Prečo mi chýba taký človek?

17. jan 2021

Zeny, ja samej sebe nerozumirm...keby mi niekto povedal tento moj pribeh, tak by som tej zene povedala, boze bud rada, ze si sa ho zbavila. Ale hoci si toto vsetko uvedomujem, ja za nim smutim uz 2 roky. Skusala som zoznamky, pisat si, ale po rozchode mam v sebe blok a nedokazem verit chlapom a zasa niekoho lubit. Nikto sa mi ani na fotkach nepaci. Hoci mi pisu aj naozaj pekní muzi, so mnou to nic nerobi.
Mala som vztah 4 a pol roka. Rok a pol sme spolu zili. Bolo aj vela pekneho ale aj zleho. Dost casto som plakavala za neho, za jeho spravanie a stale som v sebe mala zmiesane pocity, ze nie som si ista nasim vztahom do buducna, ci nam to vydrzi az do “smrti”. Stale som vsak tomu davala sancu a nadej, lebo som ho velmi lubila, ako nikoho predtym. Ja som mala (aj mam) dobru pracu, on mal svoju firmu, ktora mu neskor zacala velmi dobre prosperovat. Spolu sme si zili co sa penazi jedna super bezstarostny zivot. Vsetko sme si mohli dovolit. Avsak on mal svoje muchy. Napr. hocikedy siel s kamosmi pit ale tak, ze pili do rana do 4-5h. Uprimne do dnes neviem ci pili len u kamosa, ci niekde v baroch. Velakrat sa stalo, ze som sla rano do prace a on proste nebol este doma. Toto ma dost trapilo, ze keby mame deti, tatko by pil do rana a deti by rano nechapali, kde je otec. Ked pil nevedel si povedat “mam dost” ale vedel pit pokym bolo co pit. Toto sa stavalo cca 5krat do mesiaca. Dalsou vecou bolo, ze ked uz mal vypite, strasne vtedy rad vycital a vrtal a to take veci ze som nechapala preco, konkretne mne mojich ex alebo to, ze som chodievala na diskoteky ked sme sa este nepoznali. On mal nazor, ze dievca musi sediet len doma a cakat do svadby na prvy sex. Pritom on mal viacero partneriek predomnou. Za tieto jeho vycitky som velakrat plakala, lebo som sa citila ako nejaka pobehlica z bordelu. Ked sme boli napr na oslave a pil, po prichode domov chcel sex. Mne sa ten sex vtedy priecil, lebo ho motalo, pocas sexu zaspaval, bolo to hrozne. Rozpraval mi vtedy aby som mu vravela, ze som jeho štetka a k*rva.. proste vtedy bol s nim ten sex fakt strasny...vzdy som to pretrpela, len aby dal pokoj a nevrtal do mna tie jeho poznamky.
Vadili mu moje kamaratky a nemohla som mat ani soc.siete. Velakrat mi aj klamal ze bol tam a tam a od kamosov som zistila, ze boli niekde uplne inde. Proste banalne veci mi klamal a nechapem preco. Casom som zistila ze velakrat klamal aj rodicov a kamaratov.
Na zaciatku vztahu som zistila, ze ma natajno ucet, na jednej soc.sieti a pise si tam s ex. V telefone som mu potom nasla, ze ma byvale ulozene pod muzskym menom. Vtedy som ho nechala ale ms uprosil, ze ma milije a uz sa to nestane.
Boli vsak aj velmi pekne chvile, vedeli sme sa spolu super zasmiat, bol velky srandista a milenec bol fakt uzasny, zaujimalo ho vzdy hlavne aby uspokojil mna. Travili sme spolu pekne vylety, dovokenky ale vzdy to pokazil ked si tam vypil a vrtal do mna. Na kazdej dovolenke minimalne jeden vecer prechlastal a vrtal potom.
Ja som mu toto vsetko trpela a lubila ho a on ma jedneho pekneho dna len tak odkopol pre 19 rocnu babu.
Neviem co chcem pocut, asi len ze aka som hlupa, ze sa nad takym clovekom trápim a stale za nim placem. Pretoze si uvedomujem, ze sa mi len dobre stalo, ale napriek tomu som hlupa a trapim sa za nim. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙏🙏🙏

littlefiona
17. jan 2021

Poznám to osobne, chlap super za triezva a keď si vypil čistý buran a primitív. Ani neviem, čo ti poradiť, či prestane ten tvoj niekedy piť, alebo zaopita je to tá jeho pravá tvár. Naozaj neviem, ja s tým chlapom už nie som.

evalin88
17. jan 2021

Prestaň sa v tom vrtať! Inak sa v živote nepohneš! Sorry, ale ak ho neprestaneš riešiť, čiže myslieť na neho, nikdy sa už nezalúbiš, aj keby si stretla dokonalého chlapa, vždy ho budes porovnávať. Tento konkrétny je kretén už len preto, že ťa vymenil za mladšiu ( určite "pannu") a jeho názory sú 100 rokov za opicami.

miadi
18. jan 2021

Nazori mal uplne hodne kretena. Trapil Ta pre nic . Robil si co chcel bol alkac a dost mozne ze tie noci co bol prec Ta podvadzal -ked Ta aj potom tak odkopol pre inu. Vobec si Ta nevazil ponižoval ta. A Keby nemal prachy tak tych peknych spomienok by bolo menej. Bud rada ze Ta nenakazil pohlavnou chorobou alebo neoplodnil. To ze Ta odkopol bolo najlepsie co pre teba urobil. Problem je ze ty si ho este nemala dost tak sa nanho fixujes. Az ked sa raz zalubis do dobreho chlapa až vtedy si uvedomiš s akym blbcom si bola, a važ si trochu viac aj samu seba. S opitym chlapom nemusis mat sex len aby bol pokoj nerob si take nasilie. Aby na tebe ožraty chlap zaspal pri sexe to je uz iny level živeho madracu. Maj sa rada a zabudni nanho!

andreatytler
18. jan 2021

Pri citani tvojho prispevku som mala pocit ze som ho uz tu citala. Chlap pije a vtedy mu vadia expriatelia a vola zenu stetka a podobne. Ale ty pises ze ste sa rozisli pred 2 rokmi tak to si nemohla byt ty, lebo som to citala mozno 6 mesiacov dozadu. Hned ma napadlo ci to sem nepisala jeho terajsia priatelka lebo podla mna je robi to iste co robil tebe.
Aky bol vztah tvojho otca k tvojej mame? Ak pil alebo do nej neustale vrtal, je mozne ze si sa naucila to akceptovat vo vztahu. Aj ked vies ze je to zle a vadi ti to, tvoje podvedomie po tom tuzi.
Myslim ze ta to tak velmi boli lebo sa on rozisiel s tebou a este k tomu tak hnusne. Kazdopadne by som poradila ist na rande z jednym z tych muzov, ktory ta vobec nezaujimaju. Dat mu sancu. Ak aj z toho nic nebude, aspon prides na ine myslienky.

mamanadruhuu
18. jan 2021

No nadávať ti nebudem, chápem to, ale myslím, že tebe nechýba o, len pocit ze si mala pri sebe muža, musíš zabudnúť, ani môj muž nevedel kedy ma dosť a keď aj donov prišiel si sám nalial a na druhy deň koľkokrát grcal no je to hnus, mňa udrel aj keď mal vypite aj keď bol triezvy takže to bolo o inom.

lintu
18. jan 2021

Ty nielenže k nemu máš veľmi zaujímavý postoj. Čudujem sa, čo všetko si si od neho nechala už počas vášho vzťahu. Milovať a trpieť je fajn námet na film či knihu. V realite to takto veľmi nefunguje. Ak partnerovi dovolíš so sebou zametať, tak s tebou zametať bude. Nemá dôvod si ťa vážiť. Až ho to s tebou začne nudiť a..... Dobre, máš aspoň skúsenosť do budúcna....
Tiež si myslím, že ex ti ani tak nechýba, ako to všetko okolo neho. S odstupom času si ho pravdepodobne viac idealizuješ. Vynárajú sa ti skôr tie pekné chvíľky.
Bohužiaľ zoznamovať sa cez internet nie je pre každého. Všeobecne pri zoznamovaní by ti možno pomohlo neísť na to zhurta. Nehľadať na tých chalanoch od začiatku nejaký vnútorný wau efekt. Aj sympatie sú fajn. Skús sa zoznamovať len tak kamarátsky. Pre spoločné koníčky. Umožní ti to tých ľudí viac spoznať a je možné, že takto im začneš aj skôr veriť. Hlavne netlačiť na pílu a dať tomu čas.

saluda
18. jan 2021

Otvor si sampus dievca a teš sa, že ťa odkopol. Ty by si to neurobila a asi správne tušíš, že s prvými záväzkami by sa to ešte zhoršilo. Takže ak sa máš rada, neľutuj.

miadi
18. jan 2021

Ty mas taky Stockholmsky syndrom.. on Ta v podstate emocionalne zneužival a ty si si k nemu vytvorila take chore puto.2r je dost dlho smutit za zlym ex. Vzdy si spomen na to najhorsie co ti urobil. A hladaj ozajstnu lasku. A riad sa viac rozumom ked chces mat raz rodinu chlap co je 5x v mesiaci opity by Nebol idealny otec aj Keby nemal blbe reci a neurobil z teba handru, Musis byt opatrna vo vybere partnera.

majah212
18. jan 2021

Ako fungovali tvoji rodičia? Ako sa k sebe správali? Ako vystupovala mama a táto vo vzťahu keď si bola dieťa a potom staršia ? Ako sa správali k tebe? Analyzuj svoje detstvo prístup rodičov k sebe a nájdeš odpoved prečo ti je smutno za takým človekom. Ak to nezvládnem sama, obrat sa na odborníka pomôže ti prejsť tým a vysvetlit prečo lipnes na takom chlapovi.

limetka69
18. jan 2021

Musis mu len sama pre seba, nahlas podakovat za vsetko a odpustit mu, vyrozpravaj sa uprimne pred zrkladlom, vyplac sa, ukludni a pohni sa dalej. Niekedy staci len nahlas vsetko povedat, vyrozpravaj sa zrkadlu, slub mu, ze sa pohnes dalej, ved je to vlastne lespie, ulavi sa ti a prejde to, treba to proste pustit a nebat sa buducnosti, ty si ho zial nepustila dodnes, osolbod sa. Trapis sa zybtocne.

autor
18. jan 2021

No narozdiel od rodicov mojho ex maju moji rodicia pekny vztah. Lubia saaj po rokoch. Vedia ist spolu na vylety, prechadzky atd. Jasne ze sa aj pohadaju, ale to je v kazdom vztahu. Otec nikdy takto nepil ako ex, len na oslave si vypil a vtedy bol skor smiesny ako zly na mamu..ani doma s nou nikdy nerobil “bordel”. Tak ja naozaj mojej hlupej hlave nechapem 😞😞

annamarin
18. jan 2021

Prečo ti chýba? Lebo si ho naozaj ľúbila. Aj s chybami.

Možno to v sebe potláčaš, lebo si myslíš, že je to nesprávne. Keďže sa k tebe zachoval zle. Skús to nechať cez seba prejsť. Všetky tie pocity. Zmier sa s tým, že ti chýba. Veď si vtedy investovala celé svoje srdce. Keď sa budeš zúfalo snažiť, aby prestal. Tak do toho znovu spadneš v slabej chvíli. Nevravím, že máš úmyselne spomínať na dobré časy s ním. Ale keď ti za ním bude smutno, tak si posmúť. Veď prečo nie. Po čase na neho zabudneš. Hlavne sa nemaj za zlú za to, že ti chýba. Je to prirodzené. Podla mňa nemáš chorú hlavu ako hovoríš. Máš úprimne srdce. ☺️

0kristina0
18. jan 2021

Ano si hlupa

beusssska
21. jan 2021