Musim sem napisat svoj prispevok, s manzelom sme svoji tri roky a mame trojrocnu dcerku, od narodenia dcery nam to moc neklapalo, manzel je lakomy a jeho peniaze su len a moje su nase, ledva som si vydobila, aby mi posielal na ucet 173 eur a to som mala na vsetko, vsetky ucty, strava, oblecenie...., ale uz 8 mesiacov mi posielal len 73 eur akoze polovica najmu, ale samozrejme najom je vyssi. O dceru sa moc cele tri roky nezaujimal, nepracuje, jedine on to nazyva pracou, fak nacierno stavia domy, obcas aj zo ziskom, ale teraz rok a pol sedel doma a nic nerobil. Uz ma to nebavilo takto dalej, ja som si na materskej privyrabala a vsetko platila, tak som ho vyhodila z bytu, vymenila zamky, byt je moj, neprispel na neho, zrazu chce dieta a vobec nema zaujem o tachranu rodiny, ja toto nechapem????
@laurinka24 ak nepijes, nefetujes a neholdujes alkoholu tak chciet mooooze chalan 😀
Ja dufam, ze to tak bude, strasne sa bojim, ze pridem o dcerku, som strasne zufala, podala som ziadost o upravu styku otca s dcerou vyhradne za mojej protomnosti, ale viem, ze aj on dal nieco na sud, po mne, ale neviem co
Nerozumiem jednej veci sedemrocny vztah a rodinu hodi bez mihnutia oka za hlavu??
@laurinka24 prečo sú muži takí bezohladní? Pretože ich niektoré ženy zhýčkajú tak, ako si si ho zhýčkala ty. Nehnevaj sa, že to tu píšem, ale reagujem na to, čo si včera písala v inej téme. Prečo si dopustila, by jeho peniaze boli jeho a tvoje vaše? Prečo si ho nechala sa na tebe priživovať? Prečo si mu nestrčila dieťa do rúk a ty nešla nakupovať? Je otec, nie? O záchranu rodiny záujem nemá, lebo podľa mňa on nikdy o nejakú rodinu záujem nemal, len mu vyhovovalo to, čo si pre neho robila. Keď si mu to vzala, je naštvaný, tak sa ti chce cez malú pomstiť, to je všetko, záujem o ňu určite náhly nemá. Rok a po sedel doma a ty si ho vyšmarila až teraz? Tak máš asi anjelské krídla. Nevŕtaj sa v minulosti, kašli na to, čo bolo, pouč sa z toho do budúcnosti, urob to, čo sme ti včera radili. O malú záujem mať môže, ty máš byt, prácu, on nemá nič, k malej nemá žiadny vzťah, trvala by som na stretávaní jedine v tvojej prítomnosti. Nedávaj mu v žiadnom prípade najavo, že sa bojíš, že mu ju budeš musieť dávať, mal by proti tebe zbraň, ak sa dá, tak s ním komunikuj čo najmenej. Sorry, sedemročný vzťah to možno bol, ale rodina určite nie, iba na papieri, rodina funguje ináč, tam sa nepriživuje jeden na ostatných, tam sa rodič zaujíma o dieťa a snaží sa rodinu zabezpečiť,ty si sa možno na rodinu hrala, on využíval tvoju veľkorysosť.
Juuj, poznam, zial velmi dobre. Aj ja som bola blba, velkorysa. Neboj, on si veeelmi dobre uvedomuje, ze dieta je zodpovednost. Kam by ju zobral? Za co zabezpecil, kupil jedlo hracky, opatroval, pral, zehlil, krmil, hral sa..
Len POKOJ, vzdy narataj do aspon 3, kym odpovies, nenechaj sa vyprovokovat. Drzim palce a hlavne nezachranuj to, co nejde zachranit (najma lebo to asi vobec nikdy neexistovalo).
Manžel by chcel dcéru? A čo by s ňou robil.... Nech sa nedá vysmiať. Asi len nato, aby mal nejaký príjem pre seba - musela by si posielať alimenty na dieťa. Asi sa aj bojí ako to vezmú na súde že nikde nerobí a ty aj dieťa aj materská aj práca. On mal dovolenku.... 😀
@laurinka24 povedz mu, že s ním budeš komunikovať len cez právnika. Aj to dodrž.
On ju nechce, on len robí zlo.
@laurinka24 nemáš sa čoho báť,presne ako ti už vyššie písali,pokiaľ nepiješ,nefetuješ..,tak on dieťa neuvidí...ozaj sa neboj
@timea7 dakujem, mas uplnu pravdu vo vsetkom, chcela som rodinu za kazdu cenu, ale nikdy sme nou v skutocnosti neboli, bola som sprosta, naivna, ale uz sa nedam, nekomunikujem s nim, som uz tvrda a pisem mu stale dokola, ked chce malu, tak len za mojej pritomnosti a to on nechce, ale inak mu ju nedam za ziadnu cenu, skoncila som s nim, nech si byva u mamicky a ta ho teraz zivi a navyse podal nieco na sud aj on, ale neviem presne co, trpke poucenie do zivota
@laurinka24 prečo sú chlapi bezohľadní? Len preto, že veľkorysé a láskou zaslepené ženy si bezohľadných trpákov k sebe pripustia... Aspoň máš do budúcna poučenie, že chlapa do manželstva a pre spoločný život si treba vyberať starostlivo a aj s rozumom, hormóny treba nechať na chvíľu doma...
@laurinka24 čo bolo, už nevrátiš späť, pozeraj dopredu, nekomunikuj s ním! Čokoľvek môže použiť proti tebe. Zrejme si podal návrh na styk s dcérou, raz je otec....Podala si si o zverenie dieťaťa do tvojej starostlivosti? Neviem, koľko má maličká, ale o tom, aby sa s ňou mohol stretávať v tvojej prítomnosti rozhoduje tiež súd. Drž sa.
@uhlikova09 nemáš celkom pravdu, že by dieťa neuvidel, je otec.
@timea7 nedostane do starostlivosti som chcela napísať,nechytaj ma za slovíčka. 😀
@uhlikova09 ja ťa nechytám za slovíčka, mala si napísať to, čo si myslela, potom by to bolo OK, takto je to zavádzajúce, tak som to opravila.
@timea7 hlboko a úctivo sa ospravedlňujem
Takze ja musim byt spokojna ked peniaze mojho chlapa su moje peniaze a mozem si s nimi hospodarit ako chcem? :D
@uhlikova09 nemusíš tu šaškovať, ja som len nechcela, aby tvoja informácia bola zavádzajúca, čítajú to aj iné ženy.
@timea7 bože aká si vtipná,človek sa ospravedlní a ešte aj šaškuje,no to sme dopadli...
@uhlikova09 no comment k tvojmu spôsobu vyjadrovania....
@timea7
@uhlikova09 baby, nechajte tak. je krásny deň 🙂
@timea7 ty sa bavíš so mnou ako keby som mala 15 rokov,žiadna úcta k tehotnej žene,len hubuješ...som sa opravila a vždy dačo..chudák tvoj manžel ak si vydatá
@uhlikova09 a čo tak úcta k staršej žene????, ktorou @timea7 od teba určite je (keď sledujem jej príspevky v iných diskusiách)
@uhlikova09 prosím ťa, už to nerieš, tie tvoje reakcie sú fakt divné ☹
@rakywanda máš pocit,že ja som začala rýpať?
@uhlikova09 opravila ťa, ale fakt nemám pocit, že by nejako rýpala, skôr ma zarazila tvoja veta: žiadna úcta k tehotnej žene...to som nejako nepochopila, že aký to má s tým súvis
no...chciet moze 😀 a ak to pojde na sud, neboj sa, ved ziadny sudca nie je hlupak.... nemas sa coho bat...