😉 ☹ ☹ ☹ ☹ Ahojte mamičky, nemamičky. Potrebujem sa vyrozprávať no nemám komu tak píšem sem. Som vydatá 10 rokov. Máme dve detičky 9 a 7. S manželom si už nerozumiem nie je to take aké to bolo na začiatku. Nadáva mi, je lenivý a nikam nechce chodiť aj mne zakazuje. Neznesie keď nám príde návšteva z gauča sa ani nepohne len leží a leží na v....ch stále. Keď ho niekam volám prejsť sa alebo tak úplne nezáujem. Ak mám pravdu povedať úplne sa mi zhnusil ☹ už k nemu nič necítim so, s ním len kvôli deťom. Ani po sexuálnej stránke nám to nikdy nefungovalo nikdy nevydržal len pár sekúnd ☹ zase som bola vinná len ja bo ho moc vzrušujem. Keď som mu povedala že odídem povedal že by som skončila ako špina že málo zarobím deti z toho neuživím a má aj pravdu pracujem za minimálnu mzdu 8 hodín denne ...Snažím sa náš vzťah dať do poriadku aj keď pár dní je ok potom zase začne byť nervózny. Je chorý bez televízora alebo počítača. Vykrikuje že som tučná no pritom ja sa necítim ja som so svojou váhou spokojná 170/65 kg nie je to moc ale kvôli hajzlovi var chudnúť nebudem ☹ nechcem byť vyžla správna baba má mať aj zadok pri tom on priberá ale to sa nič nerobí. Bola som aj som jeho prvá tak ako on môj. Prečo si chlapi nevážia to čo pre ne robíme. ☹ Je toho dosť. Ďakujem no potrebovala som sa vyrozprávať....
Bohužial on komunikovať nebude alebo sa len zasmeje 😕 😕 on je dokonalý to je jeho odpoveď, že lepšieho už nenájdem
mas doma typickeho manipulatora.... postav sa na vlastne nohy, alebo chod k rodicom, ak mozes... toto nie je dobry vzor ani pre tvoje deti...
Vaz si viacej samu seba ... lebo ked si nevazis seba sama, ani chlap si teba nema preco vazit... nenechaj sa stale od neho ponizovať...
Nemám kam ísť a na podnájom by som nemala ☹ hľadám nejakú prácu po mimo ale nič nemôžem nájsť ☹
@katastrofa24 Vždy sa dá niečo vymyslieť. Poznám jednu mamičku, čo to vyriešila tak, že sa nasťahovala k jednej dochodkyni, ktorá bola osamelá v dome a pomáhala jej so záhradou a s domácimi prácami, platila jej ozaj minimum za bývanie. Alebo nájsť nejakú kamošku a spolu si prenajať byt, vzájomne si postrážiť deti, atd.
No bych ho bila...................... Ja by som ho aj udrela.
,, Ale behom vstávaj z toho gauča, lebo lopatu na Tebe dolámem. ,,
Nevar mu, neper mu, ignoruj ho, ani sa s ním nebav. Proste nech je pre Teba taký vzduch ako Ty pre neho. Sex? To nech si vyhodí z hlavy, však si tučná. Nech sa pozrie do zrkadla. Každý deň by som mu to dala vyžrať tak ako on Tebe. Neboj sa ho. Čo môžeš stratiť? Keď pekné slovo neplatí, tak choď do neho tak ako on do Teba.
Och krv vo mne vzkypela.
@katastrofa24 mala by si odist od neho, chces cele roky do konca zivota tak zit? Radsej ako spina v chudobe ako takto. K tej minimalke si prirataj nejake alimenty na deti, vsetko sa da. Moja mama ma vychovavala sama, lebo otec bol tyran. Odisla od neho ked som mala tri roky. Mas super postavu, nie si tucna, asi by si ho tak nevzrusovala.... Tvoj muz je v nejakej hlbokej depresii. Nepremarni zivot s idiotom. 🙂
@katastrofa24 Po 10. rokoch ho už ťažko zmeníš. Začni tým, že zmeníš seba. Nemáš sebavedomie a nechávaš zo seba robiť handru. Ak aj nemáš možnosť momentálne odísť, máš možnosť zmeniť seba s svoj prístup k nemu. NIkde nie je napísané, že ho musíš obsluhovať a prosíkať aby ste niekam išli. V normálnom vzťahu sú si partneri oporou. Za všetko, čo ti vytýka, je vinný on, nie ty! On si len svoju nespokojnosť vylieva na sebe. Tvoja vina je len v tom, že mu to veríš. Zameraj sa na seba a deti. Mne keď som mala problémy zo sebavedomím pomohlo čítať príbehy žien, ktoré nakoniec dokázali nájsť v sebe silu a zmeniť svoj život. Aj tu na koníku je veľa žien ktoré sa dokázali takéhoto exota úspešne zbaviť a teraz majú milujúceho a chápajúceho partnera. CHce to len spraviť prvý krok a neobzerať sa späť. Prospeje to tebe aj deťom a po pár rokoch si povieš, že to bolo to najlepšie rozhodnutie v tvojom živote. Uvidíš, možno sa ti časom naskytne lepšia práca, možnosť lepšieho bývania a podobne. A keď tak, dáš si určiť výživné na seba aj deti a hneď sklapne. A vieš o tom, že si o to môžeš požiadať už teraz? Asi by ho to dosť prekvapilo.....
Inak mám susedu, 25 rokov žije s podobným exotom. On okrem toho pije, podvádza ju a ju má ako upratovačku a lacnú pracovnú silu. O psychyckom a myslím, že aj fyzickom násilí asi ani nemusím písať....Teraz už jej aj zakazuje pracovať, musí robiť doma vo vinárstve. Deti majú veľké, kopec ľudí je je ochotných pomôcť, ale ona sa bojí. AK by chcela, zajtra má nachystané papiere na výživné a rozvod, má ísť kam bývať, všetci ľudia, ktorým pomohla by ju prišli presťahovať (trvalo by to asi 10 minút, toľkým nejako pomohla). Nechce. Je z nej psychická troska, má kopec zdravotných problémov a vyzerá o 10 rokov staršia. Keď sa na ňu pozriem, poviem si, že aj keby som mala ísť do azylového domu a čistiť záchody, našla by som cestu, ako z toho von. Lebo to nie je život a časom to býva ešte horšie.
Je na tebe ako sa rozhodneš, ale neopláca sa čakať na zázraky. Cesta je vždy, len treba hľadať, skúšať. VIem o čom hovorím, sama som si niečím takým prešla. DRžím palce 😉
Chlapi si to ale vazia, spravaju sa slusne a ked aj nie rovno milo tak minimalne neutralne. Chlap si vazi rodinu a aj zenu s ktorou ju zalozil lebo zlyhanie rodiny je aj jeho zyihanim. Ty vedla seba chlapa nemas. Mas vedla seba idiota, ktory si svoju neschopnost? frustraciu? vybija na tebe. Nemas vela moznosti. Ak si s tym neporadis sama riesenim je manzelska poradna, ale to musia chciet obaja. Ak nechce potom je naozaj asi na case zvazit ine kroky....... ja by som si zacala robit program sama s detmi.. on by sa mozno po case zbadal ze fungujete aj bez neho a zmenil svoje priority. Lebo je lahke nevazit si to v com mas istotu ze o to neprides
natalym áno dakedy mám chuť mu streliť nech sa spamätá ale vie sa poriadne zahnať. Variť mu nevarím, len deťom ani mu moc neperiem nieje čo a sex? Ten mu odopieram nemám vôbec chuť... Ale vieš svokra mu povie že kámošky jej povedali upozorňujem 60 ročné že vyzerá ako model ale pri tom nie je až taký pekný ako si myslí tak si moc namýšľa.
limetka69 rozmýšľam vypadnúť a nech si žije ako chce dúfam,že sa mi to podarí no povedal že na deti mi platiť nebude a ani mi ich nedá ☹
Babenky ďakujem veľmi mi pomohli vaše názory a budem sa riadiť hlasom srdca nech si uvedomí o čo prišiel ešte raz ďakujem..
@katastrofa24 Tak jej povedz - svokre, nech dáku kamošku mu dovedie domov, možno si ju bude viac považovať ako Teba. 😀
Aký požičaj taký vráť. Začni rozmýšľať na osamostatnení sa. Ja keď som začala detailne rozmýšľať ako sa zariadiť, tak to zrazu nebolo až také ťažké.
A že si nechá deti? No čím sa Ti má vyhrážať? Do tváre by som sa mu zasmiala.........
natalym nikdy ma neudrel ale keď sa naserie verím že by ma udrel
@katastrofa24 Tak to každý, asi......
No čo s takým ležiakom, len leží na telku čumí, tiež by ma asi porazilo. Inak môj muž bol tiež taký, lenže ja som pochopila, že on skrátka nevie čo má teda iné robiť. Treba mu dávať malé úlohy.
A aký bol na začiatku? Keď ste sa zoznámili?
@katastrofa24 o detoch a vyzivnom nerozhoduje on ale sud 🙂 a deti su vzdy pridelene matke...to musi byt nejaky extreme, aby ho dostal muz ... takze v tomto smere sa bat nemusis... ak zaraba slusne, budes prekvapena ake vyzivne mozes ziskat... hoci aj na seba 🙂
ostatne ti uz napisali baby vyssie... drzim palce, nech najdes cestu k stastiu!
@katastrofa24 deti ti nevezme, to sa neboj. Nevedel by sa o ne postarať. Nevie sa postarať o seba, myslíž že by zvládol dve deti? To má len plnú hubu rečí, aby ťa vystrašil a donútil poslúchať. Daj si zveriť deti do svojej starostlivosti a zároveň si požiadaj o výživné na deti aj seba. Čo najskôr, možno aj preventívne, aby svokra a jej kamarátky nemali blbé nápady. Na úrade práce a soc. vecí ti poradia, prípadne hľadaj informácie na internete. Môžete žiť v jednom byte formálne ako maželia, ale budete každí samostatní. Mamina kamarátka takto žije v dome z bývalým. Chcel ju naplašiť, tak si dal striedavú starostlivosť. Ona sa stým nehrala, súhlasila. Teraz sa týždeň stará ona, chystá desiatu, učí sa z deťmi, varí im a druhý týždeň sa stará muž. Ona ani prstom doma nepohne. Fešákovi sklapol hrebienok 😀 takto si to nepredstavoval.....
"no povedal že na deti mi platiť nebude a ani mi ich nedá"
Takéto drísty mu prosím nezob z ruky. Na to sú zákony a súdy aby sa určilo čo ako bude. A nie jedno hovädo čo nevie gule z gauča odlepiť.
urcite ti ich nevezme, hore hlavu a drzim palce aby si to zvladla
Ale inak neviem ci ja som taka svina, ale ja by som mu tiez zacala vypravat o nevstavajucich vtakoch, impotentoch a tak. A tiez si lepsiu nenajde. Hlavne nie od telky Vsak nech hnije. A ked by ta nahodou udrel (najlepsie mat svedka) mas sud vyhrany a aj deti. Inak platit nechce. Na to s zakony a exekutor. Prazde vyhrazky z prazdenej hlavy. Vschop sa zena. Zivot mas pred sebou. Nie chlapy nie su vsetci taky! Ale sme zeny a budeme aj bez nich. Aj ten moj vie, ze akonahle rozhodnem, ze by mi bolo lepsie bez neho ako s nim tak balim macky uz aj dieta a idem. Peniaze nie su vsetko. Najdes slobodaren, alebo skus aj organizacie pre tyrane zeny. Sice Ta nebije, ale je to manipulator. Urcite by ti na zaciatku pomohli. A zase si zena. Neboj my sa zazracne dokazeme postarat o seba aj deti aj bez prostriedkov.
@katastrofa24 nestrácaj čas a sily prehováraním lenivca, aby s tebou niekam išiel. Ja by som bola rada, že nejde, rob si program s deťmi. Keď ti povie, že ti vezme deti, tak sa rozosmej na celé kolo a povedz mu - fajn, môžeš sa o ne celý mesiac starať, ja ti pošlem 50 eur výživné, lebo viac mi z môjho platu aj tak neodklepnú, ty môžeš variť, prať, učiť sa s nimi a ja ich cez víkend zoberiem na výlet. Som zvedavá, koľko ti to vydrží. Daj mu najavo, že sa ho nebojíš a že z jeho rečí máš kabaret. Neboj sa, že by si to finančne nezvládla, môžeš sa presťahovať bližšie za lepšie platenou prácou, skutočne nemusíš v blízkosti BA robiť ta minimálnu mzdu, neverím, že by si si nenašla brigádu, keď len roznášanie letákov. Jeho nezmeníš, zmeň sa ty. Ukáž mu, že to zvládneš. Najprv si hľadaj lepšie platenú prácu, prestaň sa o neho úplne zaujímať, nech si lehní na gauči, tebe nemá čo zakazovať niekam ísť, nie si jeho majetkom. Už keď si nájdeš novú prácu, prípadne ešte brigádu k tomu, začnú sa jeho primitívne predstavy rúcať. Držím ti palce.
@katastrofa24 píšeš, že si s ním kvôli deťom, dúfam, že myslíš len finančnú stránku, lebo dávať takéhoto otca deťom za príklad....takže žiadne výhovorky, že kvôli deťom, momentálne si s ním preto, lebo nie si schopná uživiť seba aj deti. Zapracuj na tom, to je teraz najdôležitejšie.
Mužov najviac štve, keď zistia že ich žena nepotrebuje. Tak ho naštvi.
neviem preco si vsetci chlapi myslia ako skvelo budu zvladat vychovu deti 🙂 aki su len naivni 🙂
@moonshine1 oni si to možno ani nemyslia, len to používajú na zastrašenie ženy, aby náhodou neodišla
Babenky dakujem ja mu ukazem viem byt aj tvrda a potom nech lutuje,ked uz bude neskoro 🙂 a o vsetko pride o rodinu
natalym Aky bol ako med 3 roky za mnou chodil ja som ho moc nechcela bo dost popijal no potom prestal, tak ako sik som sa zalubila bol mily, pozorny a tak no po svadbe sa zmenil. Zlenivel
@katastrofa24 ale zlenivieť si mu dovolila ty, nehnevaj sa na mňa. Máte dve malé deti, to je stále čo robiť, ty chodíš do práce, mala si ho zapriahať od začiatku.
@katastrofa24 zlaticko najviac na svete ti palce drzim... Vsetko poriadne racionalne premysli a sups do toho pamataj, ze mas len hednu sancu, ak sa k nemu potom vratis tvoje odchody stratia vyznam...
@katastrofa24 možno ťa nahnevám....no myslím, že ste obaja rovnaký - píšeš, že ti nadáva a ty ho nazývaš v príspevku s prepáčením "hajzlom" a že keď sa "naserie", tak ti strelí - takže tvoj slovník tiež nie je vyberaný....píšeš, že svokra tvrdí, že je fešák, no ty sama o sebe píšeš, že si úplne super so 65 kg (inak ja mám o 3 cm menej a o 18 kg menej tiež)....muža urážať, čo sa týka sexu je tiež cesta do pekla - na všetkom sa dá zapracovať...a potom chlap, keď je žena k nemu milšia dokáže urobiť veľa...rada by som poznala názor z druhej strany...lebo uvariť, oprať je pre vzťah veľmi málo a naučiť chlapa pomáhať je tiež trochu o šikovnosti ženy
@katastrofa24 ajoj... Chcem len povzbudit... Poradit z vlastnej skusenosti moc neviem... Ale aj moj jectaky domased... Skys ho nejak nakopnut... V posteli mu skus povedat, co presne chces... A musite KOMUNIKOVAT