Prečo sa takto správa?

emik11
13. júl 2024

Ahojte. Prosím,ako by ste sa zachovali na mojom mieste? Má niekto podobnú skúsenosť? S mojím mužom sa dosť často v poslednej dobe hádame a ja vybuchnem, pretože mám pocit, že tú zápalku pri hádke hádže môj muž (väčšinou). Dosť vecí sa točí okolo neho odkedy som začala bývať u nich, u svokrovcov. A jeho mama je dosť náladová, ani nepodala malému ruku k prvému roku a na jeho oslavu zdúchla na chatu, lebo má problémy so svokrou...
Bývam v tom dome často sama na pár hodín, lebo chodí často muž liezť, športovať, v zime to bol takmer 6hodinovy skialp vo voľne dni alebo v nedele....Ja som na materskej a odložila som posledný rok štúdia kvôli dieťaťu. Môj si podal prihlášku na športovú školu, robí si kadejaké lezecké kurzy. Dosť ma časovo limituje a má dosť veľké nároky. Ak si urobím pár dní po svojom, poviem svoj názor aj tvrdšie, tak už to nie je vraj okej a som drzá. V poslednej dobe som z našich hádok už na nervy, som stále nervózna, nepokojná, cítim pred ním akoby takú neslobodu, či už vo výchove syna, pri intimite apod. Ak to neni podľa jeho, tak mne nesplní moje potreby alebo vraví, že Keď chceš ty, tak to máš hneď. Minule sa ma pýtal, prečo som plakala a povedal mi, že Tak buď milá a budem aj ja. Že som si vybrala menej intimity, že,za všetko môžem len ja, ja sa mám ospravedlniť. Keď mu poviem, že chcem objatie, tak povie že Tak ma objím, pobozkaj, ja teba stále. Pričom nemám ten pocit vždy.Na dovolenke som chcela aj pekné chvíle, a povedal mi, že Závisí od tvojho správania.
Alebo vtipy, naozaj vtipy typu Ty si zaslúžiš ležať na uteráku pri dverách, mala by si sa ospravedlniť na kolenách. Wtf? Už mi z toho šibe... Prečo to robí? Veď na začiatku vzťahu to boli krásne miesta, romantika, výlety... Myslela som si, že konečne do môjho života prišiel super muž, ktorý je iný ako tí, ktorých ssom mala predtým..

muchotrafka298
13. júl 2024

Ty si jeho sluzka, otrok domacnosti, dietata a on sa k tebe chova ako pan k sluhovi. Robi si po svojom, pretoze na co by sa snazil, ked zenu a dieta doma ma. Moze sa venovat sebe, svojim konickom, zalubam, pretoze je sebec a egoista, co vidi len seba. Okrem toho ma podla mna aj psychopaticke sklony v tom, ze Ta vedome ponizuje "snaz sa, zmen spravanie, chovaj sa pekne, ospravedln sa". On bol vzdy taky, pretvaroval sa uz teraz ukazuje svoju pravu tvar. Je medzi vami vacsi vekovy rozdiel?

egonsk
13. júl 2024

@emik11 ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju .... chlapi maju obdobne skusenosti so zenami tiez 😉

januska12323
13. júl 2024

Správa sa k tebe tak ako mu dovolíš. Prečo ho s takými rečami nepošleš do riti? Teda celkovo by si ho tam mala poslať a ísť nazad kde si bývala predtým.

katkati
13. júl 2024

Tvoj muž nie je super ani trochu. Nech sa on zamyslí nad sebou. Ale to asi nehrozí, že ?

gabika99
13. júl 2024

@emik11 koľko máte rokov? Na tvojom mieste si dokončím školy, aj cez mŕtvoly. On si podal prihlasku a ty? Bude z teba slúžka v domácnosti?

trema
13. júl 2024

Psychicke tyranie.

stanulienkat
13. júl 2024

Ako dlho ste sa poznali, kym ste naplanovali dieta? Preco so sla k svokrovcom. Najprv by som riesila byvanie, potom dieta. A mozno by sa medzitym mlady pan vyfarbil a ani by ste do dietata nesli.

emik11
autor
19. júl 2024

Tak pred týždňom sme sa pohádali, teda ja som mu povedala, aby ''Zavrel ústa '' trošku nevhodnými slovami, lebo chcel zasvietiť svetlom, kde spal malý syn, pretože mi svietil mobil. Chcela som znížiť jas, ale po mojich slovách mi dal facku na líce. A ešte povedal, že sa k nemu nesprávam s rešpektom a moje nadávky tiež síce nie sú vhodné, ale prehnal to. Ja krava som sa s ním udobrila, pretože sme na dovolenke a nechcem si ju kaziť.. ale stále mi to behá hlavou. Povedal mi, že Aspoň nejaký efekt to malo a že ak sa budú opakovať nadávky, tak sa to môže zopakovať. Vraj sa mu kamaráti smiali, že som mu vo februári na plese dala facku, lebo ma postavil na parket, ale to bolo len slabo zo srandy. S povedal mu, že aspoň sme do kvit.....

emik11
autor
19. júl 2024

@emik11 Teda na plese sme trochu povypíjali, ale určite som nebola agresívna....

emik11
autor
19. júl 2024

Bývam často nervózna a výbušná a povedal mi , že podľa neho by som nemala problém ublížiť synovi časom....

h2
19. júl 2024

@emik11 😦 Správa sa k tebe tak, ako ty k nemu. Nemáte si čo vyčítať. Facky? To akože vážne?!

emik11
autor
19. júl 2024

@h2 nie ja som mu nedala facku... neviem, kde to zobral

sisska96
19. júl 2024

Obaja ste hysterickí.......odporúčam xanax, neurol

h2
19. júl 2024

@emik11 Píšeš, že si mu dala, ešte k tomu na plese pred kamarátmi. Či to sa neráta, keď dá facku žena mužovi? To sa môže???

tiana080
19. júl 2024

@sisska96 ale hlavne ísť od seba, kým to nevyeskaluje k horšiemu..a že verím, že bude horšie 🤦🏻‍♀️