Prečo ma ohovára sestra môjho ex?

queenrebel_96
9. dec 2022

Dobré ránko
Presne dnes je mesiac od rozchodu s mojim ex. Môj ex a jeho rodičia ten rozchod iniciovali. Stali sa veci aké sa stali a ja som bohužiaľ potratila dieťa ktoré som čakala s mojim ex. No ale späť k problému. Je normálne ak o mne jeho sestra rozpráva že som ku, že som si dieťa sama nechala vziať? Má to význam vôbec riešiť? Podotýkam ja som bola na kyrete a žiadna ku... nie som..Mám momentálne nového priateľa ale zatiaľ nič medzi nami ako malá pusa nebola. Poradíte mi čo robiť? Prípadne prečo to o mne hovorí? Tiež som sa to dozvedela len čistou náhodou keď som bola na mieste trvalèho bydliska neďaleko môjho ex. Máme tam rodinu a boli sme na návštevu. Dokonca aj mojej sestre začala vypisovať že si nepraje aby sme chodili do ich dediny atď. Je toto správanie ok?

rebellefleur
9. dec 2022

@queenrebel_96 uz zasa? 🙈 a btw, pred mesiacom ta poslal do riti, potratila si a uz mas noveho priatela? Nadhera 👌

moonlight1210
9. dec 2022

Sequel 1, 1.cast.

petamich
9. dec 2022

Cicuska prosim ta bola si sa uz porozpravat s tym odbornikom? Naozaj to potrebujes a moze ti pomoct 😏

svetlonos
9. dec 2022

@queenrebel_96
vies co, normalne len vo vynimocnym pripadoch pisem ako teraz ale! V tych vasich dedinach urcity ludia toho rozumu teda vela nepobrali a si to cisti vidlaci. Pozor, nie sedliaci, ti mali vzdy rozum.
A co ti poradim?
Ty - pokial si aspom minimalne samostatna, o com zacinam pochybovat, sa zbal a odid z toho vasho zapadakova do mesta! Najdi si pracu a neries kto co hovori o tebe- taky clovek ti neda ani najest ani vyplatu.
Neskac hlavne od chlapa k chlapovi, pokial si neutriedis priority v zivote. Lasku hladaj v sebe, rob co sa ti paci. Neviem ci mas peniaze, pracu. Dopraj si pekny vylet, bud sama so sebou.
A este ina rada - vyhladaj psychologa, porozpravaj mu o svojom zivote, co ta trapi. Ty ho potrebujes ako sol, inak budes lietat z pruseru do pruseru. Ty by si potrebovala, aby ti niekto vysvetlil a ukazal, o com je zivot a ako sa ma zit. To je to, co ti chyba. Vediet co robit v zivote.

sense
9. dec 2022

Ty si už stratený prípad... Lebo žiadna normálna žena neskace zo vztahu do vzťahu do vzťahu ako ty. A úprimne ak to nie je pravda co ti to vadí ze ta ohovára. Mne su reči poza môj chrbát suma fuk, lebo ľudia čo má poznajú vedia aká som.... Ale ty si rozumovo ešte jednoduchšia ako jednoduchšia... A ani keď si založiť ďalších 100 nickov tak to nezmeníš.... A keď ne používaš hlavu tak používaj ochranu aspoň 2.

janka_23
9. dec 2022

@queenrebel_96 neverending story 🤦🏼‍♀️ začni riešiť seba a nie hlúposti. To co tu predvadzas ty už nie je normalne

gabrielamodrykonik
9. dec 2022

@queenrebel_96 spravanie ok nie je samozrejme. Preco to hovori? Asi preto, lebo ste sa rychlo spamatali z potratu a necely mesiac od rozchodu ste si nasli noveho priatela. Zrejme si z toho vydedukovala, ze ste jej brata v skutocnosti nemilovali a dieta ste si nechali vziat, aby ste mohli byt s tym druhym. Je pravda, ze clovek na to, aby sa spamatal zo samovolneho potratu dietata po ktorom tuzil a tesil sa nan a z rozchodu s clovekom, ktoreho naozaj miloval asi potrebuje ovela viac casu ako vy. Ale kazdy sme iny. Na vasom mieste jeho, ju a ani jeho rodinu uz neriesim co si mysli. Je to vas zivot, vase rozhodnutia a vasa vec. A vo vasom zaujme sa im tiez radsej vyhybam a aj miestam, kde by som ich mohla stretnut. Na co byt s nimi konfrontovana.

veronikaszabova
9. dec 2022

@rebellefleur ani nie tyzden po potrate tu pisala, ze uz ma noveho. 🤦

radolina
9. dec 2022

Takze toto ma byt akoze len nejake pokracovanie uz predosleho pribehu? No ale s takymito recami vo vseobecnosti nie je co spravit, maximalne aj to len aby sa ti ulavilo je to, ze mozes na dotycneho poriadne nahukat

rebellefleur
9. dec 2022

@veronikaszabova - to mi dako uslo 🙈😁

dadis
9. dec 2022

@queenrebel_96 Mici, tie reci o tebe vznikaju z nejakeho dovodu. Si velmi naivna, lahko podlahnes iluzii o dokonalej laske a hned uveris, ze muz, co o teba zavadi je tvoja laska na cely zivot. Ano, ta ta este caka, ale nebude to ani ten, co si s nim teraz. Tento rok si tu mala 3 zivotne lasky, ten prvy ta zablokoval a stale si zistovala dovody, nasla si si nahradu, na socialnych sietach sa prezentovala ako najstastnejsi clovek na svete, i ked tvoje okolie asi vedelo svoje. Asi si ho ani rada nemala, len si sa potrebovala "pomstit", no skoncilo to tehotenstvom, potom ta videli objimat sa s niekym, tak zacalo mat tvoje okolie pochybnosti, komu vlastne to dietatko patri. Tiez si sa nevedela preniest cez odmietnutie, opat rovnaky scenar, okolie presviedcas, ze si konecne nasla muza svojho zivota, do toho si potratila, uz mas taku povest, ze ludia sa skor priklonia k verzii o interrupcii, najma ak uz mas po dvojom boku fesaka c.3. Ano, si nezrela na akykolvek vztah zatial. Musis dospiet, mat sa skutocne rada, vediet byt sama si sebou, svoju hodnotu vidiet v sebe a nie vo vztahoch s reciach druhych a az potom vie do tvojho zivota vstupit muz, co ta bude skutocne lubit. Ale aspon rok bud single, venuj sa sebe, viere alebo navstevuj psychologa, vzdelavaj sa.

januska12323
9. dec 2022

Môže mi niekto vysvetliť ako to, že slečne dovolia prispievať stále z nového nicku? Nie je to proti pravidlám?

veronikaszabova
9. dec 2022

@januska12323 ona si stale rusi nicky. Nemazu ju admini. Slecna vsetko rada riesi cez socialne siete (MK, FB,...)

viestta
9. dec 2022

Psychiatra si uz navstivila? Ty naozaj potrebujes odbornika