Prečo sa z manželstva vytrácajú francúzske bozky?

editkaa
27. dec 2009

Neviem si to vysvetliť mile dámy prečo muži ked su slobodní a zalubeni prejavuju svoju vašeň francuzskymi bozkami a ked su ženatí po čase sa im akoby "nechce" takto bozkavať...čo som sa rozpravala s viacerymi vydatymi kamaratkami,tak mi to len potvrdili...že aj pri sexe len cmuk cmuk..a vybavene...
hm????

jonatanka
27. dec 2009

my takyto problem nemame 😀

editkaa
autor
27. dec 2009

tak to je super....jonatanka.... 😵

editkaa
autor
27. dec 2009

možno je to vekom.......mladši ano,starši nie... 😀

babula90
27. dec 2009

to by som aj ja vedela, kde sa tie francuzáky stratili 😕 😀

editkaa
autor
27. dec 2009

vzali v nohy....
😀
alebo treba vymyslieť nejake činske alebo americke bozky.... 😀

nnikka
27. dec 2009

tak nas sa tento problem este nedotkol
😉
ani mojich rodicov ti sa boskavaju furt "po francuzky"

jonatanka
27. dec 2009

editka, ja ti neviem podla mna , je to ciastocne nasa chyba,chceli sme byt dobyvane, aby o nas partner bojoval a zrazu nas ma, a my aj on mame istotu, tak sa niektore krasne veci zo vztahu vytracaju,treba sa asi trosku viac snazit a stale partnera niecim novym prekvapovat, ja viem, pri detoch to uz nie je take jednoduche ale da sa to, aspon mne a drahemu sa to dari, dufam ze aj nadalej bude 😉 ,

vinifera
27. dec 2009

Hlásim ten istý problém. A vekom to isto nie je. Lebo ja mám 25 a drahý ma 22. Takže zajko mladý 😀
Keby bol sex aj 3 x do dna tak by mu ešte nestačilo. Ale romantická predohra alebo francúzske bozky? - že to čo je 😒

babula90
27. dec 2009

nnika, to váže Vaši: To je svetlá výnimka asi, to som ešte nepočula.

zelmirka1
27. dec 2009

veru ani u nas sa nestratili a nie sme uz najmladsi 😀 😀 😀 , ako pise jonatanka treba sa snazit, lebo je normalka ze po case je vztah iny, uz sa nesnazime zaposobit na druheho, uz vieme ze sme spolu, ale ked sa chce da sa vzdy vymysliet nieco trochu nevsedne, prekvapit, urobit si krasny vecer pre seba...samozrejme su ludia ktori nie su tak velmi na bozkavanie aleto sa da poznat uz na zaciatku.

lyongirl
27. dec 2009

súlas s jonatánkou 😉 , až na to, že mne sa to nedarí ☹
mám pocit, že viac ho zaujíma TV, PC atď....

jonatanka
27. dec 2009

lyongirl, vsak ked sa prejdes v novej sexi kosielke po obyvacke mozno ho ta chut na Pc aj prejde, skus ho poprosit, ze nevies ako sa vyzlieka, nech ti s tym pomoze 😉 , aj ten moj rad travi cas pri pocitaci ale ja mam uz nejake tie figle ako ho odtial odlakat, zatial funguju 😀 😀 😀

lyongirl
27. dec 2009

😀 😀 😀
hmmm, dobrý návod, ja vždy čakám a on nič, tak idem hajať za deťmi 😀 😀 😀
včera som sa tešila a on mi zahlásil, že ide s kamošom na pivo 😠 😠 😠 , tak bolo po nálade

jonatanka
27. dec 2009

lyon, zaklad je necakat 😀 , ale sama byt obcas akcna, hlavne ak je chut,moj je akcny takze ja uz tak velmi byt nemusim, zvadzanie je velmi dolezite aspon pre mna, moj je v kontakte v praci aj s mladymi pipenkami, ale vzdy sa mu snazim ponuknut nieco, co by ina asi nie, ja som dost ziarliva, tak si ho hyckam a on to vie ocenit, hlavne ziaden stereotyp potme a pod perinou 😀 , neboj ked nahodis nieco steklive na seba a postavis sa predo dvere chut na pivo ho raz dva prejde, chce to len skusat co zaberie, na nieco sa isto chyti, ja uz len potom mojmu posepnem, ze som zvedava cim ma nabuduce prekvapi on 😎

zelmirka1
27. dec 2009

jonatanka, jasne kosielka, super pradlo alebo sexi korzet zafunguje, treba len vyskusat co ma rad. alebo ho vytiahnut niekam prec kym babicka strazi dietky.

jonatanka
27. dec 2009

jasne, hlavne necakat, ty cakas on caka a docka sa u inej, aspon to je moja filozofia, netreba ho hned usexovat k smrti ale dat najavo, ze je pre mna stale pritazlivy, ze ma vzrusuje aj po napr 5tich rokoch, stacia malickosti, ked je opatera ist na chvilu von, spolocny obed, vecera, kupel pre dvoch, moznosti je vela, hlavne to chce fantaziu a aj kus sebavedomia, vsak nie kazda ma postavu modelky ale pradielko ak je pekne ukaze co treba a chlapom to rychlo dojde

felixko
27. dec 2009

aj u nás nie sú francúzske bozky v móde, ale sem tam si ich vychutnáme ako za starých čias, vtedy to má aj ten správny šmrnc 🙂

editkaa
autor
27. dec 2009

som rada že ste sa zapojili....ja mám staršieho muža o 8rokov a francuzaky boli iba prvy rok...a teraz ...neviem ako by som to napravila...pretože to patri k sexu a prejavom lasky....
nehovorim o tom že ma mm nelubi..nemá ine ženske..ale ako si by som chcela aby to tak bolo...ako za starych čias...

babula90
27. dec 2009

no jonatanka, to je sice pekne napisane, ale prax byva niekedy inak, ako sme si predstavovali 😖
hlavne ak su deti dlšie hore ako unavený manžel 😀 a staršia dcéra striehne a všetko ju zaujíma 😕
manžel je starší o 8 rokov a sme spolu 15 rokov, takže to uz zdaleka nie je tak ako za starých čias 😢

lamada181
27. dec 2009

editka ako dlhosi vydata ja uz pomali 5 rokov a vkuse pozna mm frncouzak 😀 😀 skor si myslim ze sa v nom zdokonaluje

amadora
27. dec 2009

ja som drahému už milionkrát hovorila že sa francúzsky bozkávame už len pri milovaní... jeho argument? vraj ho tie bozky veľmi vzrušia a potom má na mňa chuť 😒 😀 tak neviem 😀 a tiež mi to chýba že je to iné ako keď sme spolu len chodili, nie len v týchto veciach... a to sme obaja mladí ešte

editkaa
autor
27. dec 2009

lamada -bude treti rok... 😉

jonatanka
27. dec 2009

babula aj u nas niekedy mala zo spankom strajkuje 😀 , nastastie sa nam to dari vystihnut a stihame co chceme, dufam ze nam to vydrzi 😉

macka01
28. dec 2009

dievčatá,ked sa vám nedostáva franc.bozkov,tak s nimi začnite vy a nečakajte,či muž náhodou nezačne,ja som vydatá 12 rokov a nemôžem povedať že by mi chýbali,lebo ich mám nadostač stále. 😀 Tak prevezmite iiciatívu

babula90
28. dec 2009

jonatanka, ale ja som myslela na strašiu, tá chodí spávať stále tak neskoro a neskôr už nik nemá chuť 😝

zuzanockamt
28. dec 2009

no tak u nas je to tak isto ... MM je uz na tieto veci lenivy ... a sme spolu vyse 6 rokov

leishmania
28. dec 2009

ja to nemam rada lebo sliny mi susia pery ktore mam celkovo suchsie 😅

langkofel
28. dec 2009

😖 beeee, to myslite, tie vlhke, uslintane bozky? eeeeeeeeeeeeeee nemusim 😝

leishmania
28. dec 2009

langkofel 😀

darina77
28. dec 2009

ani ja francúzaky nemusím