Zeny stretli ste sa niektora s tym,ze partner vas ma zablokovanu na fb aj na whatsapp a komunikujete len. Cez sms? S inymi ludmi si pise aj tadial a mna ma vsade bloknutu
Poznam taky par.
Porozpravaj sa s nim...my si navzajom hesla vieme, nemam pred mm co skryvat....
@benit a preco to tak maju??? Napr ja si na soc sietach blokujem iba ludi,s ktorymi nechcem nic mat alebo ma obtazuju a nenapadlo by ma blokovat najblizsieho cloveka
@suzitok tak si moze priatelov aj skryt,ale nie on ma normalne blokol a na whatsaap tam ved nie je co videt
No a on ti čo na to povedal ?🤔
Či my máme hádať? 😄
Ale môj názor je, že keď si ťa blokuje na sociálnych sieťach, tak ty by si si ho mala čím skôr zablokovat medzi nohami.
Mozno tam ma neziaduce komentare, ktore mu niekto píše
@suzitok asi aj to ma napadlo
@ivca88 on sa k tomu nechce vyjadrit
a co je to partner? To spolu zijete? spite? ste manzelia? mate rodinu?
Ja netusim. Chlap blokol zenu a hotovo. Asi ma co skryvat. My nemame fb a nemame problem. Mne tieto "problemy" blokol, neblokol, dal lajk, nedal lajk pripadaju velmi detinske.
Ste spolu krátko ?
Koľko má rokov ?
Nechce sa k tomu vyjadrovat? Tak tam su dvere. To co je za komunikacia, ked budete riesit vaznejsie veci tak sa tiez nebude chciet vyjadrit. Skryva nieco, u mna by skoncil.
@ivca88 asi pol roka,ma 33 rokov a zacalo to tak,ze raz sme sa pohadali a blokol ma a uz to nechal tak odtedy
Fiha.
A ja ze mate 17- nast.
Tak to je dobra hanba v tomto veku.
Veľa šťastia kocka 🤷
Pol roka spolu ....od hádky si zablokovaná = on sa už s tebou rozišiel len ty i tom nevieš.......nechceš vedieť?
Ale veď to je len taká známosť... Pol roka.. tak ho zablokuj aj ty. V priateľoch ťa nemá? Ja tiež nekomunikujem s mojich cez FB Ani Viber... WhatsApp používame. U vás je problém s tým že to neviete odkomunikovať.
To je strašné keď sa Vám k tomu nechce ani vyjadriť,musite na neho zatlačiť a keď už nič nepomôže tak si popísať s vašimi spoločnými priateľmi čo si o tom myslia a vyspovedať ich ci nieco nevedia a spomínať to keď niekde spolu budete a strapňovať ho trošku pred ostatnýmj a podobne,určite to normálne nieje niečo tají
ideálny partner do budúcna
akože super partner ozaj, po pol roku sa nemáte čo hádať, máte byť maximálne zaľúbení a nie že si ťa blokne na FB, je to od veci, ešte ozaj keby mal tak 17-18 nepoviem, že ok mladosť pochabosť, ale 33ročný? mama mia, dúfam, že býva u mamičky, nervy moje
Ak si nedokážeš s partnerom vykomunikovať, prečo ťa má zablokovanú na FB a whatsuppe, tak už to samotné hovorí a tom, aký "hlboký" máte vzťah. Stojí za zamyslenie, či to má vôbec zmysel...
Mi máme tiež navzajom výmene hesla nemáme čo skrývať...ja by som sa ho nato rovno opýtala
@jankapepe pisala som,ze sa stretavame aj komunikujeme
Vzťah? Skôr šup sem šup tam a čavelo.
Nebuď naivná.
@janickacrazy ano byva
@janickacrazy Mne toto bývalí nerobil ani v 19 po 3 ročnom vzťahu 😂.
Veď toto je choré.
Tak ty si ho zablokuj na mobile, na just. 😎 A uvidis ako vyrieši komunikáciu s tebou 😅
Nechce aby si niečo vedela a je neuprimny
Ak s ním nebývas pod jednou strechou, tak pozor. Je to preto, lebo whats app ci viber ti ukáže správu aj na zamknutom mobile. Takže skrýva teba pred niekym iným.
Zrejme nieco skryva...asi tam ma niečo/niekoho, co nemozes vidieť