Ahojte.. potrebujem zensky pohlad na vec. Cez internet som sa stretol s jednym dievcatom. Vsetko bolo v pohode. Stretli sme sa druhykrat, tretikrat. Medzi prvym a druhym stretnutim bola cca mesacna pauza, pocas ktorej som sa stretol s inym dievcatom. Tiez z internetu. Bolo fajn, rozumeli sme si, akurat ona uz dalsie stretko nechcela a ani sme si uz nepisali. Uz som sa stretaval len s tou prvou. Na tretom stretnuti sme si obaja vyjasnili, ze sme si sympaticki a ocakavane od toho viac casom. Kratko po tomto stretnuti som sa vsak nejako dostal k debate, kde som spomenul to stretnutie s inym dievcatom a ze sme si rozumeli a sam by som si s nou vedel nieco predstavit, keby chcela aj ona. Ale nechcela, takze to bolo jedno. Na to sa ona velmi nahnevala, vraj ju to sklamalo a nemala pocit, ze som taky, ze hram na viac stran. Rozlucila sa a vsade si ma blokla. Je to podla vas normalne? Ved vtedy sme sa este len tak stretli, nevedel som, ze z toho noze vzist nieco viac. Ako by ste reagovali vy ako zeny na jej mieste? Bolo to prehnane od nej?
Myslím že si jej to hovoril úplne zbytočne a mal si si to nechať pre seba, takto jej to vyznelo že keď henta druhá nechce nič aj táto prva ti je " zrazu dobrá. " Neviem posúdiť ako by som reagovala ja ale chápem že sa jej to dotklo aj keď ty si to tak nemusel myslieť
nie je to prehnane. ani ja by som ta uz nechcela
Načo si jej to vešal na nos? A ešte jej aj povieš, že si tú druhú chcel, ale ona teba nie, preto si teraz s touto. Nikto nechce byť "z núdze cnosť". Vlastne si jej povedal, že si chcel inú a keď ťa odmietla, bude ti dobrá aj ona. 🤦🏻♀️
Za mňa áno, je to úplne normálne ... Tebe by sa páčilo, keby sa Tvoja potencionálna partnerka stretne s prvým, ten ju nechce, tak siahne po Tebe ako po "cene útechy"? ... jej reakcia je úplne v pohode, tiež by som viac o Teba nemala záujem.
Ocakava sa ze randis s jednym clovekom. Ty si jej jednoducho ukazal aky si. Ze pre teba bola po mesiaci dobra az ako druha moznost. Kedze ta druha baba ta odmietla. A ty sa este cudujes ze ta prva mà svoju hrdost?
Presne ako pise @radulienka95.. To kamaratom sa hovori, s kolkymi si siel na rande a s lzorou kolkokrat. Potencionalnej frajerke sa nehovori, ze jedna sa uz so mnou nechcela stretnut, tak som si vysiel s tebou UZ tretikrat 🤣🤣
Myslim ze ziadna by ta po tomto nechcela. Radsej sa pytaj ci by ta este nejaka chcela.
Vsak dobre spravila, to by kazda normalna zena takto reagovala, dobre ze si jej to hned povedal a nestracala cas s tebou ako ta druha
Haha pripomina mi to mojho byvaleho frajera, ktory nejaky cas po nasom rozchode, napisal naraz dvom mojim kamoskam, co robia a ci pojdu s nim von tu istu sms. A oni si to navzajom ukazali tie smsky a bavili sa na nom. Jemu bolo jedno kto, nechcel byt sam, tak skusal na vsetky. Nakoniec ulovil jednu zo susednej dediny, maju tri male deti a je taky vodcovsky typ. On je zas taky, kde ma daju, tam budem, co bol aj u mna dovod rozchodu, jemu ze je pod papucou nevadi, ale tomu dievcatu to uz zacalo vadit aky je.
Nie je problém v tom, že si sa stretol s inou. Problém je v tom, že si tejto úplne na debila povedal, že vlastne keby ťa tá prvá chcela, tak tu teraz nie si s ňou, no ale uskromníš sa teda, čo už…
A este si pamatam ako mojmu dobremu spolocnemu kamaratovi mojho byvaleho ta baba vravela, nech je aky je, hlavne, ze je. Dnes ked ju tymi jej slovami nas spolocny kamarat podpichne, vrazdila by pohladom. :D
Nič prehnané,proste si si chcel urobiť ,,zadné dvierka" a ona sa sklamala právom. No tak to chodí,na dvoch stoličkách sa ťažko sedí... 😏
Nemal si jej to hovoriť. Ja by som reagovala podobne ako ona.
To sa vážne pýtaš ? Každá normálna by ta poslala do teplých krajín ;)
to vazne🙈🤣
🤢🤢🤢 A keby tá druhá chcela, tak čo? Kopneš tú prvú do prdele? Alebo to budeš ťahať na dve strany?... Chápem ju a reagovala by som rovnako... Nestrácala by som čas s chlapom, ktorý sa takto zachová a ešte si ani spätne neuvedomí, čo sa vlastne stalo a myslí si, že to ona mala prehnanú reakciu a on vlastne nič zlé neurobil 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Hm...
Rozumna baba, vazi si samu seba. Ty fakt nevidis co za pruser si spravil? By som ta blokla tiez. Hned
juuuj múdre dievča 👍 táto fakt nie je kandidát na otvorenie priblblej témy na koňovi, táto to má v hlave očividne v poriadku
Nebrala by som to tak tragicky,ale ja mam 36rokov a niekolko neuspesnych vzťahov,vratane manželstva.Ja blokujem az po úplnom prehnani situácie a nezaujmu zo strany muza.. Priznat si sa az tak na začiatku nemusel,ale vidim ze si uprimny muz a mas rad vysvetlene situacie, aby si nemusel dalej klamat.Mozno teraz treba viac dobijat tu zenu a ukázať jej ze mas o nu úprimný zaujem🙂
Pozri nieco podobne sa stalo mne... Ja som bola ,,ta,, s ktorou si sa stretol viackrat.My sme to uhrali, ale neskutočne ma tym nasral, brala som to ako podraz. Keď začinam mat vztah smerujem svoju pozornosť len na jednu osobu. My ženy chceme byť pre muža jedinečné. Po čase mi partner vysvetlil že ma tym nechcel nahnevať, ponížiť..že chlapi to tak nevnímajú. Nuž v tvojom pripade maš ponaučenie do budúcna že toto a podobne sa nerobí.
Ale ženska ma svoju hrdosť, stalo by za pokus urovnať to s ňou 😉
No to si tomu dal 😵 😂
My to pripomenulo moje pubertalne casy, kedy sa ma kamarat najskor pytal na jednu kamosku, ta nic s nim nechcela, potom na dalsiu a ked nechcela nic ani ona tak mi dal otazku: ,, A ty by si ma nechcela?" no jasne ze nechcela 🤦♀️🤣
akoze dobre, povedat , ze si sa stretol s inou este, ok, ved to nie je nic si myslim, to by ti aj prepacila mozno..ale povedat ze aj by si ju chcel len ona nechcela? ty rozmyslas co pises? sa necudujem ze si sam , prepac.
Ktorá žena chce byť s niekým, pre koho je len jednou z možností? A v tomto prípade tou horšou, lebo tá druhá ťa nechcela? 😄 Či ty by si bol snáď ok, keby ti povie: ,,Stretávala som sa aj s Ferom, ale ten ma nechcel, tak sa uspokojím aj s tebou?” 🤷🏻♀️
Na informaciu o tom, ze je vlastne len nahradnicka a zaplata, ragovala normalne. Tebe by sa to pacilo?
Mas ponaucenie, na buduce si zahryzni do jazyka.
Muz ktoremu zalezi na zene a zacinaju randit nespomina ani byvalky, ani skusenosti zo zoznamky, ziadne ine zeny, ale sustredi sa na nu.
Inak pokial ide iba o prvotne zoznamovanie je bezne, ze sa ludia stretnu s viacerymi-ides na kafe a pod., v tomto problem nevidim. No ked si uz z nich niekoho vyberu a zacnu randit, su vo vylucnom vztahu, a maju sa tak aj chovat.
A ty sa čudujes? Veď si jej v podstate povedal, že je len "z núdze cnosť" lebo tamta iná slečna ta nechcela
To by sa každého dotklo. Nemal si jej vôbec nič hovoriť, tetaz sa nečuduj reakcií, ktorá je celkom pochopiteľná. Nabudúce trichu premyslaj, kým dačo vypustis z úst
prehnané? podľa mňa nie... jednoducho si ju sklamal...