Prečo sa k sebe ľudia správajú zle?

7. sep 2021

Preco toto Boh dovoli? Preco ludia su zly? Spravaju sa neuctivo, skaredo ci schvalne ti praju zlo a vyvolavaju hadky. Preco jednoducho nemozeme sa vsetci spravat pekne milo, uctivo, slusne. Kam toto vsetko vlastne speje?

elizabet173
7. sep 2021

čo s tým má Boh? Nie som veriaca, ale je to hádam na vôli každého človeka. Bolo, je a žiaľ bude to tak, s tým nič nenarobíš. Iba sa obklopovať ľuďmi, s ktorými sa cítiš príjemne.

777januska777
7. sep 2021

Ludia su rôzni, majú rôzne povahy a rôzne životné osudy. Kazdy chce byt v živote šťastný a každý hľadá tu svoju vlastnú cestu. Ono to nie je o tom, zeby ludia schválne na druhych chceli byť zlí, len bud mali zlý deň, bud je to v ich povahe alebo si ani sami neuvedomujú dôsledky svojho konania. Nik nie je sám od seba zlý a ani nik zlý v skutočnosti byt nechce, lenže každý to zlo a dobro ma v sebe nastavené inak a to co je pre mňa zlo, pre druhého zlom nie je a podobne.

gdpr
7. sep 2021

Od vzniku ľudstva je niekto dobrý a niekto zlý keďže si spomenula Boha tak určite poznáš z Biblie príbeh o Kainovi a Ábelovi... Nehovoriac o tom, že Boh s tým nič nemá každý človek na tejto planéte je slobodný, nikomu nemôže prikázať ako sa má správať. A určite sa nikto ráno nezobudí s myšlienkou ja som zlý človek alebo dnes urobím niečo zlé. Jednoducho každý žije tak ako mu to vyhovuje a ako sa cíti komfortne sám so sebou. Ja musím povedať, že posledných pár rokov mám takých a toľko úžasných ľudí, že za celý život predtým som ich toľko nestretla. Strašne veľa robí spoločnosť v ktorej sa nachádzaš a ak máš taký problém tak ju zmeň a nájdi nových ľudí niekde inde.

brita7777
7. sep 2021

Lebo vela ich ma poruchu osobnosti, tak preto. Pozri si diagnostiku poruch osobnosti a vsetko zacne zapadat. Nik nepovedal, ze zivot na Zemi je easy, perfektny, nenarocny atd, takze takymto zamyslanim sa preco to niekto dopustil sa velmi pravdy nedozvies. Je to fakt.

balaskovae
9. sep 2021

Ludia su rozni. Nejde o to ci to niekto dopustil alebo nie.