Nepatrím medzi žiadne krásavice, poznám a nie jednu ktorá je krásna pracovitá má aj v hlave vie sa obracať vonku aj v kuchyni ☝️ ALE aj tak ju muž podvedie. Veľa krát som sa pýtala prečo 😱 veď doma má tak krásnu ženu, prečo mal sex s takou špatou. Muž keď podvedie, podvedie preto lebo je muž, potrebuje ho vopchat do inej a ani mu to nepríde divné. Môžeš robiť čo len chceš aj tak ťa podvedie. Žena keď podvedie tak tej niečo chýba 🤷♀️ náklonnosť alebo aby sa cítila ešte príťažlivá, s mužom sa tak neporozpráva ako s milencom, doma to má roky bez predohry v tej istej polohe a končí sa to vždy v 3 minúte stým istým scenárom. Takže sa nemusíme cítiť zle, že nevyzeráme top že nevieme to alebo ono jednoducho niesme na vine. Hlavu hore a nerieš v hlave toľko otázok, že prečo ti to urobil. Urobil to preto lebo je to MUŽ
....???
Takyto MUZ je vacinou nestabilny jedinec s pocitom menejcennosti, ktory si takto uboho potrebuje nieco dokazat, a aj uveri, aky je potom samec
Vy mavate 3min sex??? Ja som mával s ex minimalne 15min predohry.
To je jak jazdiť so studeným motorom....
Raz jeden kamarát , veľký fešák , nádhernú prekrásnu ženu mal ja som bola oproti nej jedno veľké Kako 😂a vtedy asi pól ročného syna mali, zavolal má na kávu že si hľadá milenku vravela som že ho v takýchto veciach nebudem podporovať nakoniec som vlastne pochopila že chcel mňa samozrejme som dotoho nešla odvôvodnil to tak že “NIKOHO BY NEBAVILO JESŤ ROŽOK S MASLOM CELY ŽIVOT KAŽDÝ DEŇ” 😄👌🏼
Nuž, sloh na 3-.
Kým sa rozprúdi diskusia, len taká poznámka, že 99% žien je presvedčených, že ich manžel...partner....nikdy nepodviedol, ani nepodvedie a budú ťa presviedčať, že ich chlap je iný 😝
@mandarinka555 čo oči nevidia, srdce neboli ;)
..... a v každej diskusii sa nájde 10% percent žien čo budú presviedčať ostatne ,že ich chlap ich
urcite podvedie/podviedol a všetci sú rovnaki, len preto, že im z tejto skúsenosti zostal nejaký komplex a utesuju sa , že nie su v tom samé. Treba si len vedieť správne vybrať chlapa😉
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tak ale to ze ty si krásna a podviedol ta so špatou je len tvoj názor. Ten chlap mal k tomu asi aj iné dôvody.
Dnes tu perlis 😂😉kolko diskusii si založila dnes?
@klarissa25 ktorú ešte založila ? 😃
@aylinn podla mna je tu dnes nejaky troll lebo je tu vela divnych tem..
Hlavna myslienka tejto temy je, ze vsetky spaty nebojte sa, aj na vas sa ujde, ci? 😁🤦♀️🤷♀️
@mandarinka555 dodatok k poznámke..tych 90% naivnych žien si je vedomá toho,že matriošky z MK poznaju ich partnera lepšie,ako oni same,naivne chuderky..pche 😝
Keby bol moj ,,priatel,,hoc ako krasny,, ale kebyto nevedel v postely, tiez by som hladala stasie inde
Apropo .....mam zopar skaredych kamaratok a su same a nemaju daleko do 40tky
@lenuliatko84 no asi cely zivot dufali, ze si ich najde nejaky krason a nedockali sa no...
@mandarinka555 ....to skor tie podvedene zeny sa utesuju, ze sak aj ostatne...teda tych 99%zien podvadza ich chlap
@0silvia0 veru tak.ale aj ja mam pekneho a dobreho muza.nemali stastie,moc preberali.aj ja som preberala ale este sa mi dobreho uslo😀a pekneho ❤
Nerozumiem trosku, co chce basnik touto temou povedat 🙏
Viete čo je haluz ...bolo obdobie kedy som sa dala dokopy proste brutal schudla som a vážne som sa cítila dobre páčila som sa sama sebe a práve v tedy môj muž začal flirtovať s jednou no proste s jednou .... Ostali to len pri flitre keďže som zasiahla v pravý čas ... Boh vie kam by to zašlo ale pri Tom jak som si balila veci si môj muž asi uvedomil že mu to nestojí za to a nejak sa to dalo dokopy aj keď to síce trvalo cely 7 rok vzťahu ale ustalo sa to .... Tiež som pred tým tvrdila že on b to V ŽIVOTE nespravil ....od tej chvíle viem že nemôžem veriť ani len sama sebe
🤦♀️