Prečo muži podvádzajú?

15. sep 2020

Nepatrím medzi žiadne krásavice, poznám a nie jednu ktorá je krásna pracovitá má aj v hlave vie sa obracať vonku aj v kuchyni ☝️ ALE aj tak ju muž podvedie. Veľa krát som sa pýtala prečo 😱 veď doma má tak krásnu ženu, prečo mal sex s takou špatou. Muž keď podvedie, podvedie preto lebo je muž, potrebuje ho vopchat do inej a ani mu to nepríde divné. Môžeš robiť čo len chceš aj tak ťa podvedie. Žena keď podvedie tak tej niečo chýba 🤷‍♀️ náklonnosť alebo aby sa cítila ešte príťažlivá, s mužom sa tak neporozpráva ako s milencom, doma to má roky bez predohry v tej istej polohe a končí sa to vždy v 3 minúte stým istým scenárom. Takže sa nemusíme cítiť zle, že nevyzeráme top že nevieme to alebo ono jednoducho niesme na vine. Hlavu hore a nerieš v hlave toľko otázok, že prečo ti to urobil. Urobil to preto lebo je to MUŽ

evamea
15. sep 2020

🤦‍♀️

tosomja
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandrika1986
15. sep 2020

....???

tenerifka
15. sep 2020

Takyto MUZ je vacinou nestabilny jedinec s pocitom menejcennosti, ktory si takto uboho potrebuje nieco dokazat, a aj uveri, aky je potom samec

hopsadobrandejsa
15. sep 2020

Vy mavate 3min sex??? Ja som mával s ex minimalne 15min predohry.

To je jak jazdiť so studeným motorom....

aylinn
15. sep 2020

Raz jeden kamarát , veľký fešák , nádhernú prekrásnu ženu mal ja som bola oproti nej jedno veľké Kako 😂a vtedy asi pól ročného syna mali, zavolal má na kávu že si hľadá milenku vravela som že ho v takýchto veciach nebudem podporovať nakoniec som vlastne pochopila že chcel mňa samozrejme som dotoho nešla odvôvodnil to tak že “NIKOHO BY NEBAVILO JESŤ ROŽOK S MASLOM CELY ŽIVOT KAŽDÝ DEŇ” 😄👌🏼

ukulela
15. sep 2020

Nuž, sloh na 3-.

mandarinka555
15. sep 2020

Kým sa rozprúdi diskusia, len taká poznámka, že 99% žien je presvedčených, že ich manžel...partner....nikdy nepodviedol, ani nepodvedie a budú ťa presviedčať, že ich chlap je iný 😝

aylinn
15. sep 2020

@mandarinka555 čo oči nevidia, srdce neboli ;)

nikyball
15. sep 2020

..... a v každej diskusii sa nájde 10% percent žien čo budú presviedčať ostatne ,že ich chlap ich
urcite podvedie/podviedol a všetci sú rovnaki, len preto, že im z tejto skúsenosti zostal nejaký komplex a utesuju sa , že nie su v tom samé. Treba si len vedieť správne vybrať chlapa😉

veronikaszabova
15. sep 2020

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

slimak99
15. sep 2020

Tak ale to ze ty si krásna a podviedol ta so špatou je len tvoj názor. Ten chlap mal k tomu asi aj iné dôvody.

klarissa25
15. sep 2020

Dnes tu perlis 😂😉kolko diskusii si založila dnes?

aylinn
15. sep 2020

@klarissa25 ktorú ešte založila ? 😃

klarissa25
15. sep 2020

@aylinn podla mna je tu dnes nejaky troll lebo je tu vela divnych tem..

0silvia0
15. sep 2020

Hlavna myslienka tejto temy je, ze vsetky spaty nebojte sa, aj na vas sa ujde, ci? 😁🤦‍♀️🤷‍♀️

miskakyska
15. sep 2020

@mandarinka555 dodatok k poznámke..tych 90% naivnych žien si je vedomá toho,že matriošky z MK poznaju ich partnera lepšie,ako oni same,naivne chuderky..pche 😝

lenuliatko84
15. sep 2020

Keby bol moj ,,priatel,,hoc ako krasny,, ale kebyto nevedel v postely, tiez by som hladala stasie inde

lenuliatko84
15. sep 2020

Apropo .....mam zopar skaredych kamaratok a su same a nemaju daleko do 40tky

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
15. sep 2020

@lenuliatko84 no asi cely zivot dufali, ze si ich najde nejaky krason a nedockali sa no...

fadama
15. sep 2020

@aylinn ....jedno veľké kako 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

hivanik
15. sep 2020

@mandarinka555 ....to skor tie podvedene zeny sa utesuju, ze sak aj ostatne...teda tych 99%zien podvadza ich chlap

marca12
15. sep 2020

@nikyball mna chlap nepodviedol,resp.nezistila som neveru,ale nie som tak naivna,ze by som zila v tom,ze sa to nikdy nestane. Uz si uvedomme,ze clovek ma pudy a tie neoklameme.

lenuliatko84
15. sep 2020

@0silvia0 veru tak.ale aj ja mam pekneho a dobreho muza.nemali stastie,moc preberali.aj ja som preberala ale este sa mi dobreho uslo😀a pekneho ❤

nikyball
15. sep 2020

@marca12 prajem teda príjemné čakanie na neveru.

ifava
15. sep 2020

Nerozumiem trosku, co chce basnik touto temou povedat 🙏

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bjl0803
15. sep 2020

Viete čo je haluz ...bolo obdobie kedy som sa dala dokopy proste brutal schudla som a vážne som sa cítila dobre páčila som sa sama sebe a práve v tedy môj muž začal flirtovať s jednou no proste s jednou .... Ostali to len pri flitre keďže som zasiahla v pravý čas ... Boh vie kam by to zašlo ale pri Tom jak som si balila veci si môj muž asi uvedomil že mu to nestojí za to a nejak sa to dalo dokopy aj keď to síce trvalo cely 7 rok vzťahu ale ustalo sa to .... Tiež som pred tým tvrdila že on b to V ŽIVOTE nespravil ....od tej chvíle viem že nemôžem veriť ani len sama sebe

karolinakr
16. sep 2020