Pekný večer žienky, len z čírej zvedavosti sa chcem opýtať či by vám prekážalo keby si váš partner/manžel pravidelne písal na sociálnej sieti s kolegyňou a aký postoj by ste k tomu zaujali. Ďakujem za úprimný názor.
Ak pracovne veci, tak nie. Jasne, ze zopar zdvorilostnych fraz, by som pochopila.
Ak sa zacne jeden druhemu spovedat a riesit sukromne veci, tak by mi blikala kontrolka.
Ak pracovne tak nie, ak súkromne tak áno.
budem úprimná: na sociálnej sieti sa neriešia pracovné veci. Môj manžel si písal s kolegyňou tiež. Nevenovala som tomu pozornosť, poznala som ju osobne a pokladala za kamarátku. Dnes je môj ex a jej manžel. Nepodceňuj svoj šiesty zmysel.
Áno vadilo by mi to....môj muž ma takto podviedol
Nie som stíhačka, no mne osobne by to vadilo ... pracovné veci sa majú riešiť v pracovnej dobe ... netolerovala by som to ... stopni to, kým nie je neskoro.
Moj exsnubenec si takto veselo po nociach vypisoval so svojou kolegynou, kym ja som s bruskom a starsim synom lezala v spalni. Dnes je zo mna dvojnasobna slobodna mama, kym on robi otecka jej dietatu. Bacha na to.
Bože, aká som rada, že nemám sociálne siete, okrem koníka. Na tom môjho manžela nenájdem. Má FB, ale aj na ten sa dostanem keď chcem. Zatiaľ som to nepotrebovala. Našťastie nemáme pred sebou tajnosti a to je zaklad vztahu.
Urcite ano. Spytala by som sa ho o com a naco to potrebuje...
Btw, ja si tiez pisem s kolegom (nie na FB), aj volam aj po praci...ale riesime vylucne pracovne otazky.
Ja som aj manzelka, aj kolegyna a pisala som si bezne s kolegami cez Whatsup alebo LinkedIn a pod..ale to nebolo klabosenie donekonecna po nociach...skor sme sa nadialku rozpravali co nove a ako sa kto ma, cize nie na dennej baze, sem-tam nejaka vtipna foto... cize nie kazde pisanie je hned nieco vazne, ale tazko to posudit tomu druhemu. Ja by som nemala problem muzovi tie konverzacie ukazat....mozno sa na to treba muza spytat, ci om by s tym mal problem a ako by sa na to pozeral u Teba ak by si si to iste ako on pisala s kolegom.
Jasné že vadilo...to sú si tak blízky že si musia písať 🤦
Ano, vadilo.
Na písanie s kolegami som používala v práci aplikáciu Teams a v pracovnej dobe, popripade keď nebol čas na vypisovacky a potrebovala som veci riešiť hneď, čo sa stavalo častejšie, tak na to som mala služobný telefón. Za iných okolnosti, napr mimo pracovnej doby a na soc sieti ako FB napr, som nikdy nič pracovne s kolegami neriešila. Takze z mojho uhla pohladu by boli takéto vypisovacky podozrivé. Určite by som to s manželom riešila na tvojom mieste.
Áno, vadilo...
Wow. No zjavne žijem v divnom zväzku. Mne by to nevadilo. Nielenže si píše s inými ľuďmi. Ide to tak ďaleko, že občas vybehne von aj s kolegami alebo aj s kolegyňami. Ja nežiarlim, lebo aj ja si píšem s inými mužmi, nie je divné ani keď nejakého kamaráta vidím po dlhšej dobe, tak zbehneme na večeru vo dvojici. A v živote mi nenapadlo si s nikým z nich začať, dokonca predstava, že by som s nimi niečo mala je pre mňa odpudivá. Muž nežiarli, lebo asi aj on má skúsenosť, že môže komunikovať s opačným pohlavím bez toho, aby v pozadí bola myšlienka na sex. Aj keď, úplne divní nebudeme, lebo väčšina tých našich známych, kamarátov, kolegov má doma tiež partnera a počas večere im nezvykne vyzváňať mobil s kotrolou od manželky.
Ono záleží aj od toho či je muž extrovert,potrebuje i iných ľudí k životu a nielen 24/7 na žene visieť a má ozaj veľa kontaktov ,s ktorými udržiava kontakt .No keď sa muž upriami len na jednu osobu ,ženu je to podozrivé .Konfrontovala by som ho a žiadala nech mi tie konverzácie ukáže .Keď tam nieje nič ,čo už prekročilo medze ,nebude mať s tým problém .
@retatka nie je extrovert, skôr introvert. A posledné správy si vymazal🙄
Ďakujem vám...nechcem byť za stíhačku a myslím si, že som dosť tolerantný človek..videla som len časť konverzácie..práca sa riešila len okrajovo, inak neutrálne témy..kto čo robil cez deň, niečo o deťoch, pochvala na adresu môjho mm od tej žienky, atď. Nič strašné, lenže konverzáciu manžel nakoniec vymazal čo ma trochu zneistilo..
Ak s nikym iným neudržuje kontakt ,ani kamošov nemá ,tak sa upol na tú ženu a tam by som zbystrila pozornosť.
Hlavne pri introvertovi .Presne tak ,keď spravy maže, je to podozrivé alebo si mysli ,že mu budeš robiť problémy ,tak to radšej zmaže.
@retatka ona mu začala písať ako prvá, aspoň myslím. Možno ju len nechcel odignorovať, tak jej zo slušnosti odpísal / odpisuje a možno som len naivná..nevidím v nej konkurenciu, ale človek nikdy nevie, zvlášť teraz keď máme s mm trochu horšie obdobie. Som si vedomá toho, že správy vymazal kvôli mne..možno aby som si niečo zle nevysvetlila a nebolo doma zbytočne dusno a možno niečo skrýva..🤷
Áno, vadilo... Ak by si ešte mazal správy... Tak zjavne niečo tají.
Mne to nevadilo...a to teda bol asi na každej existujúcej sociálnej sieti...zablikala mi kontrolka,keď mu vkuse chodili správy,či bol pracovný deň či sviatok,aj o polnoci a tvrdil mi,že je to pracovné... samozrejme,že som bola za žiarlivu paranoidnu...až mu raz spadol rupsak,čo nosil do práce a hlavne na služobné cesty a čuduj sa svete,vypadol odtiaľ kondóm,ktorý vzal nám...ešte aj vtedy som bola podľa neho ziarliva paranoidna,že on to má" iba pre istotu"...až po čase som sa dozvedela,že na služobných cestách si to užíval s kolegyňou,doma dokonca so susedou...ale áno,ženy ti tu povedia,že si zbytočne ziarliva... dôveruj,ale preveruj a hlavne daj na svoju intuíciu...kebyže ja dám na tú svoju,tak sa dlhé roky nenicim tým,že mi dával do hlavy kaleráby o Tom,že ja som paranoidna,ziarliva a že za všetko môžem ja,bo sa nevhodne správam.
Áno,vadilo
no ako tu uz odznelo, ak je to pracovne tak ako ok, ale sukromne na co? preco ma taku potrebu, pripadne ked si napisala este ze posledne spravy si vymazal.
Uprimne tazko povedat. Mozno ano a mozno nie. Zavisi od obsahu. Moj muz si tiez medzi kolegami a je tam aj jedna kolegyna preposielaju vtipy. Tiez ma to uputalo ale tvrdil ze o nic nejde ze to zo srandy medzi sebou. Tak co mi ostava len verit. Ale zase dolezitym faktom je ze kedze ide o kolegynu tak na to aby ta podviedol tak socialne siete nepotrebuje kedze ju stretava kazdy den. Cize v tomto zmysle nie je odkazany na socialne siete a nema to nejaky velky vyznam. Pri cudzich ludoch s ktorymi nie sme napr. v dennom kontakte tak ano tam vypisovanie cez socialne siete je viac menej jediny kontakt a dolezity ukazovatel ze moze ist o neveru.