Prečo mužom nevadí ako partnerka prostitútka?

minax11
1. aug 2011

Dobry den, pisem prvykrat ale vela som uz pocitala. Som uplne znechutena a citim sa strasne ponizena, ze ma manzel vymenil za zenu, ktora si zaraba vlastnym telom. To tym chlapom to vobec nevadi?

filipal
1. aug 2011

@minax11 ako to myslis ze vymenil? vyspal sa s prostitutkou, alebo s nou zacal zit a odisiel od teba?

minax11
autor
1. aug 2011

On este byva s nami lebo nemame zatial ani jeden kde ist, aj ked tu viacej nie je ako je. Ale uz s nou chodi. Vlaci sa s nou po hoteloch alebo su v byte jej kamaratky.

vefi89
1. aug 2011

@minax11 môj priateľ má z minulosti dieťa s prostitútkou 😅 zrejme asi nevadí ☹

minax11
autor
1. aug 2011

On uz s nou raz chodil predo mnou ale tajil mi jej povolanie. My mame spolocne dieta, to ho zial moc nezaujima ☹ a ona je starsia(36r) a ma uz 2 deti( kazde s inym). Je to normalne. Na vlastne sa vykaslat a cudzie opatrovat. Nemam uz nanho slov.

filipal
1. aug 2011

@minax11 tak ho potom opantal sex. ludom sa to niekedy stava....mozno sa preberie, ked ho niecim nakazi. 😝 😖
hlavne si daj ty pozor, aby si od neho nieco nechytila. co ti poradit....taky chlap je najlepsie ked ide kade lahsie. ak ked je to pre teba tazke.... byt mate spolocny?

janka_pn
1. aug 2011

@minax11 bud rada, ze odisiel tak skoro 😝 nechapem takych chlapov, ale je to caste 😖 je v tom len zavislost na takom sexe, maju radi spinave veci, asi sa citia muznejsie 😝 😝 😝

minax11
autor
1. aug 2011

Ale u mna moc o sex zaujem neprejavoval a ona je fakt skrata tlsta zmalovana, videla som fotky. Ale co uz ked je taky stastny nech si ju ma. My sme teraz v podnajme a ja si hladam iny. Jemu to takto asi vyhovuje, ze ja by som sa starala aby mal upratane, naverene a oprate a za nou si chodit uzivat. To som mu uz ale pekne krasne vysvetlila a uz sa s nim nemam o com bavit, len malinkej mi je luto, lebo pre nu peniaze nema ale za svojou laskou chodi 30km a vozi ju z prace domov co je asi 60km. Tam na naftu ma. Debil jeden ☹

minax11
autor
1. aug 2011

@janka_pn to ja som mala uz davno odist. Ale jeho chladne chovanie k nam som si ospravedlnovala tym, ze je nervozny, ze nema moc penazi. Bola som blba ale co uz. Spat to uz nevratim a by som to napravila.

filipal
1. aug 2011

@minax11 pozri ma dcerku ti platit bude musiet. zatial ti neprispieva nic? ak si na materskej, tak aj ty mas narok na vyzivne. chod na socialny odbor, tam ti poradia ako mas postupovat. a veru, do podnajmu chod sama s dcerkou.

vejinka
1. aug 2011

uf neviem co na to napisat.asi ho sex s tebou neuspokojoval a hladal inde a bohuzial nasiel.vykasli sa na neho vyhod ho z domu a vymen zamky na dverach.ak sa nechapavo bude pytat preco povedz mu nech si ide sukat tam kam chodieva tak casto a hlavne s nim uz sex nemaj.proste ak sa po tomto nespamata tak zrus s nim vsetky kontakty a vyhybaj sa mu aj s detmi.cas ukaze co dalej

minax11
autor
1. aug 2011

On povedal ze mi bude platit tento a odstahuje sa ked bude mat aj na podnajom pre seba. Ale takymto stylom to tak skoro nebude, nevie sa rozhybat a ked vsetok volny cas travi s nou tak nema cas hladat lepsie platenu pracu alebo podnajom.

janka_pn
1. aug 2011

@minax11 hned chod na socialku, tam ti pomozu vypisat tlaciva na predbeznu starostlivost a aj tlaciva na sud pre vyzivne na malu a na teba... ak to nemas, chod cim skor, lebo uz vcera bolo neskoro. je to chudak, chapem, ze ta to trapi, my zeny sme take hlupo starostlive a chapave, ale neoplati sa to 😉 skus chvilu rozmyslat ako chlap, ako on 😀 a bola by som rada, ze sa mi taky chujko o dieta nestara... ma mala jeho priezvisko? ak ano, skus mu teraz podhodit papier, aby suhlasil o zmenu na tvoje....

vejinka
1. aug 2011

@minax11 a ak sa aj ukaze doma tak mu neper nevar neupratuj po nom.zasluzi si poriadne tvrdu ranu od teba.

minax11
autor
1. aug 2011

@vejinka My sme ten sex ani nemali kedy mat, teda on moc nechcel aj ked nikoho nemal. A teraz s nim uz vobec nic nemam,, to by som nezniesla. Je mi z neho zle, uz sa mi uplne hnusi ani pozriet nanho. a mala tiez netrpi jeho nepritomnostou.

minax11
autor
1. aug 2011

@vejinka uz mesiac si robi vsetko sam, lepsie povedane mal by ale nerobi, kasle na to. Ja mu uz sluzku nerobim.

minax11
autor
1. aug 2011

@janka_pn ved ja som aj rada ze nejavi zaujem ale malej mi je trochu luto. Ale neviem si predstavit, ze si ju zoberie na vikend do jej bytu s jej detmi. Fuj

janka_pn
1. aug 2011

@minax11 do troch rokov jej veku, len v tvojej pritomnosti... a aj ja som s dietatom sama a zvladame 😉

locko007
1. aug 2011

@minax11 Muži majú úplne iné zmýšlanie ako my ženy. Možno to bude tým, že ich myslenie sa radí s ich rozkrokom. Veľakrát som tu čítala, že dokázali opustiť tehotné ženy, len preto, že mali zdravotné problémy a nemohli spolu správať. Ja osobne poznám človeka, čo má doma krásnu mladú ženu, 2 super deti a ročne dokázal vystriedať 150 sexuálnych partneriek. Našťastie sa žena spamätala a rozviedla sa s ním. Mne sa z takýchto vecí dvíha žalúdok. Ja osobne by som nič takéto netolerovala. TEBE želám pevné nervy a veľa šťastia do budúcnosti.

vejinka
1. aug 2011

@minax11 tak nemas na co cakat urob tak ako baby pisu.on si nezasluzi tvoj sucit keby som mohla vrazila by som mu jednu do usmevu a vyhodila zatvorenymi dverami.ak mozes tak utekaj a rozved sa cim skor.a hlavne nemaj s nim zlutovanie.uplne ho ignoruj nic co sa tyka jeho osoby neupratuj.nemen mu postelne pradlo uteraky pyzamo zakladne potreby .proste najdi v sebe kusok drdosti a ukaz mu ze niesi handra po ktorej moze sliapat!

minax11
autor
1. aug 2011

@janka_pn viem , ze to zvladneme, uz sme skoro od narodenia sme same, on bol vpraci a ked bol doma spal alebo bol na pc.

vejula
1. aug 2011

@minax11 joj moja škoda že sa až teraz prejavil čo je to za burana, ale radšej skôr ako neskôr, si ešte mladučka život pred sebou, ver mi že su aj chlapi ktorí stoja za to 😉 Takže to ber z lepšej stranky, lepšie ako by sa ti to malo stať ked budeš mať 40 na krku. fakt je to debilko nezasluži si teba ani tvoju dcerku, čo najdalej od neho, držim palce 🙂

minax11
autor
1. aug 2011

@vejinka ved to aj robim, uz som sa uplne odputala citovo aj fyzicky od neho, uz nema sancu ani keby chcel a on zatial neche. Len mi je na grc z jeho staro noveho vyberu partnerky. Nechapem, hovorim stara( on ma 28 ona 36 alebo aj viac neviem presne), mal, tlsta, zmalovana (linka okolo oci aj huby), 2 deti kazde od ineho a co viem predtym s nou byval v 2 izbovom byte aj s detmi aj s jej mamou a bratom. No hnus.

vejinka
1. aug 2011

@minax11 keby bola ako modelka tak ho to neospravedlnuje je to ludska troska.najdi si chlapa a nelutuj ho.

minax11
autor
1. aug 2011

@vejinka ja viem ze ani modelka s takymto povolanim.

margotka33
4. aug 2011

@minax11 netráp sa v zivote sa to proste stava... ☹ to ze malu moze mat iba v tvojej pritomnosti do 3 rokov nie je pravda.. zalezí od sudcu ako sa vyspí... viem to z vlastnej skusenosti. Moja mala chodí k otcovi od dvoch rockov a tak isto aj ine deticky co poznám... stací ak ocko na sude prejaví zaujem stretavat sa s dietatko a uz je povazovaný za otca roka...