Prečo muži namotávajú ženy i napriek tomu, že majú frajerky a manželky?

6. jan 2021

Ach nechapem jednu vec....preco toto muzi robia..preco namotavaju zeny a potom sa zisti, ze ma frajerku, manzelku a neviem co este. Preco nedokazu byt uprimni a jednat priamo a otvorene? Som z toho sklamana a mam pocit, ze uz ani nespoznam normalneho muza, pretoze ak si myslim, ze som ho nasla tak sa vzdy nieco pokazi alebo sa dozviem nejaku neprijemnu spravu 😕😕😕😕

zuzanka.zuzu
6. jan 2021

ahoj. som ženatý ale rád by som si nezáväzne zapichal... nezáväzne = raz a už sa neozvem lebo si príliš veľké riziko, že by sa o tebe dozvedela manželka..... no už vidím ako takému skočíš do náručia (a postele) 🙄 tak preto tie klamstvá....

babydesire
7. jan 2021

Preco?pretoze mu to vo vztahu skripe a to co potrebuje hlada inde,,nielen muzi..

Neviem kolko mas rokov,,aj ja som toho svojho praveho hladala celu vecnost, nespicetne vela krat sklamana,zranena,psychicky na dne,osamela... Jednu vyhofu to malo - vela som zistila o sebe a o muzoch ci vztahoch a to napriklad aj to ze mudre zenske casaky alebo to co je vo filme u mna je naopak - protiklady sa pritahuju ? Blbost! Zena si hlada muza dla svojho otca?jedine plynatostou sa podobaju 😂😂😂 inak mi v mnohom pripomina moju mamu (sktorou si moc nerozumiem paradoxne ). Ze zena ma byt zahadna? Blbost!! Jedine uprimnost a hned od zaciatku,vyhnes sa zlomenemu srdcu.

Nikdy nehovor Nikdy.
Zlata stredna cesta je jefina spravna.
A nieje nevera ako nevera....navyse,vsetko ma svoj dovod

gabika0825
7. jan 2021

Lebo to sú chlapy... zrejme to v ich vzťahu neklape už a snažia sa nadviazať niečo nové kvoli tomu že im chýbajú určite veci. Hlavne sexuálne. No len dávaj pozor aby si sa do takého nezamilovala. Lebo len málo z nich by sa vzdalo záväzkov kvoli milenke. No ale akurát sompísala komentár k nejakej téme podobnej že mám kamošku ktorá sa začala stretávať so ženatým a ostali spolu nakoniec lenže tam už boli iné veci čo sa týka jeho manželstva čiže je to všelijake..

jaskolka
7. jan 2021

Pretože chcú rozptýlenie, vzťah a, stereotyp ich nudí. Ale rozhodne nechcú sa viazať ci budovať dačo nove, veď doma zároveň majú aj pohodlie a full servis. Alebo si proste takí donjuani, že si potrebujú dokazovať ego, akí su žiadani.No a neviem, keby vybalili rovno na potenciálny"ulovok", že vieš čo, si sexy, mam chuť si s tebou len tak užívať, ale som ženatý, mam 3 deti. Teba len tak ako bokovku chcem, tak ideme na to? Myslís, že vtedy by reálne dajakú hlupanu aj zbalili? Ako su výnimky, samozrejme, že milenka vie, že on je ženatý, nuž ale potom si za svoju "druhu rolu"moze sama.

ovaaa
7. jan 2021

Neverím tomu, že si na túto otázku nedokážeš odpovedať sama.