Ahojte mám 29 rokov a priateľ ma 35. Už tretia kamoska v poradí ktoru spoznal tak po roku s ním ukončila kontakt a napisala mu ževraj vďaka mne. Mala som na ňu svoj názor a vždy som povedala úprimne čo si myslím. Nemyslim si že som extra Žiarliva, Možno vedela čo chcela ale vždy mu pisala o láske napr že je zle keď láska není opatovana a mňa a priateľom zrejme nemyslela. Predtým mal kamaráta ktorý mu nikdy do očí nepovedal pravdu a ohovaral ho keď neboli spolu. Tiež s ním len tak ukončil kontakt a znova že vraj kvôli mne. Ďalej jeho dlhoročná kamoška s ktorou som si vychádzala tiež s ním ukončila kontakt dôvod že vraj nový priateľ. Myslíte že môj priateľ si sám priťahuje do života takýchto ľudí bez ohľadu na to aki sú? Je pravda že nikdy neriesil kto aký je len aby mal nejakých kamarátov a je jedno akých. Ja som zase za to že kamarátov je dobre si vyberať. Stotožňujete sa s mojím názorom alebo mám na sebe zmeniť niečo? Vďaka za rady
Tiež som za to že kamarátov si má človek vyberať. Ale sám.
@vivien120 ja nechápem o čom je ten príspevok.
Keď on si nájde kamarátku a ty mu na ňu povieš svoj názor, kto s kým ukončí kontakt? On s ňou kvôli tebe, či on jej povie čo si mu o nej povedala a ona následne odíde z takého kamarátstva?
Tak nie je každý dokonalý a nabudúce nechaj na neho, s kým sa kamaráti. Nie je malé decko, že mu treba hovoriť čo má a nemá robiť. Keď mu neveríš, tak odíď ty od neho a neodhanaj mu priateľstva.
Odkiaľ vieš, čo jemu píšu jeho kamarátky?
Tak zase neviem, ako to bolo ukončené či z jeho strany alebo zo strany tých akože kamarátov, a keď už sa s nimi tak veľmi chcel kamarátiť tak aj bez ohľadu na to čo si ty o nich myslíš nie? Veď nie je malé decko.
Ja celkom nerozumiem, o čom je reč. Akože on si nájde jednu novú kamošku, druhú, tretiu a potom kvôli tebe s nim ukončia kontakt? Lebo v tom prípade skôr nechápem, načo si zadaný chlap hľadá nejaké nové kamošky...
Ak ide o staré dlhoročné kamošky, tak tiež nechápem, či len tak kvôli tebe "zrušia kontakt".
Príde mi to, že trochu zvláštne píšeš, bud nevravís úplne všetko, o čo tam ide, alebo iný problém je tam vo vzťahoch, lebo úprimne, tento príspevok akoby nemal hlavu ani pätu
mne vyvstava zopar otazok. naco su mu kamosky. mozu to byt kolegyne a skamosili sa potom chapem. Ale nikdy som nezazila ze by dakto takto casto dakomu povedal. Prestavam sa s tebou kamaratit. Akoze dospeli ludia si takto povedia hej 🙂 to je vtipne. ked sisniekym prestavam rozumiet tak nekontaktujem. naco tieto dramy, ze koncim s tebou lebo.. 🙂 mno a ano zeny su dramaticke, takze ci tamnebolo cosieste. je tvoj frajer fesak/ solventny/ s paradnym autom?
@jaskolka ďalšia možnosť je, že dotyčná má 16 rokov a jej priateľ 17 🤔
Asi to myslela že sú pár, ON (osoba A) ONA (osoba B) má kamošku (osoba C)...
Osoba A povie o osobe B niečo na osobu C, osoba B to vykecá (ako sama uviedla že je úprimná a povie narovinu) osobe C a tak osoba C sa naštve a preruší kontakt s osobou A a zvalí to na osobu B.
Správne som pochopil?
Co ti ja viem, co sa s tohoto da vyvodit. Ak kamarat s tebou nieco prebera - "ohovara" - a ty to nasledne vyklopis priatelovi - tak to neni zrovna dobre na udrzanie vztahu tych dvoch, nemyslis? To nie je uprimnost, to su podpasovky
Kazdopadne "ohovarat" resp. sa postazovat, vykecat o niekom tretom, stvrtom, piatom je uplne normalna vec aspn podla mna, aj ja sa "stazujem" na muza kamoskam a zasmejeme sa, ze chlapi su taki a co uz s tym... ale nikdy by ju (a mna) nenapadlo jej muzovi potom rozpravat, co mi o nom vravela... na co by to bolo dobre??