Prečo majú muži radšej ženy, ktoré nič neriešia?

8. mar 2023

Prečo si myslíte že vo všeobecnosti majú muži radšej ženy ktoré nič neriešia,že ich jediny problém je akej farby si dať nechty a také tie čo proste im záleží veľmi na Tom vzťahu tak riešia každú somarinu aby ten vzťah bol dobrý alebo aby napravili určite veci a aj tak ich nakoniec muž opustí ? Prečo si myslíte že je to tak ? Myslíte že sa žena ktorá príliš veľa veci rieši po čase mužovi zunuje?

melanta
8. mar 2023

Žena, ktorá príliš všetko rieši, je otravná. Normálny muž chce pohodovú ženu, s ktorou sa bude smiať. Nie slúžku a nie stíhačku.

sense
8. mar 2023

Pretože ani ženy nemajú rady mužov kt všetko riešia a rozoberajú, keďže je to otravné

goodidea
8. mar 2023

Sama si si to napísala ..ženy ktoré riešia každú SOMARINU...ty by si chcela muža ktorý rieši každú SOMARINU?

petamich
8. mar 2023

nie ona sa mu nezunuje ona ho skratka otravi 🙂 muzi vacsinou nechcu riesit ani vazne veci a rozpravat sa o nich, nieto este somariny....nemozem hovorit za vsetkych ale moj muz proste chce mat pokoj a ked sa ho spytam, ze co ma na mne rad, tak povie, ze od rana viem mat dobru naladu a srandovat a kedysi som viac blbla (ano s malym dietatom, je to kusok narocnejsie budit sa rano vesela 😵‍💫 beriem si to ale k srdcu)

len my zeny sme tak nejak by default riesitelky, no a to obcas na seba naraza 😆 vsetkeho vela skodi

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
baska_nice
8. mar 2023

presne tak, chlapov taketo nieco absolutne nebavi. asi aj preto si hladaju milenky, tie totiz neriesia fakt ze nic. jedine, co ich zaujima je, kde a ako si spolu uziju, a to im pravdepodobne imponuje, no nie?🙂

titla
8. mar 2023

Lebo mat za zadkom stihacku, ktora vsetko riesi, vsetko musi rozoberat a analyzovat je neskutocne otravne a vycerpavajuce.
Ano, o problemoch treba komunikovat, hrat mrtveho chrobaka je cesta do pekla, ale su veci na ktore treba spravny cas a miesto. Ja ked pridem vyflusnuta z prace a caka ma este dalsia sichta doma, tak chcem aby ma doma privital muz s pusou a dal mi aspon 10 min vydychnut, skor ako na mna spusti.

beata_k
8. mar 2023

Lebo je otravna ked riesi kazdu somarinu. To by otravovalo aj mna ako zenu.

zorkahorka
8. mar 2023

Muži su jednoduchi, nepotrebuju stale nieco riesit. A chcu mat taku i zenu.

liljana
8. mar 2023

Muz je hodnoteny podla vykonu. Aspon ti normalni. Praca, bud vzdelavanie po praci, prace okolo domu, domacnost, platenie uctov,... Doma pride vacsinou uplne vymlateny, chce si oddychnut na dalsi den. A ak ma doma miesto oddychu pocuvat dookola reci 3 hodiny denne ohladom "zlepsovania" vztahu, cize jeho chyb, co robi zle teraz, co robil zle pred rokom,.. Budes mu liezt na nervy viac a viac. A ak sa mu dokonca vtedy nedari v praci, zivote, nepotrebuje dalsiu negativnu energiu este aj doma od partnerky. A casom mozno nebude potrebovat ani tu partnerku, co prilis rozprava.

toskanka
8. mar 2023

Vidíš to moc čierno-bielo, muži vôbec netúžia po ženách, ktoré rozmýšľajú len o tom, akou farbou si nalakujú nechty. Mužom najviac vyhovujú vyrovnané, psychicky stabilné ženy, ktoré ich neotravujú každou kravinou. Veci ohľadne zlepšovania vzťahu riešia priamočiaro, nepotrebujú na to 3-hodinové analýzy v čase, kedy chcú mať pokoj.

marianarem
8. mar 2023

Tak neviem, co presne myslis pod riesenim. Moj muz by nechcel zenu, ktorej jedina starost su nechty. Obidvaja sa nad vecami zamyslame a obidvaja "riesime". Preberame a rozoberane, co sa deje v nasom vztahu, riesime spolu vychovu, vztahy s rodinnymi prislusnikmi a aj pracu, kedze sme aj kolegovia.

paulinam99
8. mar 2023

DOPORUČUJEM prečítať si:

"Láska je vždy zázrak. Zaľúbeným sa zdá, že ich láska bude trvať večne. Sú presvedčení, že sú jeden druhému súdení a budú žiť šťastne až do smrti. Mnohé dvojice sa však neskôr bolestne rozchádzajú. Naozaj sa ich láska stratila? Alebo je problém v niečom inom? Autor vtipnej, adresnej knižky Muži sú z Marsu, ženy z Venuše vidí príčiny partnerských problémov v nesprávnom chápaní rozdielov medzi mužmi a ženami. Muži a ženy sú odlišní vo všetkých oblastiach života. Inak komunikujú, inak rozmýšľajú, cítia, vnímajú, reagujú či milujú. Akoby pochádzali z rôznych planét a hovorili iným jazykom. Len na základe pochopenia a rešpektovania základných rozdielov medzi pohlaviami možno dosiahnuť hlboký a láskyplný vzťah. Kniha sa držala vyše štyroch rokov na rebríčku amerických bestsellerov a preložili ju do takmer päťdesiatich jazykov. Z anglického originálu Men are from Mars, Women are from Venus (HarperCollinsPublishers, New York, 1992) preložila Alena Redlingerová."

Zdroj: https://www.megaknihy.sk/rodina-vztahy/220376-m...

zmrzlinka2021
8. mar 2023

Pises o dvoch extremoch:

1. primitivky, co riesia len sminky - o také normalni muži nemajú záujem

2. zeny, čo stále niečo reišia a v podstate sú toxické - no takého človeka by som aj ja opustila

Nnormalni muzi chcu normalnu, vyrovnanu a laskavu zenu, co vie a chce pouzivat aj mozog

hopsadobrandejsa
8. mar 2023

Melanta ma v tomto pripade pravdu.

Jednoducho povedane: "We don't like drama......in particular, drama queens"

Ono to ani tak nie je o tom, ze absolutne nic neriesit, ale neriesit hovadiny. Ak sa nejedna o nieco zasadne ako uver, financie, rekonstrukcia, opravy, deti, povinnosti atd. tak mi je realne naozaj nejdno ci si namalujes nechty na cerveno alebo ruzovo.

Obvykle zeny otravia muzov sprostostami, nie tym, ze riesia veci. Ries, ale pozeraj na to aby to malo hlavu aj patu. 😉

sasitimi17
8. mar 2023

@hopsadobrandejsa a čo sú to tie hovadiny sprostosti ?

hopsadobrandejsa
8. mar 2023

@sasitimi17 pre kazdeho muza cosi ine. Jeden ma vacsiu toleranciu nez druhy. U kazdeho je to inak 🙂