Prosim vas viem že to sem nepatrí ale potreboval by som poradit prehral som stasne vela penazi na tipovaní priznal som sa s tym zene no nedokazem si to sam sebe odpustit mame dve deti..... Som momentalne mimo domova no neviem co sa im niekedy dokazem este pozriet do oci myslite ze dokazem v zivote napravit taku chybu a ze vratim spat myslim vo vztahu
koľko je to strašne veľa to je jedno či tipuješ alebo hráš automaty si zavysli ja by som takého muža čo by mi prehral peniaze nikdy nechcela a zvlasť ked máš dve deti deti potrebuju jesť, kúpovať veci a ty tak ľahkovážne prehraš peniaze ja byť na mieste tvojej ženy rozvediem sa s tebou dám si o výživne na súd to že si si to priznal je sice jedna vec ale druha vec je že si vedel že tie peniaze potrebujete ako mlada rodina ked si hral tipoval zápasy ti to neprekažalo až teraz koľko je to veľa u každeho veľa je niekde inde ale že sa nedokažeš pozrieť žene do oči mal si myslieť na to ked si tipoval rodinu oberaš o peniaze mal by si sa nad sebou zamyslieť ale ako partnera a otca by som ťa už nechcela.
@dilino ja sa o nich staram poctivo cely cas netrieme ani biedou tu nejde o tu finacnu stratu to si dokazem zarobit za mesiac a pol ide mi o ine hodnoty ktore som stratil a bojim s aze ich nedokazem vratit spat nechcem tu moc rozoberat sumu lebo neni to podstata mojho problemu skor ma trapi sklamanie zo seba sameho a chcel som sa vyrozpravat
@ssandyy neviem co mam robit nemozem spat nedokazem sa pozrwt na fotku mojej rodine hned placem trasiem sa a prikladam si neodpustitelny pocit viny viem ze uz to nevratim spat no viem aj to ze uz to nikdy v zovote neurobim ale ten pocit aku mam dokonalu zenu ako sa stara o nas a ako som ich "okradol" ma rujnuje bohuzial ked som to robil som na to nemyslel
@ssandyy ona ma neodvhra a svojim sposobom mi aj odpustila samozrejme ze svojim sposobom taka vec sa neda asi len tak prepacit pomohla mi a podporila ma vypocula si ma a stoji pri mne co mi len zas dokazuje aka je dokonala a ako ma lubi a ako jej zalezi na nasom vztahu mozno to bude mat v buducnosti dohru ze opadne nas vztah a ja som sa jej tymto uz totalne znechutil..... Ach jaj :(
@oli18 ja ako chlap som vas ako pokolenie nikdy nepodcenoval ani som netrvdil ze sme chlapi silnejsi to asi ozaj len recami...... Tu ide o nieco ine skusil som sem len napisat ci nenajdem niekoho s podobnym problemom co by mi blizsie rozumel a trohu pokecal so mnou..... Pretoze samozrejme sa za taku vec hanbim a nebudem to vesat okoliu na nos.... A nepotrebujem ani podporu tu mi dala vlastna zena a dost silnu uz len tym ze mi dala sancu a ja sa budem snazit ju robit cely zivot uz len stastnou...
@janik8 pozri hocijaka chyba sa da napravit!len sa musis postavit tomu zoci voci a ukzat sam sebe,ze si sice spravil chybu ale uz NIKDY nic take nespravis....teraz si to este nepokaslal...jedna chyba sa vzdy da odpustit...ale musis zene ukazat,ze nie si slaboch a viac si to nikdy nedovolis....lebo az potom ked jej toto slubis a spravis to znovu to naozaj pokazis...takze teraz sa nelutuj...odpust si a postav sa na nohy a hlavne sam sebe bud panom!!!nenechaj takej veci ako je hranie znicit ai zivot...ve dnie si nejaky chudak a uboziak....v takych baroch sedia len dementi ktori nicia svoje rodiny .....takze aj je pravda,to co tu pises vzchop sa a uz nikdy to nepokasli...
Čo tu riešiš chobotiny? Veď keď to dokážeš zarobiť za mesiac a pol, tak to zarob a je vybavené. Sú to len peniaze...ak to bola jednorázová záležitosť, ak si nezadĺžil rodinu, tak čo to berieš tak tragicky? Skôr mám pocit ako keby si si hľadal zámienku odcudziť sa manželke...
@marseillefan ved ja to aj zarobim..... Zadlzil nezadlzil okratil som ich o to pre teba su to chobotiny pre mna nie.... Manzelke sa odcudzit urcite nechcem aj ked neviem ci sa mi to uz nepodarilo ty si si presiel niecim takym?
@janik8 Ak dobre zarobíš a poskytneš rodine čo potrebuje, tak máš právo minúť občas peniaze aj na seba... kopec chlapov má nezmyselné záľuby, na ktoré míňajú kopec peňazí. Ty si tie peniaze prehral... úprimne... z pohľadu ženy je jedno, či to prehráš alebo si za to kúpiš nejaké sprostosti. Tak sa teraz na nejaký čas uskromni, nekúpiš si udicu alebo vláčik a je to vyrovnané.
@marseillefan tak to je pravda ze ja zaluby nemam ziadne kedze pracujem v zahranici a ked pridem domov som rad ze som a nimi nefajčím nepijem po krcmach nechodim ani nic podobne
@janik8 no vidíš... zober si len chlapov, čo vyfajčia 1 krabičku denne... koľko to stojí na rok, koľko na 10 rokov...
nečítala som,možno už niekto písal...gemblerstvo je normálna choroba,sám si neporadíš,treba ísť za psychiatrom na psych. ambulanciu,netreba výmenný lístok od obvodného dr, nie je to hanba ,potrebuješ odbornú pomoc
@janik8 zbytocne plakat na rozlistym mliekom.Ak si minul 10 000, tak si hlavu buchaj, ak 2000 tak si odpusti, chod dalej a vyplatu dalsiu minaj rozumne a uxitocne
tu uz proste nemas nad cim plakat. nijako ti to podla mna nepomoze. treba sa z toho len nejak poucit
@1didiana1dakujem za podporu
Smer psychiater a liecebna..
Keď chceš pomôcť rodine,treba navštíviť psychiatra.Drz sa
@janik8 moj otec hraval ruletu automaly a kadeco, nakoniec prehral tak vela ze sa musel priznat a jeho rodicia zaplatili dlh na najomnom. Otec si to uvedomil a prestal hrat. Proste ho to nakoplo, ze ohrozil rodinu az na zaklade toho si upratal v hlave
. Nemyslim si ze v hrani nie je problem, lebo hodnoty sa nedaju vratit kym si neurobis jasno a neurcis priority. Hoci netriete biedu tym ze hras oberas vlastnu rodinu o peniaze ktore by si mohol minut inak napr na dovolenku alebo vylet s detmi atd...
Tiez si myslím ze by si mal zájsť za psychiatrom a pripadne navstevovat klub pre zavyslakov aby si lepsie zvládol sklony ku gamlerstvu. Aj zene by si tym ukazal ze svoj problem chces riesit, nielen plakat nad rozliatym mliekom.urcite by ti to pomohlo
@janik8 a tretie cakas hej?