Ja si neviem pomoct ale mna to strsne vytaca,povie ze ide na jedno pivo zrazu pride o piatej rano ze z krcmi isiel este k susedom popijat.Pritom mame male dieta ktore sa vypytuje kedy uz pride spat bez neho nechce aj volam pisem nic ignorujeme ma a to ma stve najviac a este mi nad ranom povie ze co take spravil.A jasne dnes opat pokazeny den koli nemu lebo je nedospaty a boli ho hlava takze ani rodinny vylet sa nekona co sme mali iat a odskacu si to deti.Tak zvelicujem ja alebo proste pri rodine uz to takto fungovat nema,ze si chodi rano domov ? Dik aj za iny pohlad na vec .
Urcite by som to netolerovala. Ano, raz za isty cas, mesiac, dva, ma kazdy pravo ist vyventilovat. Ale urcite nie cez tyzden a kazdy piatok, vikend. Vypit pivo a nie pod obraz bozi
keď sa mu to stáva často, tak by som si s ním pohovorila a riešila to, pretože nič nehovoriť a tváriť sa urazene- celé zle...musí vedieť, že to čo robí, nechceš tolerovať, pretože máte deti a proste takto sa nespráva jeden normálny, zodpovedný chlap...
Raz za čas mi to nevadí, ak by to bolo pravidelne, tak to by bol problém
Keby to robil casto a bol by taky vetroplach,vadilo by mi to. Moj si malokedy vypije ani na nocne zatahy nikam nechodi. Naposledy bol pred vela rokmi na rozlucke so slobodou,prisiel rano o 7,nebola som nadsena,ale tolerovala som. Keby sa toto malo diat min.raz do mesiaca,urcite by mi to vadilo. Celkovo nemam rada opiase
Prepac, ale to čo pises, nie je “vypije”, tvoj muž pije. A teda áno, takto nastavené by mi to vadilo. Určite by som to riešila!
Tak deje sa to cca 2 krat do mesiaca ale byvavalo ze aj raz do tyzdna on to tak ospravedlnuje,ze on cez den robi tak kedy ma ist on von.Ale ze ja som cely den s deckami to je v pohode ved ja si tiez idem cez den kam chcem ale zabuda,ze vzdy mam pri sebe deti.Jemu aj to vadi ked mam ist sama do obchodaku,ze topanky pozriet ide aj on s tym mladsim ze ved on ma tam pocka.Takze ja ako uplne,ze sama ci s kamoskou som neni.
no pfuj... znesiem dosť kde čo, ale alkohol a pitie tam nepatria...
autorka - už nič, už len počkať kým vyrastú troška deti a pôjdeš do práce.... on možno medzi tým príde o pečienku...😉
Nie,neznasam to a nikdy by som netolerovala.
Dať si tak do triezva, pivko dva, aby slušne domov trafil a nie chlastať do rána. To by som tolerovala.
Ale ja to doma riešiť nemusím, lebo si dá maxim.jedno raz za uhorský mesiac a aj to doma.
No môj muž toto neurobil nikdy počas nášho vzťahu. Našťastie sa vyburil za mladi a teraz si dá občas tak jedno -dve pivá maximálne alebo si spolu dáme pohár vína. Ja by som to netolerovala.
No on si ide stale svoje a este on je urazeny,ze ved co by nemohol cely den vyspavat.Ale ze decka sa doma uz nudia,to ho netrapi.
Moj nepije vobec, takze riesit to nemusim ale netolerovala by som to..toboz nie kebyze sa to deje kazdy vikend, no to kde sme. Potom ako funguje? Tak raz ta dva - tri mesiace sa to da este tolerovat ked alkohol pije, aj ked ja tieto opijacky dorana nechapem proste.
Ktokolvek ti napise,ze je to normálne,bezne,prirodzene,tak tomu never.nie je.
@zuzinabila ....bohuzial je vela zien ktore toleruju obcasne popijanie partnera
Netolerovala by som. Koníček, hobby aj mimo domu, to áno. Ale dávať deťom priklad do života, že sú s mamkou po večeroch sami, lebo oco dáva prednosť alkoholu a kamarátom, potom celý deň dospáva a nevenuje sa rodine, tak to nie. Načo si takýto muži zakladajú rodinu? Veď nech si užívajú slobodní a nie vedome psychicky ničiť rodinu. Tvoj muž má asi radšej seba ako svoju rodinu.
Alkohol by som nikdy netolerovala pokiaľ by to bolo na úkor rodiny. A v tvojom prípade to zrejme je na úkor rodiny pretože keď príde o 5 ráno pochybujem že sa Vám ako rodine potom venuje. Za to chlastanie by mali ti chlapi radšej brat deti niekam na výlet. Ak by sa to opakovalo dala by som ultimátum, bud prestane takto tráviť voľný čas sám alebo koniec. Ale tak záleží asi od každého zvlášť. Poznám ženy ktorým to nevadí, majú svoje hobby a s mužom žijú ako keby boli len nejakí známi vedľa seba. Žena chodí sama na výlety s deťmi, naučila sa. Ja si potrpim na kompletnú rodinu pokiaľ je taka možnosť takže ak by sa nám chlap nevenoval a trávil by čas radšej č krčme dvere u mňa by sa zatvorili a aj keď ťažko ale postavila by som sa na vlastné nohy a žila si sama s deťmi.
Poznám to
Ze sa ide 2 x do mesiaca sam niekam vyžiť by mi nevadilo.
Vadilo by my ze nechodíme niekam spolu za zábavou, aspoň pár krát ročne. Deti u babky a vôbec nemusí ísť o nejakú chlastacku, ale skôr niekam spolu vypadnúť večer len my dvaja, alebo niekam aj s kamarátmi.
A najviac by mi vadilo ze nemôžem ísť niekam aj ja sama, to by my prekážalo úplne najviac.
Podľa mna je čas na šokovu terapiu. Naplanuj si aj ty posedenie s kamoškami a len mu to oznam. Žiadne môžem prosím ísť, proste dňa toho a toho budeš strážiť deti, večer ich uspis a ráno ma nebuď. Ty si chodíš, ja chcem tiež.
Keď budeš mat aj ty nejaké sociálne vyžitie bude ti oveľa menej vadiť ze chodí aj on. Keď on zisti ze byť rodičom malých detí znamená aj menej slobody a viac zodpovednosti bude sa krotiť trochu aj on.
@lujza123 No uplne si ma vystihla.A suhlasim s tebou.
Viac než alkohol by mi vadilo, že je vypnutý aj ďalší deň a nereaguje. Ten alkohol by bol už len "bonus navyše". Môj muž sa tiež možno dvakrát do roka vyberie "na jedno" a príde hlboko po polnoci, vysmiaty ako leco. Ale jeho "jedno" je Red Bull a s kamošom preberú všetky autá a relácie o nich na všetkých staniciach. 🙄🙄🙄 On je potom ešte tri mesiace celý blažený, akú má veľkorysu manželku a ja nemusím počúvať rozbor každého motora. Ale teda ráno funguje úplne nornalne, možno potiahne o pol hodku dlhšie, ale potom normalne ide a teda volný večer dopraje kľudne aj on mne. Častejšie a s alkoholom navrch by som mala viac než len vážne výhrady.
Bože túto výhovorku fakt milujem, šak pracujem celý týždeň , tak môžem, takže ty keď pôjdeš do práce, cez víkendy bude on s deťmi a ty pôjdeš niekam chlastat do rana, lebo šak kedy máš ísť, keď pracuješ 😂 ja úplne milujem takéto výhovorky, ktoré fungujú vždy len z jednej strany fakt 🤦
Neprekážalo mi keby že si vypije, keby to bolo naplánované. Napríklad v piatok idem k jožovi piť, v sobotu so mnou nerátajte. Nie že v sobotu pôjdeme spolu na výlet a v piatok pôjdem len na jedno pivko a potom zrazu sobota nič, lebo pánko asi nevie rátať. A ten jeho prístup, že vlastne sa nič nestalo, juuuuuj tak by som schválne pri ňom vrieskala, aby si to "nič sa nestalo" poriadne užil. Takže toto by som si s ním vybavila. Lebo to by mi už prekážalo, kebyže jeho pitky vážne zasahujú do nášho spoločného naplánovaného programu.
Ja nechápem, čo je na tom dobre, že sa človek opije. To, že ho ovláda alkohol? Že trepe nezmysli, rehoce sa na debilinach, alebo je agresívny? A ešte s podporou manželky, veď nech ide, nech sa uvoľní, cely týždeň pracoval. A čo, keď pracoval, veď to je úplne normálne, že človek pracuje. Deti chodia do školy, dospelí pracujú a odreagovať sa dá rôznymi inými spôsobmi a nie, že víkend som odstavený, lebo v piatok sa opijam. Nemusi byť človek abstinent, ale aj tu je vidieť aká vysoká je tolerancia k alkoholu v niektorých rodinách.
To sa deje kazdy víkend?