajzel to na sebe neda hned poznat.
Take uz nikdy nehovor , ze si zlyhala, ak si odisla, alebo sa len odhodlavas, urob to!To jeTvoje vitaztvo 🙂 Mas syna, ktoreho milujes a zasluzite si byt stastni.
Zelam vsetko len to najlepsie v zivote 🙂)) a na zaciatok vela sil 🙂 Nevzdavaj sa🙂
@tatiankamala ak máš na krku ešte akékoľvek známky po škrtení, bež k lekárovi, viem, že je už poobede, tak choď na pohotovosť, aby si mala doklad o tom, že ťa napadol. Je to veľmi dôležité, ak by to zašlo až tak ďaleko, že sa budete naťahovať o dieťa, budeš to môcť vytiahnuť proti nemu. Tento doklad od lekára si dobre uschovaj, budeš ho môcť použiť aj po niekoľkých miesiacoch. Je tiež možnosť ísť hneď aj na políciu ale počítaj s tým, že pôjde sedieť. A okamžite od neho preč!!!
Nuž,máš to dievča ťažké. A bude to možno ešte ťažšie,kým sa z tejto situácie dostaneš. Ale takto to nechať nemôžeš. žijeme len raz a toto čo máš ty,život nie je, to sú galeje. Ver tomu,že ty si nezlyhala a prekliata tiež nie si. Iba si mala smolu na chlapov. Určite kdesi existuje aj ten,ktorý bude mať rád teba aj tvoje dieťa a urobí ťa šťastnou. Držím ti palce, veľa síl.
@tatiankamala mozem sa spytat kolko ste dokopy spolu ? celkovo..dakujem
prečo vravíš o sebe,že si zlyhala?To je jasný syndróm týranej ženy.Ak nedídeš teraz,bude to čím ďalej ťažšie.Ak máš rodičov,ktorý ťa zoberú aj s malým k sebe,tak neváhaj.Možno sa mu ešte otvoria oči a zistí,že vy ste predsa zmysel jeho života.A ak nie,má mamičku.Ale asi ti budú robiť zle.Radšej po každom incidente zavolaj políciu,aby si mala dôkazy,ako sa k tebe chová a stretaj sa s ním len v spoločnosti svedkov,ktorý by ti mohli dosvedčiť,ako sa k tebe a malému chová.A nezlyhala si!!!!!Chcela si len zažiť lásku a normálnu rodinu.A to sa môže stať hocikomu.
nie si prekliata a nic z toho, ze pritahujes takych muzov, nie je nahoda, mas v sebe nieco, co veri, ze si to zasluzis. Precitaj si knihu od Robin Norwood - Zeny ktore priliz miluju a vela pochopis. Drzim palce, nech sa od neho co najskor dostanes a zacnes pracovat na tom, ako k sebe pritaihnut zdrave vztahy, ver mi, viem o com hovorim.
prec od neho
zobrat veci, dieta a ist prec, lebo to nedopadne dobre........