Pozorujem, že takmer každá mamina (česť výnimkám) túži skôr po dievčatku, ako po chlapcovi aj keď to možno nechce priznať. Dokonca zažíva sklamanie, keď sa dozvie, že čaká chlapca. No nakoniec v tom chlapcovi nájde svoje zaľúbenie🙂 To je jasné, veď dieťa je ten najväčší dar. ❤️
Len sa tak zamýšľam, prečo je tomu tak...Je to preto, že sme ženy a dievčatá sú nám tak trochu bližšie alebo nás lákajú všetky tie dievčenské veci, ktoré sú tak rozkošné a všetko okolo toho ako česanie vláskov, atď. Aj keď sú to len povrchné veci.. To len taká malá úvaha 😌
Ja svojho synceka zboznujem a paci sa mi vztah mama a syn, predsalen maminkinych synacikov je az az 🙈🤣 Ale aj ked je chlapec rada mu vyberam oblecenie, cesem vlasky a tesim sa ked sa hrame s kuchynkou ovocim, samozrejme vsetko s mierou viem ze je chlapcek. Ale niekedy proste tym autickam, bagrom, raketam a dinosaurom neviem prist na chut tak sa hra sam alebo s tatom 🙈😆
Tak ja som asi výnimka, lebo som vždy túžila po synovi a vďaka Bohu ho aj mám. Ak by som mala mať druhé dieťa, zase by som chcela chlapca. Až tretie možno dievča.
asi rovnako ako takmer kazdy muz chce syna 🙂 ja som sa nad tym teraz zamyslala, je to aktualna tema u nas a asi mas pravdu, asi je to kusok tym, ze mam pocit, ze s tym dievcatkom to bude kusok jednoduchsie, ze budem kusocek viac vediet "co s tym" 😅 co ja uz viem o pipikoch? ale teda kedze u nas plati co uz my vieme o detoch skutocne by sme len boli radi nech to v zdravi dobojujme a pride k nam vytuzene dietatko 😃
Ja som asi tiež teda výnimka bo ja som neskutočne túžila po chlapčekovi. Učila by som ho box, pozerali by sme spolu superhrdinov, športovali, hrali sa s autami... Aj čo máme z okolia že majú chlapčekov tak som si s nimi neskutočne vždy sadla a bavilo ma s nimi sa strieľať a podobne 😄 ale som neskutočne vďačná za svoje dve princezné a milujem ich nadovšetko aj keď kúskom srdiečka stále aj po chlapčekovi túžim ☺️. Možno partnera ukecám na ešte jeden pokus 😅 a aj reči typu ''chlap chce syna" u nás moc neplatia keďže partner chcel pre zmenu od začiatku dievčatká a aj sa mu splnilo. chová sa k nim a rozmaznáva ich ako princezné 🥰
Kazda nie..ja velmi tuzim pp synovi a dufam, ze raz budem mat to stastie.
možno som divná ale kým sme vedeli pohlavie (bol vždy otočený) tak som dúfala že je to chlapec, nechcela som dievča. 🙊
Ja som asi vynimka, neviem, ako si na to prisla
Ja som tiež túžila vždy po chlapcovi ale keď som otehotnela tak zrazu som chcela dievčatko. Nakoniec bol chlapec a pri druhom som chcela chlapca mi to prišlo také praktické oblečenie budú mať po sebe atď. No a bol to chlapec. A každý že ešte dievčatko nie aj keby som vedela že tretie bude dievča tak už stačilo 🙂 Možno raz bude vnučka 🤔
aj ja som vynimka, chcela som chlapcov a mam dvoch 😀
Ja som túto túžbu nemala nikdy. Ani po jednom pohlaví.
@diusqa761 tak držím palce, aby jedného pekného dňa do rodinky pribudol aj malý princ☺️u nás v okolí muži tiež túžia skôr po dcére, no kedysi tomu tak nebolo.
@petamich to je veľmi pekne napísané 😅🙂
@choco6 😅u mňa tak isto, tiež tým autám akosi neviem prísť na chuť 😅 no napriek tomu syna milujem nadovšetko💙
Ja som vždy chcela chlapca a mám ho❤️
@cookie29 napríklad v mojom okolí nie🤔tiež som si vždy myslela že chlap túži po synovi..doba sa mení, ale samozrejme sa to nedá takto skatulkovat, vždy sa nájde nejaký túžiaci po dcére, iný zasa po synovi
@bona69 🍀
Ja veľmi túžim po chlapčekovi ale žiaľ nedarí sa nám otehotniet tak už mi je pohlavie jedno len nech sa nám podarí dieťatko a je jedno ci to bude chlapček alebo dievčatko len aby to dobre dopadlo a bolo zdravé 😊🙏
u mna to bolo opacne 😁
Ja som práveže túžila po chlapcovi ....aká pre to že vždy som mala lepší vzťah s chlapcami...aj súrodenci čo majú deti lepšie si doteraz rozumiem.a chlapcami 😂mám syna milujem ho ...teraz čakám dcéru a s.v rozpakoch 🙈
Ja som tiez tuzila po dcerke, ked som cakala 3 syna v poradi ale sa mi to splnilo az 8 rokov po 3 synovi a ze by bola ako dievca je to chlapcensky t,yp a tatinkov milacik ma ho radsej ako mna proste je to jeho laska viacej ide k nemu synovia neboli taki ku mne ale ja si myslim, ze je to uplne jedno zakladjenech su deti zdrave a spokojne mam3 synov 27,23,20 adcerky 12,8
@jaja8_9 zo srdca vám prajem vytúžené zdravé dieťatko 🙏💙
No,keď som čakala prvé..veľmi som túžila po synovi a narodila sa mi dcéra (až do pôrodu sa neukázalo čo to bude takže bolo prekvapenie) a nenormálne mega som sa do nej zamilovala je vo všetkom múdra sikovna proste úžasná,keď dom čakala druhé veľmi som si priala,aby to bolo opäť dievča..a narodil sa chlapec,ale čuduj sa svete už má takmer 7mesiacov a tiež je úplne úžasny šikovný s nevymenila by som ich ani za svet:-3
@lellla tiež mám syna aj dcéru🙂 podľa mňa je to takto super🙏🙂dievčatko oceníte, uvidíte 🙂
@deginko to vám verím 🙂 tiež mám aj chlapca aj dievčatko a obidve svoje deti milujem rovnako, najviac ako sa len dá 🙂 no je prirodzené, že žena má nejakú túžbu, že jej je nejaké pohlavie trochu bližšie
Ja som vzdy chcela mat prveho chlapca, aby bol veľký bracho svojej mladsej sestricke 🙂 vsetko sa mi splnilo 🙂 inak po nejakych tych rokoch s chlapcom som si fakt nevedela predstavit mat dievcatko, a je to uplne ine veru, nielen vztah mama a dcera ale hlavne otec a dcera, mojho chlapa este nikdy tak nikto neobmäkčil ako nasa dcéra. Syn je malo komunikativny s otcom, je v puberte ,vsetko riesi so mnou, ale vztah maju dobry, maju spolocne chlapske konicky. S dcerkou sa zase da robit cokolvek, je velmi prisposobiva a spolocenska, opak syna 🙂
Ja som tiež vždy veľmi túžila mať chlapčeka, a aj ho mám, a aj druhé, ak by bolo chlapčiatko, tak budem veľmi šťastná
Normalne zrkadlenie, chces sa vidiet v svojej dcere. To iste muz v synovi. Aj vacsina babik su dievcata, takze to tak mozno s mnohymi prirodzene plynie.
No neviem ci je to nejake pravidlo.. vzdy som chcela chalana a cestu domov som prerevala, ked mi lekar na sone povedal, ze to veru na chalana nevyzera :D (ale ono fakt je, ze od zaciatku mi moj lekar tvrdil, ze to bude chalan na 90%, neviem preco.. cize ja som tak spokojne bola nastavena na chalana, niezeby som bola na hlavu a len tak rumadzgala:D). A inak nie je na babe ziadna vyhra pre mamu :D dcera za par rokov bude inklinvoat k otcovi, u nas to uz tak je a ten je z nej tak namakko, ze jej vsetko prejde..
Aj ja som asi vynimka😊 vzdy som bola nastavena na chlapca aj ho mam, a dalsie by som tiez radsej chlapca. Neviem no ja co sledujem, tak dnesne dievcata v starsom veku vobec niesu dievcenske...bala by som sa, ze nebude chciet nosit sukne, celenky a tieto veci, na ktore sa mamicky najviac tesia😂 mame aj dievca(priatelova) a teda ani ucesat ani pekne obliect, nic🤷♀️ Jasne, ze je to aj povahe. Dnesne baby v puberte chodia v XXL mikinach, naj ciernych🙄 ale k teme...odvzdy viac inklinujem k chlapcom
no a keby si urobil(a) prieskum, tak zistis, ze takmer kazdy muz tuzi po synovi ...