Mam partnera,s ktorym spolu riesime iba sex...nic viac...pretoze nema zaujem...on vsak na mna ziarli...preco ziarli ked ku mne ako vravi jic neciti??
@pribinak ani neviem...
Lenze ked mu navrhnem,aby sme skusili normalny vztah odmieta to
Ale veď ti dáva jasne na vedomie, že tá má len na sex, na vzťah nie si pre neho dobrá alebo zaujíma alebo perspektívna alebo …..kopec iných dôvodov
lebo nechce, aby ta pouzival na sex este niekto iny.. to na ziarlenie staci, nemusi citit este nieco ine
Je mi luto. Si asi do neho zalubena a dufas ze aj on do teba. Kedze jeho slova jasne hovoria ze ta nelubi tak sa aj slamky chytas a hladas znamenia toho ze ta lubi.
Nemusis hladat znamenia. Daj mu na vyber. Bud sa presuniete na rovinun normalneho vztahu, alebo koniec. Len ci mas odvahu celit potencialnemu rozchodu...
Neziarli len nechce mat chlamydie 😅
Bud rada, ze odmieta vztah. Lebo by to bol chorý vztah
Považuje ťa za svoje vlastníctvo, tak ako ma auto. A vadí mu ak by na jeho aute mal jazdiť niekto iný. Najlepšie čo urobíš je dať mu kopačky zo dňa na deň. Nesmie sa ťa ani dotknúť. A povedz ze Fero sa ti páči ze si s ním vieš predstaviť skutočný život. Ale nepodvadzaj ho len to hovor. Uvidis ako sa bude obracať ako bude zúriť a prosiť a sľubovať. Zrazu bude on pod tebou. Teraz je to naopak. A možno sa aj zmení. Taký chlap potrebuje prefackať aby vyšiel zo svojej komfortnej zôny.
@slovakboy ďakujem za radu
@slovakboy a navyse ja ziarlit nemam dovolene...on moze vsetko a ja nic
Ako sa správa keď žiarli? Je veľmi majetnicky? Lebo to nie je dobre ani pre budúcnosť. Inak keď mu dáš tie kopačky neprerušuj s ním kontakt úplne. Nezraňuj ho. Len ukáž svoje túžby a pocity. Páči sa mi iný a s tebou je to neperspektívne neviem čo mám robiť ale už ťa akosi nechcem. A buď dôsledná v tom že žiaden sex a žiadne dotyky. Nie preto že by si ho trestala ale preto že aj ty máš svoje pocity a musí ich rešpektovať. Aby videl ako sa cítiš a aby bol empatický.
Lebo ta povazuje za stetku. Mysli si, ze ked s nim spavas bez zavazku tak spavas aj s inymi. Inak, toto nebolo v mode kedysi - spavat s muzom bez zavazku a este aj bez financnej odmeny. Ved tym chlapom je sveta zit ked najdu taku pripecenu kamaratku ktora roztahuje nohy a ich to nestoji ani cent. V bordeli by sa nedoplatil a tuto to ma zadarmo, jupi
Nežiarli, len ta ovláda, nemusí sa o nič snažiť, všetko má na tanieri, pusti ho k vode a nájdi si normálneho, teda ak ti toto nevyhovuje.
@som_realistka Nie nevyhovuje
Žiarli pretože nechce, aby si spala ešte s niekým. Žiarli, pretože ak si nájdeš iného partnera, s ním už nebudeš spávať a on príde o možnosť mať sex kedykoľvek bude chcieť a nebude už musieť niekoho hľadať a snažiť sa … on vzťah s tebou nechce, vôbec nie je chyba v tebe aby si sa mala meniť alebo niečo. Možno vzťah absolútne nechce so žiadnou ženou. Jednoducho to ukonči, čím skôr tým lepšie.
Mám podobnú skúsenosť za sebou, ver mi, toto nikam nevedie … budeš sa len trápiť … ty. Nie on
Naozaj stojíš o vzťah so ziarlivcom? Ešte si pre neho len občasné potesenie a už žiarli, čo by bolo vo vzťahu?
podla mna klame alebo ta proste povazuje len za svoj majetok. neviem, na co ti je vobec taky vztah. ved zjavne ti nic dobreho neprinasa
Lebo klame…..lebo tá považuje za svoj majetok…..lebo vie že hociktorý iný muž je lepsi od neho…..lebo nie je choroby kvalitného vzťahu…..x iných dôvodov
Otázka skôr je: prečo spavas s takým vadnym chlapom ?