Ahojte mám dotaz. Prečo svokra nelipne na svojom slobodnom synovi tak ako na tom ktorý má už rodinu .. manželku deti..
Píšem o mojej situácii. Cítim že je to tak. Celkovo aj v jej chovani . Ja keď niečo poviem prekrúca očami a stále sa syna vypytuje na všetko..aj veci čo sa týka mňa. Je tam závist ?🤔to sú všetky svokry ozaj také ako sú vtipy?
Lebo ma toho syna radsej. Pockaj, porovnavas dvoch synov, alebo ten isty syn, akurat pred manzelstvom a po?
No ono vtipy o svokrach su zalozene na pravde. 88% vztahov nevesta-svokra nie su podla statistiky dobre. Pre nu to bude vzdy jej milacik a pre nevestu je zase svokra tazko citatelna, nepozna ju, jej reakcie niekedy aj zle interpretuje.
Z toho co pises, nevyzera, ze by uprednostnovala jedneho syna pred druhym, ale skor, ze ste si vy dve nesadli.
Tak si naformulovala svoju otazku, ze sa tazsie chape tvoja situacia. To v tvojej pritomnosti rozprava o tebe akoby si tam ani nebola? Ze s tebou nekomunikuje len so synom?
Ako môžeme vedieť z dvoch viet, či závidí? 😃
Možno si to len zle vysvetluješ.
@dskjhfdlkdjhl môže byť
Podla mna lipne na obidvoch. Ale toho zasaneho viac straca lebo ma pocit, ze mu ho ako partnerka "kradnes". Keby mal ten slobodny partnerku, mozno by jej robila to iste.
Ako.sorry, ale keď tu čítam ze nevesta.pomaly rozkazu je svokre kde môže, alebo nemôže kočíkovať...tak sa ani nečudujem ze niektoré sú také aké sú...A píšem NIEKTORÉ.
Alebo.aj ty si MRCHA nevesta? Tak nepaušalizuj.
Mozno ta len nemá rada, lezies jej na nervy. Treba sa stretávať čo najmenej a bude pokoj
Lebo tak ako môže byt jedna nevesta dobrá a druhá nie,môže byť jeden syn dobrý a druhý nie.
Ja napríklad nad svokrou negulam očami a ani ona nado mnou nie.Byvame spolu a vychádzame dobre.Zato občas musím predýchať vlastnú mamu a žitie s ňou by bolo peklo.
Nie každá svokra je ako z vtipu a nie každá nevesta je nevďačná ufrflana pipina.
Neviem co presne by ti zavidela 🙂 zrejme ste si nesadli a nie vsetky svokry nie su take, ja mam uzasnu svokru
Mozno preto, ze su tam vnucata, mozno preto, ze nie je spokojna s nevestou... Napis konkretne, ako lipne? Viac sa zaujima, viac si volaju, viac chce od neho pomoc alebo jej viac ponuka? Ak sa chce angazovat, tak mozno prave kvoli vnucatam. Ak nema dceru, tak je tazsie byt babkou, skoro vzdy je tam bariera, u nas v rodine je to tiez tak, ze matka matky ma blizsie k vnucatam ako matka octa deti.
ano,je to zavist,a z mojej skusenosti,si taketo typy zien myslia ze si im ukradla syna
Všetky tieto témy sú na jedno kopyto. Mrcha svokra a 100% dokonalá nevesta. Všetky chcú zmeniť svokru, ale mali by myslieť na to, že ak chcú niečo zmeniť, treba sa pozrieť aj na seba.
Žiarli ako malé dieťa a ešte aj prekrúca očami ako dieťa v puberte. Nie každý vekom dospeje. Už sa len poučiť a zobrať si príklad akou svokrou nechceš byť. Ju nezmeníš. Chýba jej láska. Pevné nervy želám.
Vieš,ono ani my,nevesty, nie sme ideálne😉
Netreba si všetko pripúšťať a vysvetľovať zle.