Dobrý večer .... idem sem s takou vecou jednoducho ma to trapi a chcem radu od vas
Moj priatel je rom mal vela vztahou len s bielima dokonca aj ženu s ktorou ma 2 deti niesu spolu žije teraz somnou mame 9m. syna som romka stale mi dava najavo že mu vadi to že som romka zakazuje mi nosit kade ake oblečenie vzorove napr. Hadie .. kvetinkovane a take prenho je na mne všetko romske ked to ma ina na sebe tak sa mu to pači ...no to je jedno nemôžem nič a dokonca na mna strašne žiarli nemôžem sa nikde poziet hned ma naražky že sa obzeram po niekom a ked sa na mna niekto pozie tak do neho skače vela krat mi dal na javo že sa mu ina pači kokonca mi to povie a už som mu videla spravi ako pisal jednej že knej niečo citi ... a skaždou predomnou flirtuje jemu sa pačit môžu ale mne sa pačit nemôže nikto pri každej priležitosti by ma hned podviedol môžno sa aj stalo
a klame mi slebo sa boji že ujdem od neho ...ja už nevladzem
Je uplne jedno aku mate farbu pleti, fakt je ze tvoj chlap je obycajne hovado. Načo ti taký je, co sa za inymi obzera a pritom je to extrémny ziarlivec? O tom ako sa sprava k tebe ani nehovorím.. 🤷
@monakotlarova načo ti je taky chlap ? Vykašli sa na neho kým je čas
joj dievca zlate, zbal saky paky, dieta a prec daleko prec od takeho chrapuna. dufam, ze mas kam ist. s tymto ta nic dobre necaka a bude to horsie. vacsinou takito majetnicki hajzlici, ked zistia, ze sa veci nedeju podla ich predstav, zacnu byt agresivni alebo vydieraju psychicky. a neprekvapilo by ma, keby ta aj podvadzal
@monakotlarova naco si s nim? A co cakas od tohto prispevku? Ze ta niekto povzbudi, ze len tak dalej, vydrz to??? Ja neviem, nechcem este v takej zufalej situacii niekoho dorazit, ale pride mi to ako uboziactvo...ze nepoznas vobec svoju hodnotu. Ved sa k tebe sprava ako k majetku, ako k handre
@monakotlarova ahoj som biela a muža mám roma ale je to dobracisko od kostí mám snim dve detí a čo sa týka oblečenia koľko krát on mi kúpi také pekne kvetovane šaty sukňu to je jedno čo nezakazuje mi obliekať sa môžem ako chcem ja nigdy živote mi nepovedal že by mu vadilo to že som biela...nehnevaj sa ale tvoj podľa toho čo píšeš chce aby si bola ako ostatne romki čo sú doma starajú sa iba o domácnosť deti a muža a na seba zabúdajú takého keby mám ja tak ho pošlem kade ľahšie. Ja u jeho rodiny a snim žijem už 15-16rokou a nemenila by som rozumieme si vo všetkom aj z jeho rodinou
To nie je o tom, ze si romka, ale proste je to manipulator a suknickar... vybav si vyzivne a smer domov k rodicom alebo do podnajmu. Nebudes prva ani posledna, co zacne odznova a bude mat uz dietatko... cim skor to spravis, tym lepsie, toto si nezasluzis...
Nikdy by som nebola s chlapom co mi nedá dýchať a ešte sa ho aj bojim
MAL veľa vzťahov.... a to hovorí asi za všetko. Pravdepodobne k tým ženám nebol veľmi iný, ako je teraz k tebe. Čo bude ďalej, je na tebe.
@monakotlarova ZDRHAJ! a neohledaj sa
Aký názor čakáš? Poznala si ho? Vedel aký je/bol? Myslela si si, že pri tebe sa zmení na princa z rozprávky? ...
Preco je v nazve temy, ze nie si romka?
@0kristina0 lebo admin meni nazvy ako ho napadne...
Hlasujem za zavedenie povinných testov z čítania a písania pre adminov z tejto stránky! Schopnostť kopulovať a vytlačiť z tela dieťa evidentne na takúto prácu nestačí.
@anjelicek26 nemusl to byt zrovna admin, mohla sa aj autorka pomylit
@0kristina0 ta tema mala iny nazov na zaciatku, takze admin...
@yoo_saerom
@0kristina0 Admini tu vo veľkom opravujú názvy z dobrých na zlé. Už som na to viackrát poukázala, ale nikam to neviedlo. 🙄
Je sam rom a vadi mu,ze ja ty si rómka?!Tak sa potom na tebe pekne lieči!
Nebola by som s takým čo mi niečo zakazuje a pod.