Prečo každý stále niečo odomňa chce?

21. apr 2022

Čaute baby, riešite tu vaznejsie problémy ale potrebujem to zo seba dostať von.
Trosku sa vrátim späť. Par rokov dozadu som mala ťažké obdobie. Odišla som zo školy a skončila som na úrade práce. Totalne na mňa všetci pozerali cez prsty ze ci nechcem pracovať a chcem aby ma živil priateľ. Popritom som sa snažila hľadať si prácu ale bez praxe to je ťažšie. Ide o to ze všetci ma mali za trosku a teraz... Keď konečne som sa postavila na nohy, mam stále zamestnanie pracujem na sebe tak ti co mi neverili ani mi vtedy nepomohli tak furt odomna dačo chcú. Ako nechcem že by zla ja rada pomôžem každému ale nie keď niekto vás predtým ohovaral vôbec sa o vás nezaujímal a teraz po tom co ste si našli vlastnú cestu svoj život tak chcu to isté čo vy. Kľudne napíšte svoj názor, či ste sa s niečím podobným stretli..

martinkatinka
21. apr 2022

Ja sa ta spytam, ze kvoli comu ta kontaktuju? Aku mas pracu?

stanulienkat
21. apr 2022

Veď ich vypusti, nereaguj na ich žiadosti. Nechápem, čo chceš počuť? V živote sa zažije hocičo.

melanta
21. apr 2022

Asi nerozumiem. Čo konkrétne akože od teba chcú? Lebo takto ťažko dedukovať, kde je vlastne problém.

tosomja
21. apr 2022

Podľa toho akú pomoc chcú, čo potrebujú. Kde pracuješ a čo všetko máš, čo oni nie. Tak by som v rámci možností pomohla, niekomu viac, niekomu menej, niekomu vôbec.

andrea_82
21. apr 2022

z tvojho príspevku na mňa trošku kričí sebaľútosť. Skús popracovať na svojom sebavedomí, prestaň si všímať ostatných a ži tak, ako chceš ty.

0silvia0
21. apr 2022

Ked rada pomahas, tak pomahaj pre svoj dobry pocit. Nikomu nemusis nic dokazovat, ani sama sebe. Ani nemusis pomahat, ked ta to vyslovene otravuje a robis to nasilu.

nicol_ka55
21. apr 2022

to je tak ze ked vela a casto pomahas ludom si na to zvyknu a potom si ta na ktoru sa treba obranit, niekedy treba byt sebec.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aandrea9
21. apr 2022

Konkretizuj co od teba chcú. Názor? Peniaze?

luccija
21. apr 2022

Že si príliš berieš k srdcu cudzie žvásty.A čo, keď si bola na úrade práce a živil Ta partner?veď to je vec vás 2.Nezabila si nikoho ..keď si na nich nahnevaná nepomahaj

san_dra11
21. apr 2022

Ty nemusis vyhoviet kazdemu. To, ze niekto neustale od teba nieco chce neznamena, ze ty musis vyhoviet, ze musis suhlasit. Mas pravo povedat nie.