Prečo ma každý chlap omrzí?

anna883
16. sep 2020

Neviem, čím to je, ale proste začnem si s niekým či už písať alebo chodiť von, rozumieme si, ale mňa to proste omrzí,.. taký zvláštny pocit, že ako keby mi dal všetko a ja to zrazu nechcem, neviem to ani dobre opísať a najhoršie to je, keď mám pms, to nemám vôbec náladu na neho ani na nič,... Nechápem to, ten chlap má omrzí a potom príde ďalší a stále dookola.
Minule som tu aj písala, že som konečne našla niekoho rozumného, no to tiež nevyšlo, ale kvôli nemu, ale miestami mi tiež liezol na nervy,...
Hnevá ma to a nechcem byť takáto, len neviem, čo s tým robiť. Ma to niekto podobne alebo tak isto? Ďakujem pekne.

majkeel
16. sep 2020

Niektori ludia nie su stvoreni pre (heterosexualny) vztah.

7miriam77
16. sep 2020

Myslim si, ze si este nestretla toho praveho...

november1111
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
modrava
16. sep 2020

lebo kazdeho, ktory ti pride do cesty a ktory ti moze byt len kamarat (kedze si rozumiete), zacnes automaticky povazovat za partnera do zivota. co je nezmysel...
niekedy je fajn nebrat vsetko a ostat chvilu sama

iva812
16. sep 2020

Možno sa preceňuješ a preto Ti nie je nik dobrý - na margo Tvojej poznámky "našla som niekoho rozumného ". Ak je to tak , tak skus zostupit a viac sa priblížit k ludom.

lauralaura777
16. sep 2020

Buď rada🙂horšie by bolo keby téma znela. Prečo sa do každého zaľúbim. Ale nie možno si ešte nenatrafila na toho pravého

rarara88
16. sep 2020

Aj ja som to mala podobne.. najskôr som mala vzťah okolo 3 a pol roka a po ňom som to mala presne takéto isté obdobie ako píšeš ty, nebola som skrátka pripravená na vzťah.. chcelo to trochu času stravit sama so sebou, uvedomiť sa žiaden vzťah aZ tak nepotrebujem, že mi je vlastne dobre aj samej a presne vtedy mi skrížil cestu môj terajší manžel 🙂 takže si buď istá že všetko má svoj čas

bert22
16. sep 2020

@anna883 myslim, ze este nie si pripravena na vztah. neviem kolko mas rokov ale podla toho co pises, by si mala este pockat a dat si hlavne chvilu pokoj od chlapov.

ratira
16. sep 2020

Ja by som ti napisala tak, ze si asi este nestretla toho praveho. Vies ak ti proste na kazdom daco vadilo, tak to nebolo ono no a naco byt v takom vztahu

nickpick
16. sep 2020

neries chlapov. zi si svoj zivot a v ten spravny cas pride clovek, ktory ta po par tyzdnoch neomrzi, hlavne si utried v hlave co vlastne chces, ako si vztah vobec predstavujes, ked ti niekto zavonia veci pojdu prirodzene....

katty2012
16. sep 2020

@anna883 nehladaj len rozumneho, ale pritazliveho - fyzicky aj psychicky, s ktorym ta to bude bavit, nie nudit. chemia je zakladom vztahu, nie rozum

jaskolka
16. sep 2020

Tak bud si skutočne "nenasla" toho pravého, aj keď myslím, že úplne dokonalý človek neexistuje, alebo si príliš vyberava a chceš práve dokonalosť, aká neexistuje. Ono láska nie je len cit, a motýle v bruchu a šialená sexuálna vášeň, je to aj rozhodnutie, že tohto človeka ľúbim a chcem byt s nim a budem s nim prekonávať aj bežné problémy, ake vždy prídu. Aj keď ma chyby, a bude mi po čase možno liezť na nervy, zlozvykmi, zvykmi atď. Píšeš, že vzťahy sa ti rozpadá ju vždy kvôli vine toho druhého a vždy to isté sa deje. Nechcem byť zlá, ale poviem príklad.. Môj bývalý mal doteraz vrátane mňa už asi 12 vzťahov, všetky mu krachli z viny "tej otrasnej ženy". Pritom takmer všetky už sú teraz vydate, alebo majú stáleho partnera. On je sam a nedokáže s nikým vydrzat.. Kde je asi chyba?Skus, sa, aj ty zamyslieť, či nerobíš niečo práve ty zle, keď sa vzťahy rozpadaju a tebe vadí vždy partner.

majkeel
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
16. sep 2020

ked zacnes do vztahu aj investovat, nielen brat, tak ta uz tak lahko neomrzi.
omrzi serial, omrzi hra, omrzi cokolvek, co iba pasivne prijimas a nechavas sa zabavat.

ked investujes, tak sa angazujes a tym je to pre teba zaujimave, lebo je tam vzajomna reciprocita. ty aj davas, aj sa dozvedas. ziskavas nove podnety.

marcellka32
16. sep 2020

Mám 2 kamosky, 35 ročné, vzťah vydrží Max 3 mesiace a je koniec.. chyba je v nich, vekom ide latka nárokov vysoko

marikost
16. sep 2020

no niektori si myslia,ze vztah musi byt 100% stale nieco pekne,dobre,...to je pycha. Treba seba aj druhych brat taki aki su, aj s chybami. V manzelstve urcite je tiez vela chvil, ked si 2lezu na nervy, ale chvilu vydrzia a potom zase svitne slnko.
Dat si zavazok,ze v case pms sa nerozchadzat, nechat si to 2tyzdne rozmysliet.

anna883
autor
17. sep 2020

@marikost no to si aj ja myslím, že to musí byť len pekne a pri Tom viem, že nemôže, že musia byť aj nezhody, hádky a podobne,... Možno je to tým že som nemala dlhý vzťah, krátke vzťahy alebo len také stretka párkrát som mala a to bolo o ničom. Vždy mi začalo vadiť niečo na Tom druhom, teraz by som chcela byť s jedným, ale vadí mi farba jeho hlasu a že je ku mne až veľmi dobrý a proste je to úplná banalita nebyť s ním pre toto. Až sa mi nad tým rozum pozastavuje, že som takato, ale proste ja neviem ako to zmeniť. A pritom viem, že ja nie som dokonalá tiež,...

marikost
19. sep 2020

@anna883 je dobre, ze o tom vies, ze si to uvedomujes, takto mozes s tym nieco urobit.