Prehnala som to?

15. júl 2022

ahojte..potrebujem radu..chcem sa opytat ako reagujete alebo by ste reagoval v situacii ked vas pozve osoba ktoru ste dlho nevideli na kavu ze pokecame a nakoniec z toho vysvitne ze vam chce len nieco predat alebo vas na nieco nalakat..ide totiz o to ze som nedavno stretla spoluziacku po 10 rokoch na strednej sme si super rozumeli bola som rada ze ju vidim lebo dovtedy sme sa videli len na facebooku stretli sme sa v obchode a ona ma hned zavolala na kafe ze pokecame co nove a tak za ten cas..tak som s radostou suhlasila na druhy den sme sa stretli najskor klasicka pokec o rodine praci a podobne..ja som momentalne na MD s dcerkou..a ona hned zacala ze je vlastne aj rada ze ma stretla lebo uz dlhsie ma chcela vidiet..tak som sa zaradovala a spustila na mna ze robi teraz pre LR..a ma aj pre mna super ponuku ako si zarobit popri materskej zacala mi prezentovat ako sa jej podarilo dostat do tejto fantastickej spolocnosti ako je tam vsetko uzasne uzasni ludia famozne zarobky a tie produkty z aloe vera su uplne perfektne na vsetko a ze to musim skusit proste lebo som ten spravny typ..neustale som jej davala najavo ze proste nemam zaujem ale ona stale len hucala do mna ze musim a podobne..po hodine a pol takehoto hucania som vstala povedala som jej ze ked ma volala na kavu len koli tomuto tak nech si tu kavu vypije sama a mne da laskavo pokoj ze nemam zaujem o ziaden LR ani nic podobne..a ze je fakt trapna..a teraz neviem reagovala som prehnane.?lebo som odisla a nechala ju tam

pribinak
15. júl 2022

Podľa mna ok. Zavádzala úplne od začiatku

autor
15. júl 2022

@pribinak mna to velmi sklamalo lebo ja som sa fakt tesila ze ju vidim po 10 rokoch..a chcela som proste len pokecat zisit co ma nove ale nie aby mi tam prezentovala produkty a moznosti zarobku a neviem co ešte

pribinak
15. júl 2022

To by sklamalo asi každého

maminkasisa
15. júl 2022

Akoby si hovorila o mojej znamej, len ona robi s inymi vyrobkami.... dobre si urobila, ja som reagovala nejako podobne

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1angelika
15. júl 2022

ak si naznačila a ona aj tak neprestala s nátlakom tak si reagovala správne, čo iné si mala urobiť? ...nemaj výčitky..

derdia
15. júl 2022

Je to drzost... A tie co toto robia su chudery... Pretoze by sa aj psovi pod rit vopchali len aby zarobili... Normalne dokazu do oci ta klamat a liskat sa ti, ako im na tebe zaleziii... Prd... Zalezi im len na zisku... Kasli na nu.

derdia
15. júl 2022

LR, aj Mary Kay su sekty... Vymyvaci mozgov...takze hanba nehanba... Oni sa nehanbia😀😀😀😀

mandzula
15. júl 2022

Podľa mňa si reagovala adekvátne, nemáš si čo vyčítať.

lintu
15. júl 2022

Hodinu aj pol pocuvat o niecom, o com si povedala, ze nechces pocut, tak to mas este slusnu trpezlivost.

autor
15. júl 2022

minimalne 5x som jej povedala ze nech sa nehneva ale ja si chcem uzit matersku ešte mam rok materskej a nie som v situacii ze by som si potrebovala privyrobit, a ked aj urcite nie timto..ale nedala sa odradit zase ze to mam vyskusat ze za skusku nic nedam..ze ona vie ze ja som na to vhodny typ lebo som vzdy bola taka priebojna..a presne takych ludi potrebuju..a podobne nezmysly..ale potom mu uz proste dosla trpezlivsot

kimina21
15. júl 2022

To si dobra,ze si vydrzala hodinu a pol.Ja by som ju stopla alebo odisla skor,ja toto fakt nemusim,ani by som to nedokazala robit.Isto nemaj vycitky👍

autor
15. júl 2022

ešte som dokonca na nu isla tym stylom ze ja si zvyknem obcas privyrobit pecenim kolacikkov na nejaku oslavu a tiez ju nevolam na kavu aby som ju presvedcila nech zacne tiez vypekat na zakazku..ze jej to urcite pojde super a proste musi to skusit..ale ani to nepomohlo

pribinak
15. júl 2022

Mne keď volajú spolužiaci zo základky či strednej ktorých som 100 rokov nevidela a ani o nich nepočula tak už tuším, že to nebude len tak ☹️☹️

mikadooo
15. júl 2022

Ach jaj... Jasné že sa mi to stalo. Kozmetika a aj finančné poradenstvo... Kedysi som bola taká blbá že som sedela, kúpila som si nejakú cetku nech mi dá pokoj, povedala som, že si to premyslím a hotovo. Na finančné poradenstvo už hovorím, že už mám svojho "osobného poradcu" 🤭🤭🤭. Neviem či si reagovala prehnane. Asi ani nie, keď si jej raz povedala, že nemáš záujem a ona si mlela svoje. No, škoda kamarátstva.

ropucha6
15. júl 2022

Tak ked nepochopila narazky, tak to trebalo takto jasne…tiez by ma to otravovalo. Obcas odtial daco rada kupim, ale predavat a zhanat dalsich, to vobec 🙂

ms_green
15. júl 2022

Reagovala si podľa mňa úplne adekvátne. Ak si jej viackrát povedala nie a išla si stále svoje tak úplne okej.
Ja som bola oveľa "tvrdšia" na takýchto spolužiakov, čo sa objavili po rokoch a snažili sa ma na niečo také nemotať.

saxana000
15. júl 2022

Ano bohuzial ked sa niekto ozve po dlhom case tak len z dovodu ze nieco potrebuje kozmetika a este OVB a podobne pyramidy...do riti si ju mala poslat hned ako to nadhodila..

autor
15. júl 2022

dakujem za nazory..ešte ja som si vycitala 🙂

77daniela77
15. júl 2022

Reagovala si vyborne😉

zorienka333
15. júl 2022

Reagovala si uplne v poriadku, nic si nevycitaj. Tieto lanarenia do roznych MLM firiem nie su len otravne, ale potencialne nebezpecne, ak tomu naletis. Ono 99% ludi podla vyskumov v MLM scheme pride o peniaze, pretoze su nuteni, nakupovat produkty, ktore nedokazu predat. MLM schemy sa tvaria, ze im ide o predaj produktov zakaznikom, ale v skutocnosti predavaju produkty vlastnym predajcom, a ci ten predajca produkt preda dalej, to uz ich nezaujima. Hned by som ju aj blokla na tvojom mieste.

zuzudrnda
15. júl 2022

Nemusí to byť len stretnutie po rokoch. Stretla som na koncerte kamaráta,s ktorým sme bývali v kontakte telefonicky,emailom. Kvôli hluku navrhol pokec dokončiť vonku. Dohodli sme sa a vybehli na kávu. Z kávy bola analýza môjho "finančného zdravia" a miliónové rady ako ich on nazval. Nevybehla som na neho. Popytala som sa ho,čo mu to dáva a či ho to baví. Dopila kávu a slušne sa rozlúčila. Párkrát volal, písal či som si rozmyslela investovanie až som si ho zablokovala. Je tomu cez 10r. Nie sme viac v kontakte a občas si veru spomeniem,čo s ním asi je. Mrzí ma to,ako človeka a kamarata som si ho predtým veľmi vazila. Čiže za mňa oki,bez výčitiek a každý reagujeme inak asertivne.

lesana25
15. júl 2022

Neprehnala. Ja by som jej povedala niečo horšie 😂

nelca0510
15. júl 2022

Dobre si jej povedala. Netráp sa, keď toto robí,má isto tak hrosiu kožu,že len mykne plecom lebo je zvyknutá.
Hlavu hore 🙂

rybka16
15. júl 2022

Ako ja neznášam tieto MLM somariny... Tiež by som ju poslala do riti, vôbec si nereagovala prehnane. To si ešte práveže vydržala veľmi dlho, že hodinu a pol.

Mne sa s týmito MLM sprostosťami tiež stala veľmi príjemná vec, zhodou okolností to tiež bolo LR. Zavolal mi bývalý vyučujúci z vysokej, že má pre mňa pracovnú ponuku. Bolo to asi ani nie rok po škole, patrila som k jeho obľúbeným študentom, vždy mi dával dobrý feedback na moju robotu, tak som si, logicky, myslela, že to bude niečo relevantné. Aké bolo moje prekvapenie, keď sa z toho vykľula MLM namotávka od LR. :D Našťastie som to zistila už pred tým stretnutím, lebo sa takto ozval aj ďalším spolužiakom a tí mohli na stretnutie prísť asi o deň skôr, tak mi dali avízo, že o čo ide. No zrušila som ho veľmi rýchlo, aj keď teda slušne, že to nie je nič pre mňa a podobne. Tak nestrácal čas a rozlúčili sme sa asi po desiatich minútach. A odvtedy sa neozval, už to bude osem rokov. :D

jeennyv
15. júl 2022

Neznasam to, tieto ponuky, kedysi som sa taktne vyhybala tomu, no dnes by som reagovala ako ty, mala si pravdu, ked mi napise takato “kamoska” na nete uz ani neodpisujem, parkrat sa ozve este, potom si ma vyhodi z priatelov, lebo nic a mam klud

jeennyv
15. júl 2022

@rybka16 mne tak “kamoska” zo strednej, co som ju naposledy na tej strednej videla po 5 rokoch pisala mesiac po statniciach na vs, ci nechcem ist cez nu na nejake kurzy a tak..😀😀😀😀som ju usmernila a uz v zivote som o nej nepocula 😀😀😀

anita6666
15. júl 2022

Vidno,že si dlho doma lebo chcieť sa stretnúť s človekom,s ktorým nie si 10 rokov v kontakte a zrazu ťa chce vidieť je fakt naivné. Ale pobavilo ma to,aj tvoja reakcia

reenie
15. júl 2022

Neprehnala si to..mne sa tak ozvala kamoška zo školy, občas sme boli v kontakte, prišla ku mne domov, dokonca som bola pre ňu na stanici, tešila som sa na ňu a ju nič nezuajímalo, iba mlela o jej produktoch, vnucovala mi veci, ktoré dokonca nemôžem. Bola upozornená, že nič nekupujem, ani nemám záujem to robiť..hrozne ma nasr...ešte občas skúša..ale hneď ju pošlem niekam..ale takých je viac..som si s Eurony niečo objednala a priradili ma k takej babe, čo mi vyvoláva, vypisuje nepríjemné až agresívne sms..nemám záujem odpovedať na jej otázky, ani ti predávať ani prezentovať.Nechápem..

annamalaga
15. júl 2022

Musia byt nato ináč riadne školení takýto ľudia.