Prečo si ma partner zablokoval na FB a whatsappe?

15. dec 2019

Zeny stretli ste sa niektora s tym,ze partner vas ma zablokovanu na fb aj na whatsapp a komunikujete len. Cez sms? S inymi ludmi si pise aj tadial a mna ma vsade bloknutu

suzitok
15. dec 2019

Zrejme nieco skryva...asi tam ma niečo/niekoho, co nemozes vidieť

benit
15. dec 2019

Poznam taky par.

katren
15. dec 2019

Porozpravaj sa s nim...my si navzajom hesla vieme, nemam pred mm co skryvat....

autor
15. dec 2019

@benit a preco to tak maju??? Napr ja si na soc sietach blokujem iba ludi,s ktorymi nechcem nic mat alebo ma obtazuju a nenapadlo by ma blokovat najblizsieho cloveka

autor
15. dec 2019

@suzitok tak si moze priatelov aj skryt,ale nie on ma normalne blokol a na whatsaap tam ved nie je co videt

ivca88
15. dec 2019

No a on ti čo na to povedal ?🤔
Či my máme hádať? 😄

Ale môj názor je, že keď si ťa blokuje na sociálnych sieťach, tak ty by si si ho mala čím skôr zablokovat medzi nohami.

suzitok
15. dec 2019

Mozno tam ma neziaduce komentare, ktore mu niekto píše

autor
15. dec 2019

@suzitok asi aj to ma napadlo

autor
15. dec 2019

@ivca88 on sa k tomu nechce vyjadrit

retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kittykat22
15. dec 2019

a co je to partner? To spolu zijete? spite? ste manzelia? mate rodinu?

benit
15. dec 2019

Ja netusim. Chlap blokol zenu a hotovo. Asi ma co skryvat. My nemame fb a nemame problem. Mne tieto "problemy" blokol, neblokol, dal lajk, nedal lajk pripadaju velmi detinske.

ivca88
15. dec 2019

Ste spolu krátko ?
Koľko má rokov ?

0kristina0
15. dec 2019

Nechce sa k tomu vyjadrovat? Tak tam su dvere. To co je za komunikacia, ked budete riesit vaznejsie veci tak sa tiez nebude chciet vyjadrit. Skryva nieco, u mna by skoncil.

autor
15. dec 2019

@ivca88 asi pol roka,ma 33 rokov a zacalo to tak,ze raz sme sa pohadali a blokol ma a uz to nechal tak odtedy

ivca88
15. dec 2019

Fiha.
A ja ze mate 17- nast.
Tak to je dobra hanba v tomto veku.
Veľa šťastia kocka 🤷

jankapepe
15. dec 2019

Pol roka spolu ....od hádky si zablokovaná = on sa už s tebou rozišiel len ty i tom nevieš.......nechceš vedieť?

simca06022011
15. dec 2019

Ale veď to je len taká známosť... Pol roka.. tak ho zablokuj aj ty. V priateľoch ťa nemá? Ja tiež nekomunikujem s mojich cez FB Ani Viber... WhatsApp používame. U vás je problém s tým že to neviete odkomunikovať.

alzbetkacicka
15. dec 2019

To je strašné keď sa Vám k tomu nechce ani vyjadriť,musite na neho zatlačiť a keď už nič nepomôže tak si popísať s vašimi spoločnými priateľmi čo si o tom myslia a vyspovedať ich ci nieco nevedia a spomínať to keď niekde spolu budete a strapňovať ho trošku pred ostatnýmj a podobne,určite to normálne nieje niečo tají

sasa1310
15. dec 2019

ideálny partner do budúcna

janickacrazy
15. dec 2019

akože super partner ozaj, po pol roku sa nemáte čo hádať, máte byť maximálne zaľúbení a nie že si ťa blokne na FB, je to od veci, ešte ozaj keby mal tak 17-18 nepoviem, že ok mladosť pochabosť, ale 33ročný? mama mia, dúfam, že býva u mamičky, nervy moje

marseillefan
15. dec 2019

Ak si nedokážeš s partnerom vykomunikovať, prečo ťa má zablokovanú na FB a whatsuppe, tak už to samotné hovorí a tom, aký "hlboký" máte vzťah. Stojí za zamyslenie, či to má vôbec zmysel...

evkakozickova
15. dec 2019

Mi máme tiež navzajom výmene hesla nemáme čo skrývať...ja by som sa ho nato rovno opýtala

autor
15. dec 2019

@jankapepe pisala som,ze sa stretavame aj komunikujeme

modrykoniicek
15. dec 2019

Vzťah? Skôr šup sem šup tam a čavelo.
Nebuď naivná.

autor
15. dec 2019

@janickacrazy ano byva

modrykoniicek
15. dec 2019

@janickacrazy Mne toto bývalí nerobil ani v 19 po 3 ročnom vzťahu 😂.
Veď toto je choré.

tykat
15. dec 2019

Tak ty si ho zablokuj na mobile, na just. 😎 A uvidis ako vyrieši komunikáciu s tebou 😅

nika226
15. dec 2019

Nechce aby si niečo vedela a je neuprimny

tinatitti
15. dec 2019

Ak s ním nebývas pod jednou strechou, tak pozor. Je to preto, lebo whats app ci viber ti ukáže správu aj na zamknutom mobile. Takže skrýva teba pred niekym iným.