Prečo mu stále odpúšťam a vraciam sa k nemu?

pocahonntas
15. jan 2015

potrebujem radu, objektivnu, pretoze ja v tomto momente neviem na toto cele pozerat \"zvrchu\"...ide o to ze mam priatela uz asi cca 1,5 roka, on ani nevie co ku mne citi aj ked sa ku mne sprava pekne, nevie ci ma lubi a podla mna je zbytocna strata casu s takym clovekom travit cas. ide vsak o to, ze ja som zjavne dost namotana, pritom tomu nechapem preco. velakrat som sa uz s nim rozisla ale netrvalo ani tyzden a uz sme boli spolu, vzdy ma nejak odprosil, bombardoval telefonátmi, spravami, cakanmim pred domom a neustalym ospravedlnovanim sa ze bol hlupy ale ze uz to bude lepsie a ze si uvedomil co pre neho znamenam a bla bla bla. vzdy som sa s nim udobrila ale stale cely cas co sme spolu sa to opakuje znovu a znovu a ja sama sebe nerozumiem preco dovolim aby sa to stale dialo dookola, rozum hovori razne zabudnut odist spalit mosty ale na druhej strane stale sledujem ci je na nete, ci mi neposlal spravu nevolal atd (mam ho zablokovaného na mobile ale stale mi neda a musim slledovat ci v archive nie je neprijaty hovor alebo sprava od neho), sniva sa mi o nom myslim na neho no proste katastrofa. co s tym ludia?

uz mam toho dost, berie mi to energiu ale ako keby som mala potrebu stale s nim nieco riesit pre neviem aky dovod.

ja uz si sama neviem vysvetlit moje pocinanie, ci je to tym ze sa mi paci ze sa o mna snazi alebo co....fakt neviem

sissy27
15. jan 2015

@pocahonntas nauč sa vážiť si samu seba, to bude prvý krok... a potom porozmýšľaj, či chceš takto žiť celý život, či si šťastná...
nevieš si spraviť iný program, ako očumovať jeho profil? ísť von s kamoškami, zacvičiť si, zobrať nadčasy v práci? proste zamestnať si mozog tak, aby si nemala čas na sprostosti? deti neviem či máš - ak nie, čo tak vyraziť trošku do sveta, odstrihnúť sa a zoznámiť sa s novými ľuďmi? nemusíš navždy, ale nejaký polročný študijný pobyt alebo niečo podobné by si mohla zvážiť...
tabletky na to nie sú, je to celé len v tvojej hlave...

zdena12345
15. jan 2015

plny suhlas @sissy27
1,5 roka nie je vela. moja predstava vztahu, ktory ma buducnost urcite nie je taka ako opisujes a naco stracas s nim cas? ak ho chces, tak s nim bud, ak nie tak to nechaj tak. aj ked sa to nezda, su aj iny muzi. neviem kolko mas rokov. zvlast pokial tak 20-25 nie je co riesit. urcite sa najde taky, co ti povie ze ta miluje a chce s tebou zit a bude sa podla toho aj spravat. v tom vyssom veku sa uz hlada tahsie ale moj nazor ze radsej byt sama nez sa stale stresovat z partnera. partner ma vytvarat domov a nie nicit nervy 😉

bodka70
15. jan 2015

@pocahonntas - spýtam sa ťa : Si zombie? Si nadrogovaná? Si pod narkózou? Bola si zhypnotizovaná? Trpíš na schizofréniu? Niekto na tebe urobil čary woo-doo? Drží ti niekto pištoľ pri hlave?

Ak si na všetky otázky odpovedala nie, znamená to, že všetko čo robíš je len a len tvoje rozhodnutie. Všetky tie reči o namotanosti (nebodaj láske), že nevieš prečo to robíš.... sú len reči... Pozri sa do svojho vnútra a buď k sebe úprimná - uvidíš, čo tam bude - možno strach zo samoty, možno nedôvera samú v seba, možno len pohodlnosť a lenivosť niečo riešiť....

Je na tebe, čo urobíš - je to tvoj život, nikto ho nebude žiť za teba. 😉

natalym
15. jan 2015

@pocahonntas Čo urobí človek keď má nejaký zlozvyk? Pije, fajčí, napr. Zbaví sa všetkých fliaš, cigariet, nechodí okolo krčmy a všetkým známym povie, že sa snaží abstinovať.
Urob to takto.
Povedz si - tri dni vydržím bez, vydržíš tri, daj si päť, vydržíš päť, daj si 10 dní. A zabudneš.
Skús.

miadi
15. jan 2015

@pocahonntas mne stacilo odist raz ale az na jednu vynimku kde som sa vratila a bola to chyba iba co sa to cele o nejaky ten mesiac predlzilo a natiahlo...potom som rozmyslala ze preco som sa vobec do toho chcela vratit?ze to nebol dobry vztah pre mna velmi malo z toho bolo vyhovujuce a velmi malo klapalo ibaze som este stale bola zalubena a asi to bolo o sexe 🙂
naozaj potrebujes aby ti tento clovek ublizil sto krat kym toho budes mat dost?hovoris ze sa opakuje dookola to co ti vadi.to znamena ze sa aj bude a nic sa nikdy nezmeni.
posluchni rozum..ked sa toho pocitu zavyslosti zbavis tak ti aj srdce podakuje 🙂 fakt staci odstup-uplne inak toto cele budes vnimat o take 2-3mesiace nestretavaj sa snim nekomunikuj a snaz sa nanho nemysliet.o 3mesiace budes vyliecena 🙂 je to ako abstinencia od alkoholu drog cigariet=najprv je to tazke stym skoncit je ti zle smutno ale casom ziskat spet toho cloveka kym si bola cely zivot predtym ako si zacala uzivat tuto zlu navykovu osobu 🙂 ty vies co mas robit 🙂 nepytaj sa druhych len to vydrz a ignoruj ho 🙂 zi svoj zivot zameraj sa na ine veci

mala_hobitka
15. jan 2015

@pocahonntas Cele si to sposobujes sama. Ty rozhodujes co so svojim zivotom urobit.

Laska vyzera inak. Chlap ktory miluje zenu urobi vsetko preto aby vedela ze ju miluje a ze mu na nej zalezi. Su chlapi ktori len hovoria ako velmi miluju a ze im zalezi ale ich chovanie dokazuje pravy opak. Tento tu tvoj chalanko nerobi nic cim by dokazala ze ta miluje a dokonca ti to ani nehovori (nie nepocita sa to ze sa rozidete, pocita sa to iba vo vztahu). Zostava pekne cisty, nedava sluby, neprejavuje lasku ani starost o teba. Len spolieha na tvoju hlupost ze ty veris ze sa vas vztah zmeni, ze on sa zmeni a ozaj ta bude lubit. Proste milujes predstavu toho co by pre teba mohol byt. Ale nie je. A nic mu nebrani aby bol takze nechce. Keby ta miloval a zalezalo by mu na tebe tak by ti nedal dovod sa s nim rozchadzat.
Zapamataj si, ze ak ti chlapovi zalezi na zene tak jej nikdy nepovie ze nevie ci ju lubi a podobne lebo vie, opakujem VIE, ze ju to zrani a to je to posledne co chce. A ak mu zalezi na tebe a miluje ta tak nikdy nemoze povedat ze vlastne nevie ci ta miluje.
Podla mna si pre neho len prechodna stanica. Nevie co chce ale ty to nie si, caka na nieco lepsie. Jeden a pol roka je dost dlha doba aby vedel ci s tebou chce zostat alebo sa este porozhliadne po niecom inom. U neho je to druha moznost. Tento typ chlapov je prosto taki, nechce zostat sam lebo by nemal sex a mozno aj cosi ine.
Inak ked uz si mu dala xy sanci myslim ze dalsia nieco zmeni? Na zaklade coho? Laska bud je alebo nie je. Ked niekto nevie ci miluje tak nemiluje. Pochybovat vo svojom vnutri je fajn, aspon si overime ci sme k sebe uprimni ale povedat druhemu (opakovane) ze nevies je hnusne. Ten chlap je hnusny - fakt je.

Modelovy priklad - kamaratka sa rozchadzala s byvalym na 4 ci 5 krat, uz presne neviem splyva mi to. Proste on ju nemiloval, a daval jej to najavo. Ked sa rozisli tak tiez volal pisal sluboval ake to bude ine, hral na city bla bla. A ona uverila, znova, znova a znova. A co sa zmenilo? Nic, len ten cyklus rozchodov sa skracoval. Lebo to nefungovalo. A bola slepa a hlucha voci vsetkemu - "lebo ja ho milujem" to mi znie v usiach doteraz - kiezby som dostala euro za kazdy krat co som to od nej pocula. Doplo jej casom. Ked na disco videla ze este stale existuje kopec chlapov co maju zaujem a to ju nepoznaju a on co vie aka je (mila a dobra) tak si ju necenil. A to pre neho robila prve posledne ked boli vo vztahu. Tak to ukoncila, bolo to tazke vydrzat ale kazdym dnom jej bolo lepsie a stale to pokracuje , lepsie a lepsie. A on volal, pisal bla bla sluboval ale ono je to ine ked ona uz pochopila ze on ju nemiluje len je pre neho vyhodne mat holku, ktora mu da sex, uvari obed, kupi tricko/rifle/spodky/ponozky/pozve na chatu jej rodicov a podobne.

pocahonntas
autor
15. jan 2015

dakujem vam baby za vase slova, mate pravdu!
@mala_hobitka tebe obzvlast dakujem pises presne to co zazivam ja a ten priklad co si mi dala uplne sedi na mna.....tiez sa mu cudujem ze nie je zo mna hotovi ked cudzi na disko su a nemam nudzu.....ale uz viem ze to nie je ten pravy, pretoze tak ako si to opisala kao by to malo vo vztahu byt, tak si to predstavujem aj ja ale tak som to vzdy v sebe mala ze by to malo byt, az kym som sa nenamotala na tohto .....co ma na chvilu (1,5 roka) zaslepil.......najlepsia bude ta ignoracia, vdaka vdaka vdaka

pocahonntas
autor
15. jan 2015

jezis taku chybu spravim v takom slove :D *hotovy malo byt :D

mala_hobitka
15. jan 2015

@pocahonntas Velice ti drzim palce. Treba vydrzat tie prve dni kedy bude buzerovat, potom ti odlahne a zistis ze ti je lepsie a kazdy den bude ten dobry pocit silnejsi a za par tyzdnov sa budes smiat ako si to mohla vydrzat tak dlho. 🙂

Uznaj jednu vec - si dost cenna baba na to aby si sa chlapovi davala "zadarmo" (rozumej bez jeho SKUTOCNEJ snahy), nie? 🙂

Ver mi, ze milujuci muz ta o svojej laske nenecha pochybovat...lebo lubi a nechce ta stratit.

bubinkaaa
15. jan 2015

@pocahonntas podla mna sa nudíš preto robis to co robis...zamestnaj sa inymi vecami,a tiez sa pozri aj na inych chlapov okolo seba...na svete nie je len tento jeden chlap,to bud rada ze nemate spolu este dieta,potom uz by to tak nefungovalo,ze by si stale odchadzala,a potom si to rozmyslela atd....

pocahonntas
autor
15. jan 2015

@mala_hobitka no teraz uz na pokeci vypisuje na plochu nech vsetci vidia ze ma miluje no trapny je......
mas pravdu paci sa mi tvoje zmyslanie

mala_hobitka
15. jan 2015

@pocahonntas Dakujem za pochvalu. Som rada ze som ti pomohla. 🙂
Inak chalanko je fakt trapny.

pocahonntas
autor
15. jan 2015

@mala_hobitka no je dost...zevraj preco mu to robiiiim...idiot

robin_claire
15. jan 2015

@pocahonntas Niekedy dat druhemu druhu sancu je ako dat mu naboj do prazdnej zbrane, lebo prvy krat netrafil....
Najdi si v tom, co chces...

tinka323
15. jan 2015

@pocahonntas ...nemaj ziadneho cloveka za prioritu vo svojom zivote, pokial si Ty pre neho len jednou z moznosti.
tak mi to pride zo strany tvojho byvaleho.

mala_hobitka
15. jan 2015

@pocahonntas Jooj toto som zazila s jednym chalanom. Na moju otazku ze ci teda ako so mnou chce fakt chodit alebo ma len natahuje mi povedal ze ano ale ze chce ist na to pomaly - ako chodili sme spolu von 2 tyzdne par krat a inak sms a facebook a toto mi povie? Som si to premyslela a este ten dne mu pisala ze nie dakujem nemam zaujem. Proste ma to nastvalo tak bud ma chce niekto alebo ma nechce ako babu. Ako ked mu nevadilo riskovat ci ma nahodou niekto nezbali a len tak si ma rezervovat tak to ne diky. A tiez potom vypisovaaaaal ze preco ho tak trestam ze on vie ze sa choval hlupo ale ze nech ho tak netrestam ze on fakt chce na to ist pomaly bla bla bla. No smiala som sa dobre 😀.