Prečo sa ponižujete?

11. apr 2023

V mojom okoli zije pár, kde sa žena stale ponižuje. Muž si ide svoje, ona mu zakaždým odpustí a aj napriek tomu že jej ublížil, ona sa mu napriek všetkému pchá do zadku. Pricom väčšina by sa už dávno rozviedla alebo by odisla. A preto sa pytam kde je vaša hrdosť zeny?

anjelicek26
11. apr 2023

Nemam rada anonymne otazky tohoto typu...

Ty nevidis ze

Mozno nemaju kam ist
Maju male deti a nemozu len tak do prace - kojenec, trojrocny stale chory skolkar, no skus pracovat efektivne
Nemaju pracu (ani navyky, roky nepracovali)
Neutiahli by z platu dieta, vlastne byvanie a samu seba
Boja sa ostat same a nechcu dietatu zobrat otca, lebo otec je "dobry"
Financna stabilita je im prednejsia a su ochotne akceptovat aj nejaku bokovku

Je to na nich, ty rob podla seba, toleruj/netoleruj spravanie partnera, ako uznas zavhodne, ale pri takychto temach - pokial si ony nepomozu same, tak im nikto nepomoze... musia najst v sebe ten zlomovy bod, ze odtialto uz nie... a ten ma kazda inde...

diewcatqoo
11. apr 2023

To, ze sa ponizuje ona, neznamena, ze sa ponizuju aj ostatne zeny. Ved sam/a pises, ze vacsina by sa rozviedla. Takze vacsina sa neponizuje. Ak teda chces vediet, preco sa ona ponizuje, spytaj sa jej, nie nas 🤷‍♀️

martinellacka
11. apr 2023

Ono to velakrat byva aj z toho dovodu, ze ozaj nemaju kam ist, alebo ze kladie zena svoje deti na prve miesto, to je uplne logicke, samozrejme. Zakazdym, ked su v tom aj deti, tak sa veci riesia ovela zlozitejsie. My netusime, ako to u nich je, netreba sa rozhodne starat do zalezitosti druhych.

beata_k
11. apr 2023

Zase ty? Nie, nerozvedie sa so zenou. Stale budes len milenka!

jan510
11. apr 2023

aby neprisla o standard ktory ma, radsej privrie ocko ako keby mala behat s detmi po podnajmoch. POznam viacere taketo rodinky, navonok slusna rodina a chlapik mal xy mileniek 🙂

deti95060810
11. apr 2023

ako vieš že ako to v tejto domácnosti chodí? čo sa vlastne deje za ich zatvorenými dvermi?
vieš o tom resp. poznáš príslovie DO ZADKU, MANŽELSTVA a POLITIKY NIKTO NEVIDÍ....

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
11. apr 2023

A ty teraz jej chces pomoct?

Ci si chces len o nu jazyk poutierat, lebo nemas nic lepsie na praci?

Skus si svoje poburenie riesit bud snahou pomoct jej, alebo venuj tu energiu trebars okopaniu zahradky. Nech maju aj z teba doma daky uzitok.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
svetlonos
11. apr 2023

Poznam take zeny, okrem toho pchania do zadku. Je to smutne ale pokial tam nie su bytky ale zato deti, kam na ta zena odist. Zvlast este ked naju tie seti nejake postihnutie. Zena sa musi starat o deti, pracu od 8:30 do 13:00 nenajde.
K rodicom sa neda.
Takze ja som zasadne za odchod, pokial je tam nasilie. Ale inak zial ta zena ostava, lebo sa predsa nepojde aj s detmi pod most pásť!
Bolo mi to velmi luto, islo o vzdelane rozumne zeny v mojom okoli. Ake ked by som chcela mudrovat o sebaucte a jej odchode s detmi, musela by som jej zaroven ponuknut riesenie!
Ty ho mas pre tu zenu o ktoru si tu usta obtieras?

alexnina777
11. apr 2023

@beata_k jaj takže toto píše milenka kvoli ktorej sa muž nerozviedol a jeho žena neni ochotná ho opustiť?

liljana
11. apr 2023

Lahke je o niecom pisat, zit je ovela tazsie. Vacsinou su to nesamostatne zeny, ktore (alebo aspon si to myslia) nedokazu prezit a uzivit sa same (hypoteka, najom, jedlo,...). Ze preziju iba v pare, s niekym v spolocnej domacnosti. A pridaj deti. Deti vyrastu a odidu, to je iba docasny argument preco neodist.

alexnina777
11. apr 2023

Niektoré ženy sú neni ochotné podstúpiť rozvod a odchod od muža po x rokoch spoločného života, lebo si to tak milenka muža praje..radšej ostanú v nefunkčnom vzťahu a tolerujú mužovi jeho bokovku a žijú si single život v manželstve..neprídu tak rozvodom o majetok ak im to takto vyhovuje, je to ich rozhodnutie..a asi to vyhovuje aj niektorým chlapom zjavne..

nnnuuunnn
11. apr 2023

Ak to nejaká "trpí", tak len preto, že sa jej nechce pracovať. Má málo produkcie = málo peňazí. Takže je pohodlná a radšej ako by pracovala, "trpí" čo jej muž urobí.

viestta
11. apr 2023

@alexnina777 keby bola ta milenka take terno, tak uz davno je panko nastahovany u nej, a spravi to aj keby sa jeho zienka pokrajala. Ked este stale byva u manzelky a k nej chodi len na prietrtky, tak ta druha nebude az take terno. Pan to ma dobre spocitane, full servis doma, na uvolnenie tlaku v slipoch milenka.
Tak mi napada: Ktora z nic je viac ponizena? Ktora sa ponizuje viac?

eva8
11. apr 2023

Stokholmsky syndrom

aliii3
11. apr 2023

Nevieš v akej je situácii, nevieš čo ju k tomu viedlo, čo cíti. Ono vidíme zakaždým len istú časť, nejaký kúsok a to je často mätúce.

kristinapetronela
11. apr 2023

Ak je tam násilie .násilníka odvedú a ona môže riešiť ostatné ale zas na druhej strane ten chlap to je schopný stokrát vrátiť ...preto niekedy nie je úniku 😕

beata_k
11. apr 2023

@alexnina777 Vcera tu taka bola. Vraj pise kvoli kamoske. Ze preco sa ponizuje 🤷🏼‍♀️

rebellefleur
11. apr 2023

Uz zasa ty? 🤣