Žijem s manželom u svokrovcov. Veľmi sa hádame. Hlavný problém je jeho sestra. Môj manžel za ňou so všetkým chodí. Pohádame sa kvôli nej a on sa ide s ňou radiť a ohovárajú ma. Našla som dokonca aj rozhovory, ktoré si spoločne písali o mne. Škaredo tam môj manžel na mňa rozprával a čo je horšie jeho sestra ho nabádala k iným veciam a on s ňou súhlasil. Vie dobre, čo všetko mi jeho sestra porobila. Mňa vyháňa z nášho bývania a za sestrou stále chodí po rady. Namá ma za nič. Je mi to veľmi ľúto, čo mám robiť?...on je schopný sa so mnou rozviesť kvôli svojej sestre:( a to bolí najviac. Ak mu poviem, čo mi urobila, lebo ma to trápi, tak ja ostanem tá najhoršia. Čo mám robiť?
Môj názor je taký, že by ste ste si mali spolu sadnúť a porozprávať sa. Najlepšie by bolo ak by ste mali možnosť sa osamostatniť, pretože žiť s niekým ďalším pod jednou strechou (či už ide o rodičov, svokrovcov, súrodencov) nikdy dobrotu nerobilo, napriek tomu, že vzťahy môžu byť dobré. Manželovi by si mala vysvetliť, že Ti prekáža, keď s každou Vašou hádkou chodí za svojou sestrou a rozoberajú všetko spolu. Je síce fajn, keď si ako súrodenci rozumejú, ale oženil sa s Tebou a problémy by ste mali prioritne riešiť Vy dvaja a SPOLU.
Možno to chce iba rozhovor, no to musíte chcieť obaja a možno sa porozprávať aj s jeho sestrou. Ale, ako som písala vyššie, ak máte možnosť odísť, tak sa osamostatnite, budete mať svoj DOMOV (aj keď prenajatý), z ktorého Ťa nikto vyhadzovať nebude a možno sa tak napravia aj vzťahy s manželom.
Mne sa už ani nechce odpovedať na takéto otázky. Prečítaj si sama po sebe, čo si napísala a určite prídeš na odpoveď. Myslíš si, že si ťa tvoj muž váži???
Citujem: "Našla som dokonca aj rozhovory, ktoré si spoločne písali o mne. Škaredo tam môj manžel na mňa rozprával a čo je horšie jeho sestra ho nabádala k iným veciam a on s ňou súhlasil. "
Myslim, ze ty uz si muza davno stratila.......rozvod je uz iba technicka vec.
Moj muz ma 4 sestry ale ani v najburlivejsej hadke aku sme kedy pocas naseho zivota mali, sa nesiel zalovat sestram. Ja mam tiez sestru a tiez jej nevesam na krk nase hadky, alebo velmi detailne problemy..........
1. dufam, ze nemate deti- ak nie, este sa da vycuvat
2. opytaj sa ho, ci si nahodou nechce zobrat za zenu sestru
3. povedz mu, ze vies o ich rozhovore. Vysvetli mu, co sa deje, co sa ti nepaci a nacas sa zdekuj....uvidis, ci za tebou pride
Ja som bola vzdy za to, ze rodina ma drzat pokope....surodenci sa maju mat radi, ale takyto vztah brata a sestry je chory.
😕 nechapacka 😕
si plnoleta ? predpokladam, ze ano, nechapem, kde mas sudnost, ze nevidis, ako sa k tebe sprava, podla nicku predpokladam, ze mas podobny vek ako ja... tak sa podla neho aj chovaj prosim ta a neponizuj sa poklonkovanim a zbytocnym umelym udrziavanim " vztahu" ktory uz podla dvoch viet, ktore si napisala, vidim ako .. ak sa mam vyjadrit ako pubertak tak to vidim ako poriadnu haluz....
prazdniny??? 😀 😝
to mi smrdí incestom.. 😒
hm... u vas je problem vas vztah a nie jeho sestra... ved on si ta podla toho co pises absolutne nevazi, skaredo sa o tebe vyjadruje, vyhana ta z ich nie Vasho byvania ( byvas u jej rodicov nie u svojich )... nechapem absolutne preco chces riesit jeho sestru , ries seba a svojho muza...