Prosím, má niekto vysvetlenie na to? Muž vynáša z domu, nahuckal celú jeho rodinu proti mne. Často sa stáva, že ma poníži či zhodí pred cudzými ľuďmi. Dokonca, aj keď jednám v mene detí a telefonujem aj vtedy vie narobiť rodine hanbu. Máte niekto vysvetlenie pročo také robí? Že zhodí nielen mňa ale aj matku deťom a deti samotné? Od neho som sa odpovede nedočkala a veselo pokračuje.
Pretože je taká povaha a nečakaj, že sa to zmení.
Jeho ego je pre neho dôležitejšie ako ty a deti aby všetci videli aký je on dokonalý a poľutovali ho.
Daj nejaky priklad.
S niekým jednám ohľadom bytu (lebo on nastavovať chrbát nebude) , on príde a povie ale veď to tak nie je ono to padá zhora (ale to tam je, mne je jedno z kadiaľ to padá), niekto poškodil môj majetok a muž na to ale veď to už bolo (keď sa aj ten niekto pozerá na neho nie nebolo), babatko je choré ma diagnózy evidentne má aj bolesti už dlhšie, vravím po sviatkoch treba skontrolovať či sú to fakt len zúbky a on na to či mi to bábätko povedalo ze ma bolesti?! Niečo nemôžem kvôli zdravotným problémom, tak ma roznesie po celej rodine ze vymýšľam a bavia sa na mne všetci? Veľa toho je. Už mi to ani hlava neberie. Volám ohľadom dieťaťa, je upozornený ze budem volať, a on spoza môj chrbát začne na mňa nadávať, ze som jemne povedané zjedla to a to?!
Vybrala si si debila, on sa nezmeni, jeho nezmenis. Jedine co mozes zmenit, je to, ze s nim nebudes.
Ale chlap však takým nestane z večera do rána...isto je taký už roky
@katica06 toto konkrétne sa začalo prejavovať po založení rodiny a predtým roky si také naozaj nepamätám.
Normálne sa ho spýtaj s čím ma problém. Asi by som mu začala nastavovať zrkadlo a robiť to iste, ak neprestane .
Odid od neho.
On úplne sabotuje Vas vzťah, normálne mu povedz, že ak bude pokračovať, tak s ním končíš.
Tak z toho co opisuješ by som pouzila slovo buran. To sa nezmeni to je povaha. Mozno sa tak otec správal k matke. Chlapi maju pocit, ze ked si zenu zoberu alebo s nou maju deti, ze uz mozu vsetko lebo maju istotu, ze tak lahko nezdrhne. Mozno by som pátrala, ze skade ma to spravanie. Ci mal malo lasky, ked bol maly alebo kde je problem, kde to videl, ze je taketo spravanie ok.
No, za mna Ta uz nemiluje a takto s Tebou jedna lebo nema ziadne city voci Tebe a ani lutost,ze Ta zranuje. Toto sa nezmeni isto. Skor sa budete hadat,kriza prehlbovat a pondete od seba
@zuzana76 takyto buran nikdy nepochopi to co mu nastavene zrkadlo ukazuje. Tam na to nie je mozgova kapacita. Takeho treba nechat, nech si sam zije svoj dokonaly zivot s tym najdokonalejsim clovekom akeho pozna (so sebou). Tam je kazda snaha o zmenu len zbytocne natahovanie agonie
Pretože je debil a neváži si ťa.