Prečo mladí chalani nechcú vzťahy?

7. nov 2021

Prečo mladí chalani cca 25-30nechcú vzťahy len občasné stretka???

pribinak
7. nov 2021

Lebo je kopec mladých bab 25 - 30 ktoré tiež nechcú vzťah, len občasne stretka
Proste priateľstva s výhodami sú in

luccija
7. nov 2021

Lebo sa ľudia nechcú viazať..

ella_price
7. nov 2021

Čo ťa žiadny nechce do vzťahu?

autor
7. nov 2021

@ella_price koho chcem ja nie...

dadis
7. nov 2021

Lebo vztahy vyzaduju vela "prace". Angazovat sa citovo, casovo, financne. Ak by sa muzi k sexu inak nedostali, tak by sa snazili. No doba je taka, ze ani zenam sa nechce viazat a teda si poskytuju nezavazne vztahy vzajomne bez vacsej snahy.

lindous
7. nov 2021

Ak všetky tvoje pokusy o vzťah končia takto podobne, tak niečo asi nerobíš úplne dobre resp. pre niečo stále priťahuješ ten istý typ ... mne trvalo dlho kým som si toto na sebe uvedomila (tiež som v tom vekom rozpätí) ... a určite sa teda nedá generalizovať, že všetci, ja poznám vlastne dosť takých, ktorí buď sú v dlhodobých funkčných vzťahoch alebo sú takým otvorení ...

zmrzlinka2021
7. nov 2021

pretoze zeny si seba nevazia a poskytuju tymto chlapom sexualne sluzby. Chlapi si bez zavazkou uziju a zeny "dufaju" ze budu tie princezne 😉 asi tak

lindous
7. nov 2021

@zmrzlinka2021 žena si tiež môže rada užiť sex ... nemusí ho "poskytovať mužovi" a robiť to kvôli nemu a nemusí to znamenať že "si neváži samú seba" ... ja som tiež môjmu partnerovi "poskytla sexuálnu službu" skôr ako to bolo medzi nami nejaké veľmi vážne a napriek tomu sme teraz spolu v harmonickom, stabilnom vzťahu ... ale áno, chápem čo chceš povedať, častokrát, hlavne keď má žena tie princeznovské očakávania, tak tieto príbehy nekončia dobre ...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. nov 2021

@viestta vidím to aj dookola nie len ja...a nie neuspokojil sada.s hocikym

zmrzlinka2021
7. nov 2021

@lindous myslim ze sa chapeme. Nemyslim tym, ze zena si to neuzije, lenze zena primarne hlada osudoveho muza, vztah na cely zivot, manzela, chcemat deti. Chlap, co mu staci to "chvilkove stretavanie sa" primarne hlada sex a ten ma, tak nacoby vymyslal?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. nov 2021
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ella_price
7. nov 2021

Dievča, kašli na takého, uprac si v hlave čo naozaj od svojho partnera chceš a snáď ti život prinesie nejakého k tebe rovného.

lindous
7. nov 2021

@zmrzlinka2021 hej hej, chápeme sa... len som chcela povedať aj iný pohľad na sex, ktorý príde vo vzťahu "skoro" a ty si mi na to akurát nahrala 😊

Lebo (a to je asi viac už k autorke), môžu tam byť aj rôzne iné dôvody, napr. že ten muž sa chce venovať svojej kariére, predsa len to je veľmi produktívny vek a nevidí danú ženu, ako takú, pri ktorej by sa v tomto smere mohol rozvíjať, lebo ona by si napr. mala už rada deti..

ivka21
8. nov 2021

Chcú ale musíš si to sama nastaviť v hlave že chceš vážny vzťah a rodinu a neustupovat. Môj manžel je odomna o 5 rokov mladší a rovno som mu povedala ze ja nehľadám niečo krátkodobé že chcem rodinu.

dadis
8. nov 2021

@ivka21 Presne! Treba byt od zaciatku uprimna. Ak tuzis po vztahu, vybal to hned na zaciatku. Takto sa ti sice zuzi vyber, ale ostanu len ti kvalitnejsi muzi.